2009. március 30.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sírvers

Két éve nyomjuk itt nektek, mi, az elitek. Sőt, újabban webelitek. Margitot kifúrtam, Gizike befúrta magát, más nem nagyon történt. Két éve nyomjuk és mi az eredmény? Hogy újra aktuális lett egy régi post.

Tessék, nem megmondtam 2007 januárjában is?






Szóval ha figyeltetek volna, akkor nem rákosiznátok és kádároznátok itt, hanem vigyázó tekinteteteket a reformok folyamára szegeznétek, amelyeket - egy-két megszakítással! - ezek az államférfiak lenyomtak a szokás szerint tiltakozva bégető magyar birkanép torkán. Volt alkotmányunk korábban? Ha Rákosi nincs, talán még ma is alkotmány nélkül henteregnétek a trágyában és nem is tudnátok, mi hiányzik nektek. Mert ti ilyenek vagytok, egy kis kalácsért cserébe még Rákosinak is elfelejtenétek megköszönni az alkotmányt. Na, most elég. Térdre, bunkók! Aki nem hálálkodik Rákosinak, kivágom a blogról!

Most nem veszem sorra a többi nagy államférfit, akinek köszönettel tartozunk. Csak röviden. Nagy Imre jól kezdte, 1953-ban reformokkal nyitott, de sajnos gyenge volt, bedőlt a klerikális reakciónak 1956-ban, meg is járta. A sorsa legyen mindegyikőtöknek intő példa. Aztán jött Kádár, jól nyitott, a reformok jegyében leszámolt a klerikális reakcióval - ez a leszámolás legyen nektek intő példa! - aztán sajnos a szoci lobbik felpuhították a reformjait és fájdalmas kiigazításokra szorult. Aztán volt néhány felejthető kitérő - az a motyogó szarfejet nem említem, aki 2002-ben megnyerte a választásokat - és most history repeats itself, so to say.



Megmondtam és be is következett. Újabb reformer esett áldozatul a mocsárszocikommerek nyúlós dágványának. Mondhatnám, mit számít, ez az avant-garde, az élcsapat sorsa.

Egy baj van csupán.

Flash Gordont, a galaktikus hőst, a baloldal új reménységét túl korán kellett bedobni a húsdarálóba. Így aztán darálthússá változik, mire a reformok új folyamát és a hozzá kapcsolódó projektjeimet elkezdhetnénk.

Nincs mese. Most, a válság közepén megyek a Gordonhoz. Amíg még egyben van.

29 megjegyzés:

bauer írta...

Az új Úrnak adnia kell valamit mert addig nincs ihlet, motiváció és kapitalizmus.

nincs mese, szövegírás lesz a megoldás. Gordon parlamenti felszólalásai?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gordon nem szólalhat fel a parlamentben, mert ott fospumpisták fröcsölnek politikai fost és Gordon megmondta, hogy abba nem száll be.

Blogolás a stop.hu-n Gréczy Zsolt kontójával?

bauer írta...

bajnai miniszterelnöki blogbejegyzései hozzárakott modern képmesékkel?

tölgy írta...

Az ihlet nekem is mindig a bankszámlámon keresztül érkezik. Ezt mindenki tudja, csak a hülyevallásosak hisznek valami Heavenly Ray-ben.

Szerintem, most Gréczy ZS megmondásai eggyel hátrébb csúsznak.
Flash Gordon lesz az Úr, Feri az ő Megmondója, és GZS legfeljebb Feri kommentátora. (Az is szép helyezés)

tölgy írta...

Azt hiszem Flesh Gordon magának mondhatta, hogy "Fájni fog", amikor behajolt Putyinnak

http://index.hu/belfold/2009/03/31/gyurcsany_szerepe_europa_bekeriteseben/

tölgy írta...

Azt szeretném tudni, milyen néven jár ide a Tirpákra írogatni Gréczy et

"A legsúlyosabb vetülete Magyarország Gyurcsány-tragédiájának, hogy végre adott volt egy koncepciózus, nemcsak politikailag művelt, nagyvonalú, kifogyhatatlan energiájú baloldali politikus - amilyen eddig egy sem volt, és kétlem, hogy más politikai színekben akadt párja – aki minden erejével ennek a nemzetnek a javát és a nemzet társadalmi kárvallottjainak javát akarta tiszta szívből. Ha soha többé nem hajlandó politikai szerepet vállalni, akkor eltűnését a közéletből a magyar történelem gyászolhatja."

tölgy írta...

És Diurnus Pali bácsinak mi lehet itt a nickje?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Minosegi csere tortent akkor, Tolgy!

Greczy Zsoltit is nagyon becsultuk, de azert ha maga Feri csap bele a lecsoba ezerrel, az mindjart mas lesz.

Weimarizalodott ma mar?

martonx írta...

KGB és minek megy maga Gordonhoz? Gordon megmondta a saját szájával, hogy az magának fájni fog.
Mert ő nem ad semmit, csak elvesz.
Úgyhogy készpénz ne legyen magánál, mikor Gordonnal találkozik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es ki mondja meg hulyenepnek, hogy az neki jo, ha faj?

Ne garasoskodjunk itt a kommunikacion, amikor ilyen nagy a tet.

tölgy írta...

No pain, no game

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mifele pain, tolgy? Eppen csak egy kis mogyi. Lehet, hogy van is kiszorodva egy kicsi az asztal labanal, az eleg is lesz az elkotelezett webeliteknek.

Névtelen írta...

Épp az imént beszéltem valakivel, akinek öthónapos az első csemetéje. Erősen érinti a GYED egy évre történő csökkentése. Mer' ugye ezzel nincs gond, szépen visszamegy majd dolgozni. Csak a bölcsődék meg megszűntek időközben.

Hát most mondják már, milyen egy hülye az ilyen! Minek játszogatott gyerekvállalósdit, ha egyszer nem bírja a fejfájást?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Bokros-csomag kapcsan dontott az Alkotmanybirosag. Ilyen intezkedeseket csak ugy lehet bevezetni, ha az erintettek elore tudjak. Praktikusan a gyereknek meg nem szabad megfogantnak lennie akkor, amikor az intezkedest bevezetik.

Megfogant vagy megszuletett gyerekekre nem hathat az intezkedes. Kiveve, ha szandekosan ellene akarnak menni az Alkotmanybirosag 1996-os dontesenek.

martonx írta...

Kis Martonx 21 hónapos. Úgyhogy mire bevezetik, hogy rövidül a GYED, én már csak röhögök a tirpákokon!
Ezért kell mindig időben kihasználni az állam adta lehetőségeket. Látják szegény KGB meg asztalról leszóródott mogyikért hajolgat, még ha tudja is, hogy Gordon szorosan mögé fog állni és fájni fog.
Pedig ha tudná, hogy vannak sokkal kellemesebb pénz kereseti módszerek is. KGB menjen inkább gyártson egy focicsapatnyi gyereket.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hahaha, nem fog maga igy orulni, amikor bevezetik, hogy ket gyerek felett extra adot kell fizetni, mint Kinaban.

Ez is egy reformotlet.

tölgy írta...

Csodálkoznék, ha Gordon KGB mögé állna szorosan. Ahogyan elnézem Hős II-t, inkább ő mögé szoktak állni szorosan, amikor lehajol a mogyiért.

bauer írta...

na látom ma a Mester tett egy evolúciós lépést. felismerte, hogy a komcsik komcsik, velük marad a T-Rex kor. értékelem, hogy erre 2009-ben eszmélt rá igazán ;]

tölgy írta...

TWA eszét elvette az éhezés, nyomorult megbomlott elme már.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Majd nem fog nevetni, Tolgy, amikor a maga biztosnak hitt projektjet elveszik es odaadjak a Mesternek.

Mert o megerdemli es egyebkent is erdemtelenul nelkuloz. Mindig megtette, amit kell, erre most nem tud egy uj Lancia Thesist venni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hadd idezzek ezzel kapcsolatban korunk legnagyobb megmondoemberetol.


Dolgozni, kutyák!


Ez megy a világban, ezt hívják úgy, hogy globalizáció. Aki olcsóbb ajánlatot tesz, azé a bolt. Így megy ez mindenütt, így megy a gumigyártásban, így megy a tejiparban, még az újságírásban is így megy. Kíméletlen a verseny és ha nincs teljesítés, ha lappad a visitor count, ha a közíró gumicsontokon rágcsál, ha folyamatosan hülyeségeket irkál, akkor jön az outsourcing egy pillanat alatt. Ott a sok lelkes wannabe szlovák, kárpátaljai, erdélyi és vajdasági HTM, olcsóbbért, több fantáziával és nagyobb munkakedvvel ugyanígy képesek felületképzésre töredék áron. Némelyik már angol szavak véletlenszerű szövegbe szúrására is képes. Shit pump.

Kemény a verseny és bármelyik pillanatban ... de mi a faszt irkálok én itten? Nem, természetesen másoknak kemény a verseny, nem nekem. Engem nem érhet baj. Mindenekelőtt mert kurva jó vagyok. A visitor count nem fejezi ezt ki igazán, vannak itt belsőbb értékek, amelyeket nem lehet a számok rideg nyelvére lefordítani. Meg aztán engem szeretnek is, az olvasók elitebbje, de mindenekelőtt a döntéshozók.

És ez a lényeg. Én azt írom, amit kell. Ritka képesség. Globálisan is versenyképes érték.

Na, ezért nincs versenytársam.

bauer írta...

tölgy, miután elállt a mogyiflow, TWA is burkoltan bevallja 'rossz lóra tett' - csakúgy mint BE. De azért hozzáteszik: a másik ló még betegebb, hagyjuk is.

tudnám mi ez a lófétis a ballibáknál?

tölgy írta...

bauer,

a mogyi a lovakból folyik?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ugyan mar, nem tett rossz lora! A demokratikus politikus lenyege, hogy egyszer neki is lealdozik. Ilyenkor a korulotte keringo szuveren ertelmisegieknek gyorsan uj demokratikus politikust, akarom mondani lovat kell talalniuk.

Tessek, itt a magyarazat a lomaniara. Szuveren ertelmisegiek donognek a demokratikus politikus korul.

bauer írta...

tölgy: Gesztinek igen ;](már leszavazna a kettős állampolgárságra is lol.)

Névtelen írta...

Na, csak vigyázzanak, nehogy egy lovat fújjanak Gulyással!

„Nem ilyen lovat akart” Gulyás József...
...felmérhető, hogy több éves kormánytagként, kellő bizalmi deficittel, homályos politikai háttérrel nem lehet eredményesen válságot kezelni.”
http://hvg.hu/velemeny/20090330_szdsz_gulyas.aspx

Maguk addig lovagolnak itten a mogyijaikon, míg eljön a Vérfarkas fekete lova, aztán sírhatnak!

http://csicsada.freeblog.hu/archives/2007/11/11/Lovaszy_Karoly_A_negy_fekete_lo/

előrelátó Leskelődő

bauer írta...

bréking:

tessék akarták: itt a bajszos Gordon

http://gordonforever.blog.hu/

tölgy írta...

MAguk megint a rossz színű bogyót vették be. Ez a "lóból folyó mogyi" kép igen sértő.

Mennyivel nemesebb KGB magyarázata a demokratikus politikusról és a szuverén értelmességiről. Csak eladható képbe kell csomagolni. Mondjuk: a csillagok vonzzák a bolygókat, és a nagy fehér óriás magához vonzza a töpörödő vörös törpe bolygóit.

[elégedetten vakargatja az ebe füle tövét]

Ezredes K Őrnagy írta...

"a korulotte keringo szuveren ertelmisegieknek gyorsan uj demokratikus politikust, akarom mondani lovat kell talalniuk"
És akkor lehetséges , hogy átmennek a átellenes Vezér alá, mint Debreczeni főelit?