2009. október 27.

bz249
Élcsapat


Tirpákok, hamarosan a Fospumpista diktatúra sötét árnya fog vetülni az Ugar fölé. Elüldözik a Nyugati Tőkét, felszedik az Autópályákat, kötelező lesz Hüjevallásos babonaságokban részt venni, nem lesz Melegfelvonulás a prolikat Szőlőbányákba zárják. Tömegesen fogják kivégezni azokat a Szakértőket, akik nem tudtak időben a Fejlett Nyugatra menekülni. Egész Tirpákia felett egy bűnözőkkel összefonódó szélsőjobboldali csürhe fog uralkodni.

De rettegtünk már eleget, most a reményről szeretnék írni. Arról, hogy milyen kevés elszánt emberre van szükség egy ilyen maffiával összefonódó szélsőjobboldali csürhe megdöntéséhez. Szám szerint 82-re és egy jachtra. Ennyien voltak Castro Haladó Barátai 1956 november 25-én, sőt nagyjából ennyien voltak két év múlva, aztán bő egy hónap múlva meg győztek, mert a bűnözőkkel összefonódó szélsőjobboldali csürhe összeomlott Castro és Che megmondásainak súlya alatt.

Ha egy csapat buta, torzonborz dél-amerikai félember meg tud dönteni egy alvilággal összefonódott szélsőjobboldali csürhét, akkor mi is. Sőt a felsőbbrendű intellektusunknál fogva, mi sokkal kevesebben is cél érhetünk, mondjuk úgy 10-en, hogy kényelmesen legyünk a jachton. Jelzálogra vettem is egyet (a Tényező Alapítvány székháza a fedezet, de azt a Fospumpa úgyis lerombolja tehát nem veszteség). Még kilenc szabad hely van. Ha Szidónia kisasszony is jön, akkor tíz.

24 megjegyzés:

gapinthebreath írta...

Miért szeretne ilyen durva és szögletes megoldást?
A megmondók most megmondják, mi vár a Népre.
A népet fel kell majd világosítani arról a választások éjszakáján, hogy kire szavazott. Ez pedig az elit köre kell legyen és punktum.

Budaházyt ki kell engedni erre a kis időre, hogy megint bohócot csináljon magából meg az újraszámlálásból.
Amiből egyszer már bohózatot csináltunk, abból többet balhé nem lesz.

Persze mindez felkészülést igényel. Javaslom, hogy a Tényező Intézet publikáljon egy elemzést arról, hogy választási győzelem esetén PánczélGabi a Fospumpával karöltve 2.000.000 politikai menekültet készül befogadni a baráti Kazahsztánból.

Guderian jr. írta...

Muhaha, bz, maga kicsit sok Weissbiert ivott ma este. Kiváncsi leszek hány elit fog jelentkezni arra hogy fegyverrel a kézben küzdjön a Fospumpa ellen! Arra inkább majd felindulnak a testvéri tankok, ne féljen, oszt szertedübörgik majd a megmondásokat. Az elit maradjon a kaptafánál, ha érti mire gondolok.

Azt külön nem bocsátom meg magának, hogy még Szidónia kisasszonyt is képes lenne belerángatni egy ilyen buliba.

bz249 írta...

Guderian: a szó veszélyesebb fegyver a kardnál, de a tanknál is. Ergo megmondással fogunk harcolni. Tíz Szakértő Elit, a jachttal kikötünk Tahitin (Franciaország és az EU része, tehát Fejlett Nyugat) és onnan fogunk kíméletlenül megmondani. Ettől majd összeomlik a Fospumpa diktatúrája.

tölgy írta...

Á dehogy.
Dzsordzsi most jelentett be, hogy évente 5 millió amerikai mogyit itt fog elkölteni. Ha lesz mogyi, akkor megmondás is lesz. Szerencsés esetben még áthidaló kölcsönre sem lesz szükségünk.

martonx írta...

Tahitin? Egye fene, akkor én bátran vállalom a száműzött értelmiségi megmondóember szerepét.
És miből fogunk ott tengődni? Nekem a megmondásaimhoz szükségem van Lancia Thesisre, olyat lehet ott kapni?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, ivott az instrukcioknak megfeleloen, mikozben a megmondast irta?

Nem ivott.

Meg is van a hatasa. Csak jozanon irhat le olyan csacsisagot, hogy a Tenyezo Alapitvany szekhazara hitelt vesz fel.

A yachtot lefoglalom es nemzetkozi vizekrol megmondasokat sugarzo fuggetlen, ertelmisegi kalozradiova alakitom.

Ezredes K Őrnagy írta...

Ott nem kell autó. Csak fekszik a tengerparton, egyik keze a notebookján a másik meg ööööööööö tovább nem szőhetem, mert Hoplita Amazon is olvashatja.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga szerencsétlen. Honnan szed elégenergiát a rádióadás globális sugárzáshoz? Minimum egy atomhajtású AEGIS cirkálót foglaljon le. Nem is beszélve az önvédelmi képességről. Hogy védi meg a megmondókat mondjuk Szomália partjainál?

bz249 írta...

Ornagy: ki a tokom akar Szomalia partjaihoz menni holland anarchistakon kivul?

KGB: marpedig a Tenyezo Alapitvany szekhazara vettem fel hitelt. Emlekszik amikor elkuldott, hogy csinaljam meg a belyegzot a Tenyezo Alapitvanynak?

Na kerem akkor megjelent nekem Voltaire es Darwin szelleme. Tudja, hogy nem hiszek az ilyen babonasagokban, de Darwin es Voltaire sem hisz ezekben, tehat ok nelkul nem jelenne meg a szellemuk elottem. Tudtam, hogy a Haladas nagy veszelyben van.

Valami mondani akartak, de en meg nem tudok kulfoldiul, ok meg nem tudnak tirpakul vagyis 1-1 volt az allas. De azt hiszem megertettem az uzenetet, es bementem a bankba es a belyegzot, meg az alairaspecsetelojet felhasznalva jelzalogot jegyeztem be a szekhazra.

Ezredes K Őrnagy írta...

Bz, ha a Haladás Szomália partjaihoz szólít megmondani, akkor oda kell menni.

Már megint részegen ügyintézett, jelzálogot csak a Fődhivatal jegyezhet be. Átverték a bankban.

bz249 írta...

Ornagy: a reszleteket nem tudom, penzt mindenesetre adtak. Egy reszebol vettem a jachtot egy masik reszet meg gazdasagelenkitesre hasznaltam fel a Kispipacsba.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, olvassa el alaposan azt a papirt, hogy mi volt a fedezet.

Az, hogy Tenyezo Alapitvany, nem eleg. Az Alapitvanynak van egy jol meno maganegeszsegugyi uzletaga. Tudja, az egeszseg uzlet.

martonx írta...

Tahitin van melegfelvonulás? Csak olyan helyre mehetünk ahol van ilyen. Ez a Haladás egyik fontos mércéje.
Ha nincs nekik ilyenjük, majd mi adunk nekik? Ezredes vállalja egy ottani felvonulás megszervezését?
Tahitin vajon félnek a náciktól? Ha nem ,akkor vinnünk kell magunkkal párat, hogy mutogatni tudjuk őket.

bz249 írta...

martonx: meleg az biztosan van hozza, mar ilyen klimatikus szempontbol. A naciktol meg nyilvan felnek, elvegre csigaevo gallok, akiket anno megszalltak a nacik. Mondjuk Tahitit konkretan nem, de fenyegetni fenyegettek oket.

KGB: fogalmam sincs hol a papir. De mit kotozkodik, a penz megvan, nem ez a fo? Most likvid javakba kell fektetni, mert hamarosan diktatura lesz. Na megyek is keresni egy 52%-ot hozo befektetest.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

likvid javak alatt sajat magat ertette, bz?

bz249 írta...

KGB: legalabb ne fitogtatna a muveletlenseget! Likvid az kulfoldiul folyadekot jelent. Tehat folyadekokba kell fektetni a mogyit, mert azt tartalykocsival is lehet szallitani. Vagy uvegben, esetleg pillepalackban vagy kannaban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

persze, hogy aztan a fospumpistak minel konnyebben leszivhassak azokat a javakat. Benne van a nevukben: pumpa. A folyadekok ellopasa nekik kulonosen egyszeru.

Nem fospumpista ugynok maga?

bz249 írta...

Azt a palinkat amit megittam azt ugyan leshetik. Azt semmilyen modon el nem veszik tolem.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga kicsinyes. Tankhajó, nem tartálykocsi. Merjen nagy lenni. És az AEGIS-sel meg lehet védeni a fospumpistáktól.

bz249 írta...

KGB: most itt bizalmasan megsúgom, de Bogár László útmutatását követve megpróbáltam egy pénzszivattyút építeni. De az lett a vége, hogy a tesztüzem során készülék szétszaggatta a kétszázasokat és leégett motorja.

Azóta csak a folyékony vagyontárgyakban bízok, azt búvárszivattyúval bárhonnan bárhova el tudom szivattyúzni.

tölgy írta...

bz,
ha Bogár tervei alapján csinálta a pénzszivattyút, el is hiszem, hogy nem működött. Kérje Soros bá'-tól az ő modelljét, láthatóan működik.

bz249 írta...

Tolgy az draga volt, es dizelolajat ezzel is le tudok szivni az amugy bezarasra itelt Tirpakbokretas-Venyigeszutykos szarnyvonalon kozlekedo mozdonyokbol.

Evil Overlord írta...

bz249!

Maga túlzottan kisstílű, hogyan fogunk így győzni a Vérfarkas ellen?
Az Őrnagynak igaza van, ide modern fegyverrendszer kell. Javaslom az Arsenal ship projektbe (http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/navy/surfacewarfare/arsenalship.html) történő becsatlakozást. Ugyan elég sok mogyi kell hozzá (ideje lesz jelzáloghitelt felvenni a Parlamentre is), de egyrészt amerikai barátaink értékelni fogják erőfeszítéseinket, másrészt a Sötétség erői elleni harc minden pénzt megér. Így nem fog gondot jelenteni erőink megvédése Szomália partjainál, sőt a partraszállás során megelőző csapást tudunk mérni a Vérfarkas erőire.
Ugyan a kényelem kapitalista luxus, de mégsem várhatjuk el hűséges elvtársainktól, hogy egy szűkös konzervdobozban harcoljanak a Fényért, ezért javaslom a hajó felszerelését medencével és pálmafákkal.
Nem vagyok túl nagyigényű, de ezért a zseniális ötletért igazán lízingelhetnének nekem egy Aston Martin V12 Vantage-et. Sajnos be kell ismernem, hogy nem vagyok annyira haladó elit mint maguk, a Lancia Thesis nekem nem tetszik.

Névtelen írta...

Mit okoskodnak itt maguk?

A Mester épp rendre tanítja a sok hülyemagyar prolit, akik már annyira el vannak szállva maguktól, hogy japán turistának képzelik magukat. Erre maguk itt jönnek a balliberális süketeléssel?

Hogy akarnak így Tényezőkké válni?

Majd jól megnézhetik magukat, csak találkozzanak a Mesterrel valami veteránautós kiállításon, fotóapparáttal a kézben.

Balekok.