2007. november 15.

Kovátsch Gamma Bertalan
Propagandisták

Elitek, éppen végeztem egy mesével és délután két újat kell írnom, úgyhogy nagyon rövid leszek.

Bértollnokokkal vagyunk körülvéve. Propagandistákkal. Ezeket megfizetik, hogy hazudjanak nektek. Megnevezem őket bátran, gond egy szál se, nem vagyok én gyáva, beszari alak. Jön a leleplezés, készüljetek a sokkra.

A HírTV és a Magyar Nemzet dögkútjában ülnek a bértollnokok.

Elmondom, hogy megy ez. Ott ül ez a sok zombi az alagsorban, ahol a bértollnokokat tartják. Belép a Simicska egy aktatáskával, eléjük önti a pénzt és megmondja, mit kell megírni. A zombik szemébe fény költözik, szögletes mozdulatokkal szövegszerkesztőt ragadnak és elkezdik önteni. Mindaddig, amíg ki nem kapcsolják őket.

Nem emberi élet ez, elitek.

Ne zombikaját egyetek, hanem emberi étket. Azért teszem én ki a szívemet, gyomromat és az idegrendszeremet értetek, hogy végre megtudjátok az Igazságot. Azt hiszitek, megéri? Egy szart éri meg, a 200 milka rám eső részéből alig marad, mire az EKHÓ-t levonják belőle.

Nem a pénzért csinálom, elitek.

Hanem azért, hogy lássam a fospumpa Orbán arcát, amikor a hülye kis népszavazási kampányának kellős közepén berobban a rajzfilmsorozatom. Azért a látványért megéri megcsinálni. Amikor az MTV1 hiradó előtti műsorsávja 7-800 ezer nézőjének agyába befúrom magam és alig követhető csúsztatás-sorozatokkal a vizitdíjról és tandíjról súgdosok a füleikbe. Akkor majd meglátjátok ki itt a profi.

A bértollnokokat viszont kerüljétek el! Nem elfelejteni!

Nincsenek megjegyzések: