2007. május 15.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Havadaba, tohuvabohu

Magic people, voodoo people

Kiegészítés:
"Mostanában elharapódzó, elégedetlenséget tükröző, az államrend ellen irányuló postjaim odáig vezettek, hogy kénytelen voltam magam ellen feljelentést foganatosítani, államizgatási (whatever) tényállás fennforgásából kifolyólag tettlegileg. Miután jó állampolgárként szétvertem a saját fejemet egy sámfával és szembefújtam magam egy doboz hajlakkal, megerőszakoltattam magam Kovács II. Gizike rendőrszázadosnővel, valamint a BRFK női tengócsapatával. Ezt diktálta az állampolgári kötelesség, valamint az államérdek.

Elnézésüket kérem, ezennel kijelentem, hogy az APEH kommandó eljárása szakszerű volt, valamint legalább kétmillió forint értékben adóhiányt fog megállapítani."


Prosztó M. Beléndek
az. sz.: 0245678

2007. május 14.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Pajkos ifjú róózsáát lelt, rózsát a pusztááába'!

2005-ben ismerkedtem meg KGBvel.
Írt egy email-t, hogy rövidke önvallomást szeretne beilleszteni "Szarok a szájatokba, szarfejűek" című weblapjára, és segítséget kért a színvonalas megfogalmazáshoz. Természetesen örömmel a rendelkezésére álltam, erre a munkámra azóta is büszkén gondolok vissza.

KGB már akkor sem volt egy Keanu Reeves, de divatosan öltözködött és ügyesen használta az evőeszközöket is. Intelligens, kifinomult tréfálkozásai (műbránerek, becsomagolt kutyaszarok postázása közös ellenségeink családtagjainak, stb) és rózsaszín zakói rövidesen az egész blogtársadalom egyik legtiszteletreméltóbb figurájává tették, beteges vonzódása a fospumpákhoz sem volt még ennyire feltűnő, gyűjteménye akkoriban csak 9 db-ot számlált. Mint minden jóérzésű ember, már akkoriban utált és lenézett olyanokat, akiket én is (cigányok, buzik, fekák, stb), ráadásul volt egy 30 centis Sherman tank modellje, amit egyszer kölcsönadott 1 hétre.
Jó srác volt.
2006 táján keveredett közelebbi ismeretségbe bizonyos iszlámista zöldséges körökkel, melynek hatására vadul el kezdte szeretni Orbán Viktort. Azóta elviselhetetlen.
Olyanokat is utál, akiket én nem, és olyanokat szeret, akiket én gyűlölök.
Nem értem ennek a hirtelen, gyökeres változásnak az okát. De nem is érdekel.
Szarok a szájába.

2007. május 13.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Könyvajánló


Blogunk csillapíthatatlan érdeklődéssel veti magát minden kicsiny, elitekről szóló információmorzsa után. Ezúttal Tisza Kata új könyvében találtunk ízletes morzsákat. A teljesen fiktív történetben Klára, az Erdélyből érkezett festőművész találkozik a Fő Ideológussal, aki az elitekről beszél neki.

Tisza Kata: Magyar Pszichó. Részlet.
"Míg a pincér kihozza a rendelést, a Fő Ideológus Klára szemébe néz, és hosszas monológgal megválaszolja a lány kérdését. Azért hívta őt ide, mert egy ország sorsát mindig pár száz ember dönti el. Ők a társadalom elitje. Művészek, tudósok, kultúremberek. Klára nyomot fog hagyni ezen az országon. Mert erős, mert rendkívüli, mert kiválasztott. Minden adottsága és képessége megvan ahhoz, hogy generációja ideálja lehessen. Rövid időn belül a korosztályából mindenki olyan akar lenni, mint Klára. Bármit csináljon is, bármibe fogjon is, sikerre ítéltetett. Hatása van az emberekre, tud valamit, amit más nem. Hangja van, tehetsége, zsenialitása. Bátor ember, a szabadság gyermeke. És jó ember, látszik a szemén. Önmagát látja Klárában, csak aggódik érte. Nehogy szétszedjék mások, önös érdekeikre és céljaikra felhasználva. Ígérje meg, hogy nagyon fog vigyázni magára. És addig nem dönt semmiről, amíg fel nem fedezi, kicsoda is valójában. Rá kell jönnie, tudatában kell lennie annak, mekkora fegyver van a kezében.
...
Én tudom, hogy a maga erdélyisége "világfigyelő tető, és nem szemhatárszűkítő provincializmus". Az egész lénye inspirál. Nekünk most össze kellene költöznünk. Nincs kétségem afelől, hogy jó volna, végzetes! Ez kettőnk között nem intellektuális kapcsolat, több annál. Magának nagy formátumú ember kell. Én külsőre jelentéktelen vagyok, mindig összetévesztettek másokkal gyerekként. De azt hiszem, én érdeklem magát. Nem így van, Klára?"

Linkajánló:
Gyurcsány Ferenc randevúja Tisza Katával, Gyurcsány-blog
A féltudású magyar elit (névtelen cikk az Indexben)
Tisza Kata blogja
Beszámoló Tisza Kata új könyvéről Apuska blogján

2007. május 11.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Célpontban


A birkák, ha támadástól félnek, szorosan összetömörülnek úgy, hogy a gyengék a nyáj közepén legyenek.

Elitek, mindenki jöjjön közelebb. Amit mondok, csak a megbízhatókra tartozik. Célba vettek bennünket. Nem engem, bennünket. Mert mi olyan bátrak voltunk, úgy megmondtuk a frankót, főleg én. Azért akartak velem végezni. De nem sikerült nekik, muhahaha! Kikandikált a tervük. Azzal jöttek, hogy faszságokat írok, de aztán világossá vált, hogy az egész blogot támadják. Az összes normális embert, akik ennek a blognak a mentőtutaján küzdenek, miközben alattuk ott háborog a hülyék óceánja.

Kihirdetem az ostromállapotot.

Spongyát rájuk meg a szopós szájukra, viszont a blogon további tisztogatások szükségesek. Még mindig nem elég egyenletes a kommentek szövege, még mindig ellent mernek itt nekem mondani egy páran. Kifejezetten ellenük kifejlesztettem egy lebuktató tesztet. Azt mondom, Demszky és nézzetek a képre.

Na, mit láttok? Bimbózó virágot? Ki vagy rúgva, árulókám, be ne tedd a blogra többé a lábadat. Gonosz elefántfigurát a méltán népszerű, Micimackó és a Zelefánt című rajzfilmből? Te jó ég, milyen hülyék járnak a blogomra? Na jó, a jelenlegi helyzetben, ostrom alatt inkább megbízható yes-man-ekre van szükségem, mint eszesekre, segítek egy kicsit.

Azt mondom, Demszky és itt a kép. Mire gondoltok?



Így van, látom értitek. Ezért az igazmondásomért támadnak.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Dolce Vita

Kalkuláljunk, anyukám. Mennyit keresel? Csak annyit? Nem valami sok, bazmeg, dehát pedagógus vagy, azoknak ott a nyáriszünet, meg milyen munka már az, kint állni a katedrán... ne csapkodj, te. Itt vannak a számlák. Tessék. Fodrász, műkörmös, szolárium bérlet. Mondd, anyukám, biztos vagy te abban, hogy ez a jelenlegi gazdasági helyzetben megállja a helyét? Igen, anyukám, megszorítások vannak, de ez kell, mert 16 évig itten mindent rosszul csináltak és most végre valaki jön... hülye vagy te, hallod! Szolárium megvonva. Szóval, az idén nem kaptam béremelést, állami szféra, tudod? Nem, nem csináltatjuk meg a tetőt. Beázik. Na és. Majd teszel alá lavórt, műanyagot, nem anyád zománcos tálját, Európában vagyunk, bazmeg.

Lakáshitel törlesztés, közüzemi számlák, autóhitel. Neked kellett Opel Astra Classic, anyukám, neked. Nekem jó lett volna a régi Suzuki is, de te olyan felvágós vagy. Ne kezd megint. Milyen erős a forint, nézd, csökkent az autóhitel törlesztés háromszáz forinttal! Látod, mondtam, hogy jó az erős forint! Azért tudnak ezek a pénzügyi szakértők! Mi, hogy az ellenkezőjét mondtam? Lófaszt sem értesz a gazdasághoz.

Mi, talán családi házba se kellett volna költözni? Hát mi vagyok én, proli? Ez milyen fizetési meghagyás? Ja, két évig fizethetem még részletekben a vagyonszerzési illetéket. Na jó, még belefér, járunk busszal. Mi, hogy az is drágább? Mennyi egy bérlet? Hétezer? Akkor biciklivel. Öntudatosság anyukám, öntudatosság. Kicsit többe kerül, de minden rendbe fog jönni, ezek sem rosszabb másoknál, megmondtam már.

Gázszámla. Hát, igen. Látod asszony, világpiaci ár. Végre már. Sokat keresek, egy főre kilencvenezer felett jut. Új magyar burzsoázia. De jó érzés. Van még OTP folyószámla hiteled? Felvesszük, majd a következő fizuval törleszted, aztán úgyse kell fűteni januárig. Mínusz öt-hat fokot kibírsz, nem, az eszkimók is kibírják? Öntudatos középosztálybeli állampolgár vagyok, anyukám. Elutasítok minden szélsőséget, zéró tolerancia. Majd megmondom én, hogy kinek a nyakát tekered ki!

Akkor nem csak a szoli, hanem a fodrász is törölve. Az idén nyaralás a fáskamra mögött a csalánosban.

Jövőre minden rendbe jön. Hogy miért? Mert eladjuk a kocsit, hogy legyen pénz ingatlanadóra. Ugyan nem marad belőle az autóhitel előtörlesztés után, de kinek kell manapság kocsi? Öntudatos középosztálybeli állampolgár vagyok, anyukám.

Ha megbetegednék, vondd el a gyerek zsebpénzét, hogy fussa vizitdíjra, légyszíves.
Nincs ingyen ebéd.
Így megy ez az EU-ban is.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Kulturális melléklet

imbecil névtelennek ajánlva

Hol a boldogság mostanában?
Kint, a tirpáki határban!

Ott hasal az elit
Vérvörös gatyában.
Ábrándogat kerget,
Motyorog magában.
Kék búzavirágok
illatoznak csendben,
Fürge, pici hangyák
vonulnak seregben.
"Az a gyönyörű nyár!
Utolsó szép nyaram!"
Bőg egyet a tirpák
"Örökre odavan!
Akárcsak a hajam...
Mennyit kacarásztam,
Mennyire szerettem,
Milyen jókat ettem,
Mennyit...cicerésztem..."
Könnyek peregnek le
Büszke elit-arcán.
Beborul az ég is.
Felbőg egy oroszlán.
"Elhagyott a Mari,
Tőgyék legszebb lánya,
Hiába zártam a
Budiajtót rája."
Sóhajt fel a tirpák,
Miközben a réten
Egy repedést bámul
Már-már önfeledten.
..S jutott eszébe számtalan
szebbnél szebb gondolat..
Egy kis zöldes béka
éppen arra haladt.
Büdös volt és rusnya,
Nagy, dudoros fejjel.
Bámult a tirpákra
Bamba, gülü szemmel.
Visszanéz a tirpák.
Egymásra merednek.
"LOMHA FÖLDI BÉKÁK
SZANASZÉT GÖRÖGNEK???"
Üvölt fel az ember.
Megugrik a béka,
egyenesen bele
egy csipkebokorba.
"Muhahahahaha"
Röhög már a tirpák,
Felszabadult, boldog,
Mindent másképpen lát:
"Mit nekem a Mari,
Mikor ott a Gizi?
Bár egy kicsit nyeszlett,
De legalább szeret!"
Talpra ugrik gyorsan
Lobog a gatyája,
Úgy rohan, úgy rohan
A falu irányába.
Kisüt a napocska,
Madarak csipognak,
Mind, az egész réten
Bokrok susorognak.
Libatop is nyílik
Sárgán, vigyorogva
Vígan kacarászik
Egy földigiliszta.

Hol a boldogság mostanában?
Kinn, a tirpáki határban!

2007. május 9.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Napi kedvenc

"Sípolással, fütyüléssel, elfordulással kezdődik, aztán gyilkosságokkal folytatódik, és marad a szégyen - fogalmazott beszédében a miniszterelnök, hozzátéve, el lehet dönteni, mit akarunk látni a Dunában: a békésen hömpölygő folyót, vagy sokak sírját."

Hát ez..
Ennyi, nem találok szavakat.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Biztosítás, biztonság

Figyu, elitek! Van már ez a faszkodás az egészségügyi reformmal. Képzeljétek, még a hülyék pártja is beleszól (ki kérte rá?), a komcsikról nem is beszélve. Na most ehhez én mind nem értek, de értek máshoz.

A Volvóhoz.

Most gondolkodom egy ilyen autón. Elit véleményformálónak elit autó. Basszátok meg, tudjátok, milyen sokba kerül a biztosítás rá? Egy kis vagyon. Az asztalra csaptam a biztosítós kislánynál és megkérdeztem jól, miért ilyen drága.

Nem fogjátok elhinni. Azért ilyen drága, mert a biztosító fizet a lófaszjancsiknak, akik összetörik a autójukat. Mondanom se kell, nem mindegyik fizette be még azt a pénzt, amit visszakap. A szomszédban lakik egy kiskölyök (menő elővárosi környék, sejthetitek, a kasztra vigyázunk), aki érettségire kapott egy Volvót. Össze is törte secperc.

Most én nagyon megkérdezném, ki fizette neki a pénzt, amit a biztosítótól kapott? Én fizettem neki. Hogy vernék szájba egy fospumpával az ingyenélőt. Hát legyen már vége ennek! Még hogy én, pénzt, a hülyegyereknek, csak azért, mert ugyanahhoz a biztosítóhoz tartozunk! Soha.

Van nekem ezzel kapcsolatban egy szerény javaslatom. Beszéljen már végre a befizetett pénz és ne holmi jogok. Lehetne például két biztosító. Az egyik lenne a befizetőké, a másik a kifizetőké. Akik befizetnek, azok tartoznak az elsőhöz. Csinos székház, csinos kisleányka, süppedős szőnyegek, zene, mifene, képzelődjetek csak. Ha valakinek viszont kára keletkezik (a karcoláson túl, mondjuk összetöri a kocsiját), azt azonnal átbasszák a másik biztosítóhoz. Mehetne a város végére a deszkabódéba, ahol először megpofoznák a meggyőzési szakértők, utána pedig aláiratnák vele az egyetértő nyilatkozatot, hogy pénzt nem kap.

Szerintem ez így igazságos. Autót vezetni nem tudok, így a Volvóm, ha lesz, garázsban lesz mindig.

Ha meg netán idősebb koromban rákapok a vezetésére és esetleg elkezdek félni a balesettől, akkor majd írok egy másik cikket. Nagy pofával, tájékozottan, baromi egyenesen, ahogy megszokhattátok.

2007. május 8.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Coitus prodest?

- Jó napot kívánok, én az álláshirdetésre jöttem.
- Jó napot kívánok, Vezérigazgató úr...
- Szólítson Mihálynak.
- De Önt Sándornak hívják.
- Ne ragadjunk le a múltnál, kérem.
- Most nem azért, de ezt nem értem.
- Jellemző, elég hülye maga, Kovács. Még személyzetisnek is.
- Vezérigazgató úr, de magát kirúgták.
- Megint a múlttal jött. Földhözragadt egy ótvar takony maga, Kovács. Nézzen már előre.
- Nézek.
- Tehát, az álláshirdetés miatt jöttem. A vezérigazgatóira. Sok éves vezetői tapasztalat, a nyelvlapoc piac ismerete és tárgyalási készségek. Ezek a követelmények. Ezek állnak itt. Megfelelek nekik. Most hova néz? Mondja, magának szemtengely-ferdülése van?
- Nem, kancsal vagyok. Izé. Maga volt az előző vezérigazgató!
- És?
- Gondolom, azért rúgták ki, mert veszteséget csinált. És mert sikkasztott. Meg meghúzta az Igazgatóság elnökének a nejét.
- Igen, ezért. De tudja mit mondok? Nincs nálam jobb vezérigazgató. Nézzen körül. Kit javasolna? A Zebegényit? Az egy despota. És büdös a szája. Lop is.
- De maga csinált százmillió veszteséget.
- Nagy kunszt. Csinálhattam volna kétszázat is. Könnyedén. Nézze, itt nem az a kérdés, hogy veszteség. Hanem, hogy csak százmillió! A Zebegényi csinált volna hárommilliárdot is. Legalább. És ráadásul ingyen kávézik a büfében.
- Nem mondja?
- De. Na, ide figyeljen. Van egy programom.
- Jajj.
- Ne szemtelenkedjen, Kovács, maga tőről metszett, méreten aluli alhülye. Szóval a programom a következő: felfuttatás, konszolidáció, akvizíciók, organikus növekedés. Majd lendületesen előre. Vagy fordítva az egész. Mindegy, még nem tudom. Jól hangzik, nem? De semmiképpen sem a múlt. Ezt elhiheti nekem. És semmiképpen sem Zebegényi. Őt kurvára utálom. Az elnök úr neje szerint nagyobb a farka, mint nekem.
- Ne is törődjön vele Vezérigazgató úr, micsoda egy piszokság, méret szerint diszkriminálni.
- Tudom. De ez a szemét Zebegényi, az a törpe, a nagy farokkal, az nagyon tud diszkriminálni. Tudta, hogy veri az alkalmazottait?
- Nem. Tényleg?
- Igen. És közben krómozott mellbimbócsipeszeket aggatt magára, miközben kéjesen sóhajtozik.
- Krómozottat?
- Látom, Magának megvan a lényeglátása. Fel fogom emelni a bérét.
- Már ha én felveszem.
- Van más lehetősége? Van alternatíva?
- Mi a garancia arra, hogy nem ront tovább a Cég helyzetén?
- Hülyeségeket kérdez. Koncentráljon inkább a stratégiámra. Nézze ezeket a számsorokat. Mit csinálnak?
- Sorakoznak.
- Maga egy agybeteg, mérsékelten retardált kantinó. Inkrementálódnak.
- Részvétem, Vezérigazgató úr. Az én anyósomat is hamvasztották. Tudom, hogy milyen érzés ez.
- Nőnek.
- Nőnek, férfinak, mindegy. Már a ravatalozás sem egy leányálom.
- A számsorok emelkednek. Maga hülyébb, mint a sokéves átlag.
- Kérem szépen, ne tessék engem sértegetni. Papírom van róla, hogy hadilábon állok a számokkal. Ezért lettem személyzetis. Diszkókaligula, így hívják. Az üzemorvos állította ki.
- Na, látom, maga az én emberem. Maga olyannak tűnik, aki bátran beáll a történések sodrába. Aki elutasítja a krómcsipeszes despotákat.
- Vezérigazgató úr, hagyhatnánk a szokásos köröket. Mennyit játszik vissza?
- Húsz százalékot.
- Fel van véve.
- Köszönöm. Mondja csak, Kovács, ha már így megismerkedtünk, mekkora farka van magának?
- Tizenegy centi.
- Maga az én emberem, Kovács.
- Miért, az átlagos?

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Mi tudunk gorombák is lenni

Elitek, hová süllyedt már ez a kurvaország. Feketére fujják a szentföldesek fospumpájukkal Kádár Jánost. Mert ez nagy divat manapság, még a miniszterelnök is megteszi. De hát mit lehet tenni a hülyemagyarok között, ahol sötét idiotizmus böfög a szegény idióták orcájából és mindent feketében és fehérben látnak. Ezek még azt se tudják, hogy fospumpával nem lehet feketére vagy fehérre festeni, csak ... na, ezt hagyjuk.

Tehát történelemlecke. Volt hűtőszekrényetek? Ugye, volt. Enver Hodzsa alattvalóinak nem volt. Na jó, Honecker alattvalóinak volt, de nem Lehel márkájú. Irigykedtek is a szőke keletnémet lányok a Balatonon.

Ha nincs Kádár, nincs Lehel hűtőszekrény se.

Na most ezt az egyszerű, nem feketefehér, hanem mondjuk sötétszürke igazságot nem képesek a sötétszürke agyukba gyömöszölni a szentföldesek, pedig amikor nyáron dinnyét ehettek, akkor milyen jó volt nekik az a hűtő. Most ne menjünk bele abba, ki engedte meg nekik a dinnyeevést. Legyen elég annyi, hogy Honecker alattvalóinak nem volt megengedve a dinnyeevés, ami azért nagy különbség.

Lehel hűtő és dinnye, hogy csak két szép emléket említsek.

De a szentföldeseknek semmi se szent. Pontosabban a föld szent nekik, de a dinnyeevés lehetővé tevője, az nem. Nem változik semmi se, hülyék akkor is voltak, most is vannak. Most Kádár sírját dúlják, akkor pedig a hűtött dinnye ellen áskálódtak. Még szerencse, hogy volt Kádár János, aki megvédte a hűtött dinnyénket.

Egyébként amit mi adminisztratív intézkedésnek hívunk, ez adminisztratív, de nem mind belügyi. Rámenni, egyszerűen rámenni, az istenit az anyjának, hát ezt mindenütt a világon csinálják, és ez még nem is adminisztratív intézkedés, kellemetlenkednek nekik, no, mert már harmadszor veszik el a hajtási igazolványát, vagy mit tudom én, mi a rossebbet, hát miért nem lehet ezt megcsinálni? Lakását is megállapítják, hogy életveszélyes, átteszik szükséglakásba… Ennek egymillió módja van…


És el is vették és át is tették, mi pedig boldogan zabáltuk a dinnyét a Lehel hűtőből, ami nem lett volna lehetséges, ha Kádár János nem vigyáz ránk. Mert vigyázott, általában szelíden, jó király módjára, de ha kellett, odacsapott.

Most és itt könnyebben evickélnek, egy kicsit kordában kell tartani és megint csak azt mondom, miféle rendszer az, aminek még egy kis ellenzéke se legyen, egy töpörtyű, egy mutatóban legalább. De fennáll az is, hogy figyelni, bizonyos határon túl nem léphetnek, és hát ha megkísérlik, rá fognak fizetni… Ha valami határt túllépnek, lesz reklám, de az nem ingyen lesz. Mi magyarok vagyunk, mi másképp szoktuk csinálni, mi tudunk gorombák is lenni, hát így gondolom foglalkozni vele.


Így vigyázott ránk Ő, az Öreg. Így vigyáz még ma is. Addig jó, amíg él. Nem is tudom elképzelni, mi lesz, ha egyszer meghal.

2007. május 7.

tirpak-admin
Höndör B Margit: :S

Mély megrendüléssel tudatom mindenkivel, hogy Prosztó M. Beléndektől visszavettük a Nagy Himbilimbi díjat.
Nehéz időkben súlyos a döntés kényszere
Aki olvasta az artista úr mai cikkét, az megérti és elfogadja ezt a határozatot.
A legszívesebben zokognék, na nem azért, mintha sajnálnám Prosztót, sőt, határozottan mérges vagyok, három kis himbilimbi hiányzik a medálról, és valaki belekarcolta a hátuljába, hogy hüje höndör, ezt a vandalizmust nem is kommentálom. A bársonyszalagot leették tükörtojással!
Felháborító, hogy milyen taplók vannak még közöttünk, elitek között is!

Szerencsére a mester mai cikke derűssé varázsolta ezt a napot is.
"Szellemét a tűz nem égeté meg"
Milyen gyönyörű ez! Hát hogy tud ilyen szépeket kitalálni ez az Árpi?
Ma délutánra röpgyűlést hívok össze a Kádár-emlékév részleteinek kidolgozására, KGB azonnal teremtsen kacsolatok a TETÜK és az MKP, valamint Moldova elvtárs között.
Prosztó dolgozza ki az alábbi témákat: Kádár János és jóléti szocializmus hatása a tirpák elitközösségre, Blog és internacionalizmus Kádár korában, Kádár János, az ősblogger.
Hottentóta pedig józanodjon ki végre, és azonnal végezzen kutatómunkát a Mester és a kádári örökség tárgykörben, kerítse elő azt a végrendeletet, amiben Kádár János Tóta W Árpádra hagyta az országot a következő szavak kiséretében:" Árpikám, nyiss blogokat, ezeret", hiteles tanúk is jöhetnek.
Dologra!

A többi elit addig segítsen értelmezni ezt a kijelentést:"De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük."
He?
Iszlám zöldségesek? Zsidók? Keresztények?
Kik voltak?
Azért az artista úr is levehette volna a napszemüvegét, mikor éjjel a temetőben sétálgatott, akkor biztos jobban látta volna őket.

Ja, még valami: hogy ez az Orbán mekkora kretén!

2007. május 6.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Realitás

Realitás, elitek. Realitás. Ez hiányzik a magyar közírásból. Jó, aki erre a blogra jár, annak már kinyílt egy kicsit a szeme és többet lát a valóságból. Már aki akar, mert vannak itt páran, akik hiába járnak ide, nem értik a leírt szöveget. Egyszerűség végett a blogértőket elitnek, a blognemértőket pedig birkáknak fogom nevezni.

Na tehát a realitás. A realitás az, hogy a hülyemagyarok nem egyszerűen hülyék, de az adót sem fizetik be. Helyettem. A TB-t sem fizetik be helyettem. Na, ennek a realitásnak vége. Jó, ha megjegyzi mindenki, hogy azonnal adófizetés van helyettem is. Aki kibújik a felelősség alól,
hogy helyettem adót fizessen, az a legsúlyosabb büntetést kapja. Igen, a legsúlyosabbat, mit bámulsz, te birka. A halálbüntetést, igen. Elmúlt már az az idő, amikor az ondolált, nyálas liberalizmus miatt ilyet nem lehetett követelni. Szólásszabadság van, legalábbis annak, akinek ezt én megengedem, a többieknek pedig okkal van kuss. Nem voltak méltók hozzá, hogy velem egy virtuális térben beszéljenek.

Vannak még egyéb realitások is, de most egyet emelnék még ki. Vannak, akiknek joguk van pénzt kapni a munkájukért, mondjuk nekem. Ingyen cikket nem írok, nehogy már kiröhögtessem magam. Vannak viszont, akik örülhetnek, ha nekem dolgoznak. Legyen ez megtiszteltetés nekik. Igen, a zenészekre és a szoftvergyártókra gondolok. A realitás az, hogy az ő produktumaikért nem fizetünk, hanem elvesszük. Ez nem lopás, amit a pártok csinálnak, az a lopás. A zenészeknek és a szoftvergyártóknak egyszerűen nem jár. Vagy ha jár is, nem jut, mindegy. Tulajdonképpen örülhetnek, ha ingyen dolgoznak nekem, mert ezen felül még munkanélküliek is lehetnének.

Ez is mutatja, kinek a munkája ér többet.

2007. május 4.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Mellesleg

Egyszer valaki azt mondta, hogy én mindig ugyanarról írok. Végiggondolva, ez persze igaz is. De legalább változatosan!

Most alaphelyzetben nem írnék, amúgy, mert irgalmatlan sok EXCEL cella áll még előttem így, hétvége előtt, de azért vannak apró nüanszok, amelyek úgy közéletleg meghatározzák a hülye magyar hangulatát, úgyhogy muszáj a jelenleg legaktuálisabbhoz valami okosat hozzátennem, mielőtt visszafordulok a teljes közéleti érdektelenség kényelmes állapotába.

Nem tudom, egyetértenek-e az olvasók azzal a megállapítással, hogy ebben a közép-európai csődtömegben immáron csak a hivatásos hülyék, meg a droidok idegesítik fel magukat a történéseken, a többinek csak a csendes, alig látható fejcsóválás marad, meg egy halk anyád.

Kábé ugyanúgy, tudják, mint mikor a fizetési cetlit kapjuk kézhez.

Szóval, sírgyalázás.

Rendkívül izgi téma, három napja minden médiumban ez megy, nyilatkozgat itt mindenki, pártállástól függetlenül (is), hogy ez milyen aljas egy tett, tényleg. Moldova elvtárs (pártállástól nem függetlenül) reggel a köztévében azt találta mondani, hogy fasiszta rémtett volt, brrrr, azannyát.

Merthogy, ugye, Kádár nem volt gyilkos és akiket felakasztatott, azokat jól tette, hogy felakasztatta.

2007. Ide jutottunk.
Na, ez az a pillanat, amikor az ember elmormolja azt a bizonyos halk anyádat.

Induljunk el a kályhától. Sírokban turkálni beteges, alantas tett. Halottakon revansot venni még valahol kicsinyes is, sőt, nevezhetjük gyávának is.

Mély lélegzet. Szögezzünk le egy újabb gondolatot, ezúttal kicsit szubjektív alapokba nyomva azt a szöget. Amúgy, a halottak tiszteletétől eltekintve, amit többek között a keresztény kultúrkör és egyáltalán a világ összes civilizáltnak tekinthető világi, vagy vallási kultúrája magának vall, és amelyek közül az elsőt Kádár elvtárs nyilván nem vallotta magáénak, de ez most itt mindegy és csak széljegyzet; szóval amúgy, nincs akkora szemétdomb az országban, amit Kádár elvtárs ne érdemelne meg sírhelyként. Mint ahogy a világ erkölcsileg fejletlenebbik (fejlettebb) felében a jeltelen nyugvóhely ki is jár a hazaáruló gyilkosoknak. (Haza, mi?)

Merem remélni, hogy a médiahiszti csak a sírgyalázásnak és annak bulvárértékének szól és nem arról, hogy ne adj' Isten Kádár elvtársat itten a XX. század legjelentősebb magyar államférfijaként szokás tisztelni, állítólag, különböző felmérések szerint.

Tehát, összegzésként, rendkívül szomorú, hogy sírokat gyaláznak. Ja, és pont Kádárét. Aham. (Nem csak az övét. Ez is afféle divat lett.)

Ja, és nagypapi, nyugalom, nem érdemelted meg. Moldova elvtársnak az anyját. Igen.
Nem, nem mondom, nagypapi, hogy a hazaáruló gyilkos (Haza, mi?) ezt megérdemelte.
Máshogy szocializálódtunk, tudod.

Nyugodj békében.

2007. május 2.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Az élet vize

Ideje befejezni már a vallás-témát. Aki tud olvasni, az előtt most már teljesen világossá vált, hogy a papok veszítettek, megbuktak, összeomlottak az érveim előtt. Ha meg netán valaki kekeckedne és megkérdezne ezt-azt, azt meg kimoderálom a picsába. Legyen csak szép, egyenletes a kommentek szövege, mindenféle ellenvetés nélkül. A nyílt, őszinte vita csak így bonthatja ki a szólásszabadság virágát, minek által közelebb kerülünk az igazsághoz. Az igazságomhoz, ami ezentúl a tiétek is.

Azt a kurva életbe.

Na szóval, hogy bevigyem a végső csapást a vallásosoknak, riportot készítettem a PI-víz magyarországi forgalmazójával. Igazából riportot nem kellett készíteni, egyszerűen bekopipészteltem a sajtóanyagot és időnként beleszúrtam egy-két kérdést.


Miért hülyék a papok?

A PI-VÍZet a növények tavaszi virágzásának a tanulmányozása során fedezték fel. Általában ugyanolyan. az a rügy amelyből virág lesz és amelyből levél. A kutatások során rájöttek, hogy az élő víz (PI-VÍZ), melyet a növények tartalmaznak nagyon fontos szerepet játszik a virágrügy differenciálódásában. Az élő víz vagyis a PI-VÍZ biológiai aktivitást és fizikai jellemzőket tekintve teljesen eltérőek a kút vagy csapvíztől.

Jó, értem, vallásosak ostobák, de mit lehet ez ellen tenni?

A PI-VÍZet azért nevezik életvíznek, mert ugyanolyan energiamező (aura) veszi körül mint az élő szervezeteket.

Makino professzor hipotézise a PI-VÍZ rendszer elveiről: Amikor a ferri/vas só (FeII/III) kozmikus energiahullámokat fog fel, változás áll be a vas atommag és elektron forgásában, amely az atomot erősen energiával feltöltött állapotba hozza. Az erősen energiával feltöltött vas atom elektromágneses hullámokat sugároz ki, más szóval aurát. Az elektromágneses hullámok vagy aurák a PÍ-víznek a lényege.

Valami konkrétabbat? Van a direkt akciónak tere a papok ellen?

A PI-VÍZ alkalmazási területe szinte napról-napra bővül. Hasznát veszik a mezőgazdaságban, az állattenyésztésben, az iparban, a szépségápolásban, az orvostudományban, sőt, az építőiparban is. Természetesen elsődleges felhasználása az emberi fogyasztás.

Na kérem. Világos beszéd, mégis kinevetik Makino professzort. Pedig ő világosan megmondta, hogy vas atommag és elektron, ami lássuk be, sokkal több, mint amit a legtöbb vallás nyújtani képes. Túlvilág és vízenjárás, hahaha. Talán ha a vas atommagról szólnának valamit.

Bizony, van hová kapaszkodni a vallásoknak. Előbb talán érjék el az áltudomány szintjét és akkor nekik lehet esni a tudomány ütvefúrójával. De amíg a tudományon túli területen lappanganak, addig csak bújjanak el Makino pí-víze mögött.

Aki ellent mer mondani, netán érvelésem állítólagos hibáira mer rámutatni, azt ismétlem, kimoderálom a picsába. Itt a tudomány-vallás szertartásának celebrálása folyik, nem tudományos vita.

Értve vagyok, lófaszjancsik?

2007. május 1.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Cím

Kicsit zavarosra sikeredett a legutóbbi post, jóvanna, ez a téma mindig felidegesít, és aztán, ahogy egyik szavamat a másikba öltöm (juj, ez most nagyon szépen lett mondva, figyeltek, kisbirkák?) a végére már sokszor elfelejtem, hogy mi volt az elején.
Na és??
Utálom Jézust, igen, és nemcsak amiatt a vizenjárásos ügy miatt, amit valamelyik rohadék elpofázott itt, amúgy nem érdekel, szerelmes voltam, megesik, mondjuk többet nem fog, akkor az ember nagyon hülye tud lenni, ha láttátok volna a csajt, megértenétek, tök jó mellei voltak és én pont addig értem neki, órákig el tudtam volna álldogálni alattuk, na mindegy, lapozzunk.
Szóval ez a Jézus. Hát milyen csávó már ez?? Hogy néz már ki??
Arról nem is beszélve, hogy milyen marhaságokat nyökög, béke, szeretet, hogy hányok már ettől, a sok hülye meg beszopja, HÁT HIÁBA BESZÉLEK NEKTEK, GYÖKEREK??? Bomba, fospumpa, tank, hát meg akartok dögleni, hát nem fogjátok fel, hogy a túlélés egyetlen módja, ha a másikat kinyírjuk?? Hogy ez a jövő??
Most iszom is egyet, a francba.

Na itt.
Mit is mondtam az előbb? Ja, igen. Szóval, én tökre bírom azokat a szövegeket, amiket ennek a Jézus gyereknek a szájába ad a sok kretén, keresztény birka. De ez csak mellékes duma, ennek nincs jelentősége. A kereszténység lényegétől hányok, ettől az isten fia baromságtól, csodáktól, mennybemeneteltől, feltámadástól, meg ezektől.
DE, EZ A LÉNYEG!
Erről szól, nekem ne dumálj, mit gondolsz, miért erőztem azzal a hülye vizenjárással, he???

Jézus, bazmeg.
Ezt a sok seggfejet, komolyan mondom.
És tudjátok, hogy mit utálok a keresztényekben a legjobban? Hogy ezek a lófaszjancsik, „az Isten oldalán prókátorkodó kollégák minden, az övéktől különböző véleményt egységes egészként látnak”
Az ilyen emberektől egyszerűen rosszul vagyok.
Megyek is, megiszom a maradék boromat, hogy lenyugodjak.