2009. november 22.

bz249
Fog of War

Hát Elitek ez mesteri volt. Itt vagyunk ebben a rohadt információs társadalomban, ahol az információ jelenti a Hatalmat. És mi nem adtunk ki magunkról információt! Elképzelem, ahogy két hónapja a Fospumpa és az alvezérei a felcsúti kastély kínzókamrájában somolyogtak, hogy kikémlelik a Haladó Erők terveit és erejét.

Időközi választás, ravasz csapdának tűnt... de mi túlkonspiráltuk őket. Zseniálisan eltitkoltuk előlük a támogatóinkat. Mi viszont mindent kiderítettünk a fospumpista hordákról. Nem lennék most a Fospumpa helyében!

18 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Elmondta a Mester.
A baloldali szavazó okos.
Nem megy el tét nélküli szavazásokra mint a birka, hanem kivárja az alkalmat és individualistán, az összes mocsok politikust megvetve, racionális megfontolásból leszavaz a Haladás aktuális jelöltjére.

bz249 írta...

És a buta Fospumpa még csak nem is sejti mennyi tartaléka lehet a Haladásnak. Győzelem volt ez KGB!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szerintem sejti és retteg.
Retteghet is.

Ferenczy A. Szidónia írta...

maguk tudták, hogy a szavazóbizottság teljes létszáma elit influenzaoltást kapott?

ez nem véletlen ám.

a levegő-párásítónak álcázott szerkezet genetikailag módosított military-grade H1N1 vírust szórt a helyiségbe.

mivel a fospumpisták most mind elmentek szavazni, jól beszívták és megfertőződtek. két hét, és emlékük sem marad.

jó, lett egy kis járulékos veszteség, de a cél szentesíti az eszközt.

majd megnézhetik magukat tavasszal...

bz249 írta...

Szerintem a Halado Erok ennel kifinomultabb modszereket fognak alkalmazni, aki most megjelent az 80% esellyel fospumpista 12% esellyel naci es 3.5% esellyel hujehippi es csak 4.5% esellyel Haladasparti. Szepen be kell gyujteni oket a rendorseggel a szavazas napjan, minden Haladora jutna 21 ellenseg siman megeri.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es mi van, ha a 80%-nyi csendes tobbseg kozott is bujkal fospumpista?

Ezek ravaszak am!

Ezredes K Őrnagy írta...

Elképzelhető. Direkte nem mentek el, hogy teszteljék éberségünket. Nem lehetne ez taz egész Választás dolgot valahogy kihagyni? A válságkezelésre nem elég egy év. Nem hagyják befejezni.

bz249 írta...

KGB: szegeny ember vizzel foz, rosszul informalt Elit azt a fospumpistat kapja el, akit lat. Ennyivel is kevesebben lesznek, akik keresztbe fekszenek a Reformoknak.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga feltetelezi, hogy szavazni a fospumpista hordak mentek el, de mi van, ha ott voltak koztuk a Haladas hu, de megtevesztett baratai, az igazi nacik viszont meglapultak a Csendes Tobbsegben?

Ez esetben maga kiirtja azokat, akiket meggyozhetnenk es aztan jon a pofara eses a valasztaskor.

bz249 írta...

KGB: ha ilyenek a szovetsegeseink, akkor nem is kell ellenseg... bekeidoben rendben van, akkor lehet operalni ilyenekkel. De most fasizmus ellenes harc van, ilyenkor nincs helye az ingadozo kozepparasztnak, ilyenkor van a Haladok Elcsapata es az ellenseg. Aki az ellenseg melle all, azt meg kell semmisiteni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem semmisitheti meg az osszes valasztot, bz249!

bz249 írta...

Ez csak olyan hasonlatfele volt KGB, nem akarom halomra loni a fospumpistakat (maximum a fokolomposokat), de a lazadokat valahogy csak meg kell buntetni. Ma meg csak a Fospumpara szavaznak, de holnap mar Giziket emelnek pajzsra, ha nem kapnak idoben visszajelzest egy rendorgumibot kepeben mondjuk.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tulajdonkeppen mi a maga programja?
Mit akar a megtevesztettekkel csinalni?

bz249 írta...

Mar mondtam, hogy a valasztas napjara bezarnam oket a bortonbe, ott lenne idejuk elgondolkodni ezen a dolgon, hogy akarjak-e tamogatni a Fospumpat. Meg egyaltalan kell-e nekik ez a populista szavazosdi. Egy igazi populista letori a demokraciat, ize egy igazi demokrata letori a populizmust (elnezest ezek az elavult okori nyelvu szavak nehezen mennek).

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es kit nem zarna be a bortonbe?

A maga 20%-a csak a jeghegy csucsa. A 80%-nyi Csendes Tobbseget en inkabb Otodik Hadoszlopnak hivnam.

bz249 írta...

Azt mondja mindenkit, akinek nincs hitelesitett Elitigazolvanya bortonbe kellene zarni? Jo gondolat.

Névtelen írta...

KGB, azért ilyen súlyos ideológiai eltévelyedést nem vártam magától.

Mi az, hogy nem semmisíthető meg az összes választó???

Tanulja meg, az ideális rendszer nem tartalmaz olyan zavaró tényezőt, mint a választópolgár. Mint ahogy például az ideális informatikai rendszer sem tartalmaz felhasználót. Ezt még a webprolik is tudják, maga meg nem?

Ha esetleg fizikailag nem is kerül megsemmisítésre a polgár, a választópolgári funkcióját akkor is mihamarabb meg kell semmisíteni. He ez nem történik meg, a Haladás útjába olyan nevetséges akadályok kerülhetnek, mint például a demagóg fospumpista erők kormányra jutása, holmi nyuggereknek beígért csirkefarhátért cserébe.

Alternatívaként az IQ-teszthez kötött választójog is felmerült, de ez nyilvánvalóan hibás elképzelés, hiszen egyfelől magasabb IQ-szintű egyének is potenciális csirkefarhát-zabálók lehetnek, másrészt pedig a hüjjezombik IQ-ja eleve nem is mérhető.

Kiutat tán a szavazóhelységek előtt elhelyezett nagy mennyiségű csirkefarhát jelenthet, ezzel ugyanis a demagóg fospumpisták szavazóbázisát el lehet terelni a szavazásról.

Névtelen írta...

sokat tanultam