2007. szeptember 25.

Kovátsch Gamma Bertalan
A hazafiak nemet mondanak

Elitek, le vagyok döbbenve. Mi ez a lanyha érdeklődés a fasiszták irányában? Lefasisztázom Orbánt és 300 rongyos kommentárt bírtok csak produkálni, az Index címlap ellenére? Kommentelni, kutyák, mert kitiltok mindenkit az elitblogról és akkor nézhettek. Aki nem ad hozzá értéket, az ne is egyék.

Ez a Benes-dekrétumos ügy pedig jó téma. Már eszetekbe kellett róla jusson, hogy Orbán fasiszta. Nagyon jó. Most az kell eszetekbe jusson róla, hogy a Benes-dekrétumok nem Magyarországon történtek.

Igen, az a kis lelkes arcú ott hátul már ugrik is ki a padból. A HTM-ek kell eszetekbe jussanak. Nem tudom, mit ugatnak a HTM-ek. Benes-dekrétumokat újra magukhoz ölelték a szlovákok, na és. A HTM-ek pedig kettős állampolgárságot akartak és még népszavazás is volt. Az ugyanolyan rossz, mint a Benes-dekrétumok.

Szerencsére a hazafiak felismerték az igazságot azonnal. A fasiszta eszmékre, mint a Benes-dekrétumokra és a kettős állampolgárságra nemet kell mondani. Az igazi hazafi nemet mond mindenre, ami ... szóval mindenre, amit ... szóval lehet azt tudni, mire kell nemet mondani. Én például tudom, elég szuverén vagyok ahhoz, hogy rájöjjek magamtól.

Szuverén és hazafi.

Remélem, ti is ilyenek vagytok.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szuverén és hazafi, de mindenekelőtt elit.

Vodafone banner, köszönjük szépen.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem pont a Vodafone-t húzzák le abban az országjáró drót nélküli internet kalandtúra blogon az Index másik részén?

Nagyon szép dolog, hogy a szuverenitás és hazafiság ennyire fontos egy angol cégnek. Nem is gondolná az ember.

Névtelen írta...

http://w.blog.hu/2007/09/24/a_hiena_enni_ker?fullcommentlist#c818971

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kösz névtelen.
Ki sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy elromlott az összes kommentlinkünk.