2010. április 8.

bz249
Kámingót

Hát Elitek, ez a Kubatov hangfelvétel szörnyű félelmet keltett bennem. Nem olyat, mint a szokásos, hanem egészen másfélét. A nem közvéleménykutatást kell nyernik szerint a Fospumpa biztosan nyerni fog és akkor ő alakíthat kúrmányt. A humoristák most biztos örülnek, mert a humor ellenzéki műfaj. A megmondás viszont kormánypárti bakker!

Viszont, ha Kubatovnak megvan a listája, hogy én Haladáspárti szavazó voltam? Akkor szopiszar van bazmeg. Egyszer láttam egy futóVersenyt, ami érintette a Piac utcát, sőt még a Verseny utcai Piacra is kimentem. Ebből könnyen megállapítottam, hogy a Verseny és Piac a proliknak való nem nekem. Én Elitmegmondó vagyok, nekem jár az állami mogyi.

Szerencsére van megoldás, egy kamerás mobillal felveszem, hogy a Fospumpára ikszelek és ezután elküldöm Kubatovnak, aki majd szépen áttesz a baráti megmondók közé és továbbra is lesz állami mogyi. Sajnálom Elitek, de a Haladás néha áldozatokat követel, most azt, hogy befogott orral elfogadjuk a Fospumpa mogyiját. De megértem, ha valaki inkább az eszme tisztaságát választja, remélem jó étvággyal tudja falni a modern baloldalról szóló kurvajó könyveket. Tőlem ugyanis ne számítson segítségre.

5 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es mi van, ha beikszel a Haladasra, aztan atfotosoppolja a Kubatovnak? Akkor a Haladas ugye is szolgalva van es a mogyi is jon.

Egy kis kreativitast, megmondok!

bz249 írta...

Gondolkodtam rajta, de veszelyes. A Fospumpa ugyan benyelne, amilyen technikai antitalentum, de mi van, ha Kubatov ert a szamitogepekhez? Rettegek KGB ez az igazsag.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne a Kubatovtol feljen, hanem tolem!

Ha megtudom, hogy a Fospumpara ikszelt, beleteszem a nevet egy masik Adatbazisba. 4 ev mulva esetleg nem lesz kellemes, ha elolvassak, ami ott szerepel.

Ne gondoljon arra, hogy ha dezertal, akkor az Ellenseg konyoruletes lesz. Oda fogjak dobni a verfarkasoknak. Egyetlen lehetosege, hogy felveszi azt a rohadt puskat es harcol.

bz249 írta...

KGB: az Ellenseg eppen ertekeli a dezertoroket, mert azok a jo kompradorok, amig eleg sok mogyit kapnak barmilyen ugyet szolgalnak.

Nezze meg pl. Talleyrand-ot.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Charles-Maurice_de_Talleyrand-P%C3%A9rigord

5 kulonbozo rezsim idejen viselt magas hivatalokat.

Névtelen írta...

bz elvtárs, miért szart be, visszavonták a diplomáciai védelmet a jachtról? Vagy a Fospumpa békaemberei ürgebőrbe töltött aknával felrobbantották?

Lavrentyij Pavlovics