2010. június 13.

Kovátsch Gamma Bertalan
Felsőbb osztály

Hát ez kurvajó, elitek! Végre kerek-perec kiderült, hogy mennyire szánalmas idióták lakják ezt a kurvaországot! Hát nézzetek északra, ott ugyanarról a kockáról indultak, minusz Alföld, plusz Tátra és lám, újra a porban hagyták a magukról oly sokat gondoló hülyemagyarokat.

Egyfelől. Kiderült, hogy a szlovákiai magyarokat egyáltalán nem érdekli a kettős állampolgárság, mert ha az érdekelte volna őket, akkor a kettős állampolgárságra szavaznak és nem a Híd-Most pártra, ami pedig a kettős állampolgárság ellen van. Ők a magyarországi debilekkel szemben észbe kaptak és megtették, amit már annyian megjósoltak, köztük én is: leszavaztak egy nemmagyar liberális pártra, a Híd-Most-ra. Csak így tovább, HTM-ek, ez a Haladás útja az egész nemlétező Kárpát-medencében.

Másfelől. Olyan történt meg ott északon, ami nálunk sohase. 12%-ot kapott egy olyan párt, amely először ugyan a cenzussal próbálkozott, de aztán megvilágosult és inkább a marihuánával és az azonos neműek házasságával nyomult, a cenzust egy időre kevésbé hangsúlyozva. Igen, arccal a Kapitalizmus, a Verseny és a Piac felé! Magyarországon bezzeg ... várhatunk arra, hogy a kapitalisták összeálljanak a dobozgitáros hülyehippikkel, a választási hadjáratban a hippizmust tolják, kormányon meg a prolikat szívatják.

Ezt kellene utolérni, elitek itt is, de ehelyett csodaszarvas van, fospumpista fajelmélet (mindig az őskutatással kezdik, aztán majd igazolni kell a nagypapa vallását), fospumpista irredentizmus és olyan együttműködésre nem hajlandó kommerek, mint az LMP.

Nem vagyok hajlandó szégyelni magam a hülyemagyar csőcselék helyett.

14 megjegyzés:

eN írta...

Igy van, a nemhalado Fospumpa azonnal mondjon le! meg hany oszodit kell mondania hogy vegre levaltsak?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez a valasztasi eredmeny egyertelmuen arrol szol, hogy az emberek megvontak a bizalmukat Orbantol. Innentol kezdve ha nem mond le, akkor Magyarorszag egy diktatura lett.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Igaza van KGB, a Fospumpa illegitim.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Egyelore nem illegitim, hanem hiteltelen. Illegitim akkor lesz, ha nem mond le egy heten belul.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

KGB, maga túl jószivű, szó sem lehet egy hétről. Orbánnak 72 órás ultimátumot kell kapnia.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Valoban, hogy is felejthettem el.
72 ora, termeszetesen. Kolcsonkenyer visszajar.

A 72 ora ketyeg tegnap este ota. Ami azt jelenti, hogy szerda este jar le.

Ugy izgulok! Lemond majd?

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

KGB, nem gondolhatja komolyan, hogy a Vezénylő Tábornok önként lemond. Ahhoz minimum az kell, hogy Őrnagy elvtárs felkeresse.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akkor nincs mas megoldas: tomegtuntetessel kell kikenyszeriteni Orban lemondasat.

Ferenczy A. Szidónia írta...

tömegtüntetés?
ugyan kivel? a prolikkal? mert az elit attól elit, hogy nem tömeg. belőlünk kevés van, másokból meg több. őket könnyebb pótolni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Elit tomegtuntetessel, Szidi kisasszony. Igaz, csak 72 fos lesz a tomegtuntetes, de ennyi elit egy csomoban olyan hatassal fog jarni, hogy Orban lemondasa nem lehet kerdeses.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

KGB, nem tart attól, hogy a fospumpa gárdistái kihasználják az alkalmat, hogy megszabaduljanak az elittől?

Höndör B. Margit írta...

Jaj, hogy maga mindig milyen ideges lesz, ha ez a szegény Viktor elcsesz valamit, KGB:)
Aggódom magáért. Előbb-utóbb felmegy majd a vérnyomása.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hát hogyne lennék ideges, Margit. Mire a szakértők nagy nehezen visszahozzák a kormányzást a szarból, jön Orbán és vereséget vereségre halmoz. A magyar emberek most világosan kifejezték, hogy nem kérnek Orbánból. Orbán veszít, a magyarok nyernek, Orbán mikor húz már a vérbe?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Berija elvtárs, a fogdmegek meg fognak rettenni az elitek veséig hatoló tekintetétől és eloldalognak! Az lesz a Fospumpa Sztálingrádja!