2010. május 22.

Kovátsch Gamma Bertalan
Vasököl

Orbán Viktornak üzenem innen a Proxima Centauriról, hogy az egész BZ722-es kvadráns figyeli a legkisebb jelét is, ha netán kokettálni kezdene a Jobbikkal. Egyelőre nem mondtam el az ottani Tényezőknek, mi az igazság, de a Fospumpa jól teszi, ha meghúzza magát. Mert ha nekem bármi is nem tetszik Fosországban, csak pattintok az ujjammal, ideröppen az UFÓ és egy perccel korábban (relativitáselmélet, barmok!) személyesen a Tau Ceti Főtényezőjénél számolok be. Úgyhogy lehet kedvesnek lenni hozzám.

Kezdhetik!

14 megjegyzés:

Konzervatív írta...

Elitek,nem hiszem el,hogy ezt megértem,de a Mester dákója már nem a Piacra és a Versenyre áll,mert a demokrata,polgárosult nyugatiak nem azt tartják elsődlegesnek,hanem hogy Orbán tolja a fospumpát az árvalányhajas,micisapkás leghülyébb magyarok pártjának arcába.Aggódom a Mester szilárd elveiért,mert az Urakat is sűrűn váltogatja mostanság.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Szóval sikerült elintézni, hogy Mucsát üvegé olvasszák? Bravo!

Konzervatív, gondoljon bele: nem lehet az országot modernizálni, ha feketeinges nagyonhülyemagyarok rohamcsapatai masíroznak az utcákon, hiszen akkor menekül a tőke.
Amúgy nem az a lényeg, hogy ki az Úr, hanem hogy mi a programja.

tölgy írta...

Berija et.,

"Amúgy nem az a lényeg, hogy ki az Úr" - erre maga mán egyszer jó alaposan rábaszott. A maga kárából sem tanul, he?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

ejnye, a lenyeget nem latja itt senki? a fospumpanak nincs programja, az egy dolog es rabaszik majd. most az arvalanyhajasok vannak programon. ha eroskodni akarnak a mesterrel, akkor az egesz kurva bandat elviszik majd az ufok a pancelvonattal az elen. akkor majd kiderul, kinek erosebb a batyja.

Loxon írta...

Tölgy, mél ment, ahogy Maga mondaná.

(Ez a Konzervatív ifj nekem olyan ismerős.)

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Tölgy, azóta nem bízom senkiben, és szárazon tartom a puskaport. Teljesen mindegy, hogy ki az Úr (helytartó), amíg mi tartjuk kézben a szálakat.

Konzervatív írta...

Loxon!
Én honnan vagyok magának ismerős?
Esetleg együtt jártunk korábban a Mester oltárához egészen elégő áldozatot bemutatni?

tölgy írta...

Konzervatív,

eddig nem akartunk szólni, de az elit alapvetően haladó. Gondolja át az életét, eddigi tetteit. Talán még nem késő.

Ezredes K Őrnagy írta...

Azt nem tudja Mester, hogy a Tau Ceti flotta még az ottani Tényezőtanács engedélyével se avatkozhat be, mivel tiltva van az Alkotmányukban másik rendszer támadása, mióta az utolsó galaktikus háborúban kis híján kiirtották a Lófej köd pángalaktikus kalmárnépét?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

ezredes, a tau ceti fotenyezok a beavatkozas mas modjat is valaszthatjak. peldaul finanszirozhatnak egy kepmesesorozatot a mesterrel. azt tudja, hogy naluk az arany ipari hulladekkent kepzodik es az oceanok szintjenek megemelkedesetol felnek a leginkabb, mert felelotlenul evezredeken keresztul a hulladekaranyat a tengerbe ontottek?

Konzervatív írta...

A nevem kizárólag provokáció az árpádsávos,árvalányhajas leghülyébb magyaroknak.A Mester legkiválóbb hazai tanítványa kívánok lenni.

Béla írta...

maguk itt képesek Fospumpáról meg a Jobbikról beszélni, de meg sem említik a Lost vége miatti szomorúságukat???

Ezredes K Őrnagy írta...

Paradise Lost? Béla, maga klerikális elhajló? Margitra csak az esküvő után feküdt rá két percre?

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Konzervatív, szereti maga Jean-Michel Jarret? Ha nem, akkor nem lehet európai értelemben vett konzervatív, pusztán egy árvalányhajas hülyemagyar.