2010. május 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hódolat a Mesternek, VIII.

Tóta W. Árpád fellépése a 4-es Story TV-n menő A la carte 2010 május 13.-i adásában.

A Mester szerint a székely himnusz nem jó, az érzékenykedésnek többpártrendszerben nincs helye és hogy tele van a hócipője azokkal a hülyékkel, akik a blogjának 1500. kommentjében lámpással keresik azt a kijelentést, hogy a Mester szerint Jézus nem is létezett (ami szerinte egyébként így is van).

Elmondja továbbá, hogy józan parasztot ő még nem látott

26 megjegyzés:

Doomhammer írta...

Akkor most nem egy kánon van, az elité? Plurális társadalom: de ha mindenki megmodhatja, mi lesz akkor azzal az egy igaz iránnyal, amit hirdeni kell?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

haha, doomhammer, proli maga. mindenki megmondhatja, de ha fokos-szekely kontosben gagyit akar eladni, akkor a Mester ellentart. mert tud mivel ellentartani.

azt mondtam mar, hogy a liberalizmus az erosek ideologiaja?

Doomhammer írta...

Most akkor van fogódzó vagy nincs? Ha van mérték, akkor máris konzervativizmus van. Az meg csak istentelenül volna jó, nem?

Konzervatív írta...

A Mester dadog és rendkívül frusztrált,mondom én,hogy gyengül.Érzi,hogy nincs már igény a megmondásaira,nem tudja monopolizálni a megmondóipari piacokat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

doomhammer, hat hogyne lenne fogodzo. olyan, mint az angol alkotmany, nincs leirva, emberben testesul meg. a Mester a fogodzi szemelyesen. amit o gagyinak tart, annak o ellentart. a szekely himnusznak nem sikerult megfelelnie a kenyes izlesenek, igy jart. majd a szekelyek maskor meggondoljak, milyen mudalt valasztanak himnuszuknak.

egyebkent a magyar himnusz se egy nagy szam, kolcsey es erkel bekaphatja.

Doomhammer írta...

Javaslom, írjon a Mester újat. Azok a bides komenisták (akiktől a mester a gazd.pol.t nem, de az ideológiát átvette) is akartak egyet, csak Kodály és Illyés nem mentek bele.
Megérett az idő erre is. (Apropó: a Boldogasszony anyánk nem jó? Az még katkó is.)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

mar megvan, de a hulyemagyarok nem voltak vevok ra, mert a multba nyihognak szuntelen.

geszti peter-cirque de soleil: magyarorszag

Doomhammer írta...

Ja, tényleg, amitől a szocik mindig mosolyogtak és egy cigány árva énekli. Kell ennél több.
Jelzem, a Mester üzent is, ékezetek nélkül, ahogy KGB és jómagam csináljuk (na jó, én csak a búzablogon).

Konzervatív írta...

Himnuszt írni/íratni proli.Érzik,hogy mennyire nem elit?Ide nem himnusz kell,hanem egy megfelelő Elit-dicsőítő,pályázat nélkül kiválasztandó,sok mogyival honorálandó megkeresés a Mester egyik elit kommunikációs/PR cégének.Azok majd megmondják a frankót dalban,de nem himnuszban,mert az árvalányhajas,árpádsávos hülyemagyaroknak való ebben a szar mocsárországban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

konzervativ, a fejen talalta a szoget. A himnusz kirekeszto, pluralis, tobbpartrendszerben egyszeruen ertelmezhetetlen. A himnuszt szeretni kell, az pedig keptelenseg. Amit az egyik part szeret, a masik part nem.

Nincs mese, a himnuszt el kell torolni. Idejetmult anakronizmus. A Mester irhatna helyetne egy sor opcionalis opcionalis himnuszt.

Konzervatív írta...

A Mester végtelenül szerény,hiába tudja,hogy minden képesség birtokában van,magától nem tenné meg.
Szerintem a felkérésre vár valamelyik Úrtól,bár bevallom,már nem nagyon tudom követni,melyik Úr a mértékadó számára.Feri,Gordon vagy Lajos,a Hős?Esetleg a modern,európai értelemben vett konzervatív hölgy,aki a toryk kongresszusán is meghívott szónok volt?
KGB,maga írta,hogy attól fél,a Mester pillanatnyi gyengélkedése megzavarhatja a prolikat,de én most inkább attól félek,hogy a prolik zavarták meg a Mestert...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hat igen, ez a problema. Ki az Ur most?

Es itt most nem valami szarszagu szekelyhimnuszos-arvalanyhajas Urra gondolunk, hanem egy modern, nyugatos nemfospumpistara.

Navracsics nagy igeret volt, de a Mester megcsalatkozott. Lehetseges a javulas? Esetleg valaki mas?

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

A haladó himnusz már megszületett:
http://www.youtube.com/watch?v=wkrJajwFhs4

Doomhammer írta...

Nem himnusz kell, mert az per def. istenséghez (mesehős, bazz!) való imádkozás.
National anthem legyen az, bár a nation kifejezés kicsit gázos, de legyen benne csillag (UFO-k) meg sáv (tótawéárpádos) meg robotok. Sör, viadukt stb.

Konzervatív írta...

Navracsicsban szerintem tegnap csalatkozott a Mester végleg,főleg amikor ló end ordörröl beszélt,lassan kezd beállni az igazi fospumpisták közé.A hülyék pártjában különben sincsenek Urak, modern,nyugatias,polgárosult szakértők pedig végképp nincsenek.Kósa egy maradi lokálpatrióta,Matolcsy nem érti a piac és verseny törvényeit és fogalma sincs a jó korrupcióról.Varga higgadtsága akár imponálhatna is,de rajta is látszik,hogy már lefeküdt a fospumpának,nincs szuverén véleménye a lényegi kérdésekről,és aki egy protestáns gyerekgyárosnak aláfekszik,az nem lehet ELIT.a többieket hagyjuk,szóra sem érdemesek.Egyébként egyértelműek a diktatúra jelei:miniszterelnök-helyettes,állampolgárság a határon túli fasisztáknak,esetleges Trianon-emléknap.Egy igazi modern internacionalista ezt nem fogadhatja el,aki szerint a magyar borok (is) szarok.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Konzervativ, egy sokkolo tenyt kell kozoljek.

Varga Mihaly sajat maga is egy protestans gyerekgyaros.

Harom gyerek, presbiterseg a karcagi reformatus egyhazkozsegben.

Ennyit Vargarol. Ezek ennyit ernek. A trolljaik pedig meg az 1500. kommentet is elolvassak.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Doomhammer, legyen csak anthem.

A prolik persze antinak fogjak hivni, de ebbol is meglatszik majd, ki furkesz vilagfigyelo tetorol es ki kurkaszik diszno modjara a sarban.

Konzervatív írta...

Ha varga is protestáns gyerekgyáros,akkor értem már,miért dől a Fospumpa felé.Elitek,ez nagyon veszélyes,ha a magyar szaporodik,akkor mi lesz a bevándorló-betelepítési terveinkkel???Mert az olyan progresszív,open society-s projekt,Soros Gyuri barátunk is megmondhatja.
KGB!
Maga szerint Szapáry szakértő?Esetleg lehetne Úr is?
Elvégre az IMF-nél dolgozott,ami nyugatos,piacbarát intézmény.Nos?

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Helyzet van elitek: a Mester szerint a Fospumpa bármit tehet, Magyarland nem lehet olyan rossz hely, mint Kirgizisztán. Csak az a kérdés, hogy abban reménykedik, hogy az Úr még idejében visszatér, vagy... Nem is merek gondolni a másik opcióra: a Mester feladta volna a harcot?!

Konzervatív írta...

A Mester üzent a blogján,hogy Berlinben van,tehát azért ez a némaság.Olvassátok elitek,mert megmondás van a posztban,akármilyen rövid is!

Konzervatív írta...

Berija elvtárs,úgy látom maga is lelkesen figyeli a Mester minden egyes rezdülését...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Berija elvtars, a Mester mas utmutatast szabott.

A Fospumpanak nem lesz annyi ideje, hogy Magyarorszagot kirgiz szintre zullessze.

Bizony, a remuralom hamar vegeterhet!

Azt tudja, hogy a latszolag szakmai, racionalis Varga Mihaly a Magyar-Kazah Barati Tarsasag elnoke? Fustolgo pisztoly!

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Konzervatív, bevallom a Búzablog segített.
KGB, látom maga is az első opciót preferálja. Nagyon helyes!
Ezek szerint Varga is egy Főördög. Abzug!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Berija elvtars, az Ellenallas mar keszulodik! Mar elezik a fospumpakat! Nincs messze a nap, amikor kitornek a pincebol es elfoglaljak a Fohivatalt. Akkor a remuralomnak egy csapasra vege szakad majd.

Konzervatív írta...

A helyi bloggerek is olyan laza,liberális demokraták,mint európai társaik.
Elitek,azt javaslom,hogy a nemzetközi pénztőke és a kapitalizmus védelmében kössünk ezekkel az elnyomott országokkal kétoldalú beruházásvédelmi megállapodásokat(bilateral investment treaty-most kurvára elit volta,a Mester igazi nyelvét használtam),hogy megvédhessük őket az állami önkénytől.A fospumpám én is szegezem,bennünk és az elveinkben nem tehet kárt a Vérfarkas...

Konzervatív írta...

A beruházásvédelemre vonatkozó javaslatomhoz kördiagrammot is fogok készíteni,mert az nagyon nyugatos és elit.