2009. november 23.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hol nemzet süllyed el

Józsit, az Orbán-rovat vezetőjét egyszerűen nem lehetett visszatartani. Muszáj volt neki is megmondania a várható katasztrófáról.

Árpád vezér felelősségét nem lehet elvitatni. Habár lerakhatta volna a parlamentarizmus alapjait, ő inkább vezérkedett, megalapozva ezzel ezer év zsákutcás fejlődését. Ebbe a zsákutcába hajtották bele az országot egyre mélyebben az utána következők I. Lászlótól Mátyáson, Ferenc Józsefen és Horthyn át Kádár Jánosig. Míg ezek az abszolutisztikus uralkodók kiélhették zsarnoki szenvedélyeiket, a magyar gazsulált nekik, mert egy szolgalelkű, nemeurópai, cigány egy nép ez és a magyar ugaron való dagonyázás pont megfelelt neki.

De hallga! Ellenállók egy kicsiny csoportja megelégelte a dagonyt és fospumpát szegezve átrugdosta a hülyeországot a demokráciába! Nem, mintha a hülyenép ezt akarta volna. Nekik jó lett volna a dagony, de a vizionárius demokraták ostor fogtak és mint a barmot, elkezdték hajtani a hordát a demokrácia, Európa felé.

Sikerült is volna, ha nincs Orbán Viktor, aki Ferenc József, Horthy és Kádár abszolutisztikus örököseként zsarnokoskodni akar és Sólyom László, aki elárulta a demokráciát.

Kész, passz. Egy zsarnok és a hordanép egymásra talált. Legyetek boldogok. Megelőztük a korunkat, nem értettetek meg minket. A zseniknek, az ávángárdnak ez a sorsa káeurópában.

27 megjegyzés:

Gandalf írta...

Javaslom, hogy Debrettegdi úr legyen Tirpákia tiszteletbeli közlelkiismerete!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gandalf, azzal milyen penz jar? Meg lehet abbol Londonban elni?

bz249 írta...

KGB: nem a jar a kerdes, hanem, hogy lesz-e... aki ugyesen kiviszi a Nemzeti Bank valutatartalekanak azt a reszet, amit csak el tud tenni (feltetelezve, hogy ez az el tud tenni valami jelentosebb tetel), annak lesz penze barmilyen kozeleti funkciot is toltson be.

Névtelen írta...

KGB, maga itten ne dramatizálja a helyzetet. Az Igazi Haladó Erők nem adják fel, ha kell, akár a saját küszöbükre is odaszarnak a Haladás érdekében:

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/11/23/gyurcsany_belekopott_a_kormany_levesebe/

http://index.hu/belfold/2009/11/23/gyurcsany_megkavarta_a_partot_kovacs_favorizalasval/

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, nezze meg a kepet alaposan. Abba a kicsi mentocsonakba a kep elotereben megis mennyi mogyi fer be?

bz249 írta...

KGB latott mar maga mentocsonakot? Csak a nagy hajohoz kepest kicsi, atlagosan 50 szemely fert el bennuk... ha nem menekulnek sokan egyszerre, akkor boven lesz hely a mogyinak.

tölgy írta...

Most, hogy a nemeurópaiértelembenvett jobboldal győzelme néz ki az Ibolya férfi mosdójából előjött a DJ, a harmadik támadósor.
TWA és a ballib rettegők helyett, ma DeJó a megmondó. Új helyzethez új megmondás, ahhoz pedig új hitelesség kell.
Mint a cápa fogai, ha elkopik az első sor, előrecsúszik a következő.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megorult, Tolgy?
Mifele tamadosor? Mifele capafogak?

Kovesse a linket a postban, Jozsi mar 2007-ben az Orban-rovat vezetoje volt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, nincs mese, vagy a mogyi, vagy a menekulok. A progresszio jelenlegi helyzeteben, amikor mindenki kussol ahelyett, hogy harcolna, en azt mondom: uljon be az a keves harcos meg a sok mogyi.

Ezredes K Őrnagy írta...

És ha mentőcsónakot megtorpedózza egy fospumpista U-47? Nem jó a túl nagy. Kicsi kell, két személyre. KGB evez, én kezelem a GPS-t, és őrzöm a mogyit. A többiek hátramaradnak harcolni a Sötétség diktatúrája a ellen. Gizike lesz a politikai tiszt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Meg lehet torpedozni egy mentocsonakot?

Akarhogy is, Ornagy, a terve jo, kiveve, hogy maga evez, en meg biztositom a magas szinvonalu vezetoi munkat. Kepessegeim elsosorban a vezetes teren bontakoznak ki.

bz249 írta...

Ornagy a hatramaradashoz jellemszilard emberek kellenek. Javaslom tolgyet es eN-t ha elokerulne.

Annal nagyobb jellemszilardsag mar csak a diverzans akciokhoz kellenek. Onkent vallalom, hogy egy masik mentocsonakkal, amibe az alcazas kedveert valodi mogyit is pakolunk, a masik iranyba fogok menekulni. Ezzel megoszthatnank a fospumpista tengeralattjarokat.

bz249 írta...

KGB: meg lehet torpedozni oket, a hadijog ugyan tiltja, de mikor foglalkozott a Fospumpa ilyenekkel?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, most olyan emberekre van szukseg, mint Kende Peter vagy Debreczeni Jozsef, akik a hatukat a falnak vetve harcolnak az utolso toltenyig.

A tobbi frontlogos ne almodozzon mentocsonakrol, hanem legalabb adogassa a toltenyeket a hosoknek.

Biztosan tudom, hogy a torpedoval nem lehet kiloni egy mentocsonakot, az tul melyen megy hozza. Ugyhogy nincs szukseg a fospumpista tengeralattjarok megosztasara, fusson maga is adogatni a tarat Jozsefnek es Peternek.

bz249 írta...

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0102/10/smn.01.html

Ezredes K Őrnagy írta...

De egy nagy böszme kuttert ki lehet vele, Beállítás kérdése. A kicsit nem. Merjünk kicsit lenni. Viszont van rajta löveg is, ha feljön a felszínre akkor azzal szétlőhet mogyistul. Azért kell BZ csalicsónakja, szigorúan csak álmogyival. Míg célba lőnek rá, mi erős kezem által biztonságos révbe érünk. És a felszínre emelkedve kiteszik magukat a beráti hajók tüzének. BZ, magáé a legnemesebb, partizánfilmbe illő feladat.

bz249 írta...

Ornagy: ki fogjak szurni az almogyit! A leheto legugyesebbnek kell lennunk. Legalabb a tetejen igazi mogyinak kell lennie.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, minek maganak az igazi mogyi, mikozben nekunk idot nyerve a leheto legtovabb kerulgeti a tengeralattjaro agyujanak a lovedekeit egeszen az elkerulhetetlen hosi halalig?

Ne mondja nekem, hogy a periszkopon at kiszurjak a hamis vizjelet.

bz249 írta...

KGB: ha ilyen fillerbaszassal kockara akarja tenni az eletet, hat tegye...

Ezredes K Őrnagy írta...

Ha szerencséje van, akkor egy haladó német, francia vagy egy osztrák romboló elzavarja a gaz fospumpista búvárhajót.

Különben is, a mogyi már offshore mogyiraktárakban van. Biztos helyen. Csak álmogyi van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, megmondom maganak az oszintet.

Az a gyanum, maga le akar lepni a mogyival arra szamitvan, hogy a tengeralattjaro minket vesz tuz ala az Ornaggyal.

Névtelen írta...

Ezredes, magának ma véletlenül igaza van. A kilenc ország haladó erői által támogatott hadihajók már tüzet is nyitottak:

http://gondola.hu/cikkek/68313

bz249 írta...

Nezze KGB, en csak a Haladasra gondolok, mert mi van, ha a fospumpistak, minden erofeszitesem ellenere, magukat tamadjak meg.

Ebben az esetben az Eszme ott marad Mogyi nelkul. Elsosorban nem lelepni akarok a mogyival, de igen szamoltam azzal a lehetoseggel, hogy en leszek az egyetlen tulelo es igyekszem erre felkeszulni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga csak akkor meggyozo, ha feltetelezem, hogy a Haladas erdekeben akar hosi halalt halni is kesz.

Ha viszont azt feltetelezem, hogy maga csupan a nehany retegnyi valodi mogyiert elarulja az Eszmet, akkor a racionalis viselkedes magatol az, hogy rank iranyitja a tengeralattjaro tuzet, maga pedig lelep egy marek mogyival.

Most melyik lehetosegnek higgyek?

bz249 írta...

KGB: ki kell mondanom maga a kicsinyes szemelyes erdekei miatt felaldozna az Ugyet! Ezek utan majd nezheti, hogy mikor fogok segiteni maganak legkozelebb.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga az en kicsinyes szemelyes erdekeimnek nevezi, hogy megmentsuk a mogyit jobb idokre, hogy a Haladas ujra sza'rba szokkenhessen?

Ezen a ponton meg kell kerdeznem nagyon hatarozottan: maga fospumpista ugynok?

tölgy írta...

Megmondom mi lesz.
Hiába tömjük tele a haladók mentőmellényeit mogyival, nem maradnak a felszínen. A vízben kapálózó hajótörötteket is le fogja géppuskázni a Fospumpa.
Egymás kezét megfogják, demokratikusan, vesznek egy nagy levegőt, és alászállnak.

Azt hallották, hogy a Fospumpa mogyit ad az elit megmondók skalpjaiért?