2009. december 2.

bz249
Minaret Vazze!

Elitek, eddig azt gondoltam, hogy ami helyes viselkedés, cselekvési terv, gazdasági elmélet vagy Reform, azt utálja a hüjenép. De pár napja kiderült, hogy nem. Gondolhatjátok mennyire utálom a primitív törülközőfejűeket, azoknál jobban már csak a primitív gyerekgyárosokat utálom, mint a Fospumpa vagy a díszzsidaja, akik telepotyogtatják a saját fospumpista kölkeikkel a Hüjeországot és mire kettőt pislant az ember, mindenki a Vérfarkasra vagy Tompikára hasonlít a környéken. Vagy Brüsszelben, ez most mindegy.

Na de vissza a primitív törülközőfejűekre, akik emellett még hüjevallásosak is és mindenhova odabasszák a giccses templomaikat. Mintha nem lenne elég emlékeztető a középkori babonákra még egy ilyen szekuláris országban is, mint a miénk. Nagyon helyes volt kiírni egy népszavazást erről, bár amilyen primitív barmokból áll a nép képes lett volna populista választ adni. De az kivételesen hallgatott az Elitre és leszarta Európa utolsó despotáját, aki egy Hősök tere méretű területen akar országot játszani és megmondani. A demokrata svájciak azt mondták, hogy a hüjevallásos törülközőfejűek bekaphatják a fospumpát, de tövig.

Örömteli dolog ez, a nép végre valamiben hajlandó támogatni az Elitet. Nekünk meg ezt ki kell használni. Tudják mennyi minaret van Svájcban? Négy egészen kicsi. Nálunk meg ott van az baszott nagy egri és pécsi minaret! Elitek, a Szakértőknek végre esélye van népszerűséget szerezni és a Fospumpát a törülközőfejűek haverjának beállítani. Azt mondom romboljuk le a minareteket. Véletlenül tudok is egy jó minaretbontó-céget.

8 megjegyzés:

tölgy írta...

Aki nagyon akarja, az a kertjébe állíthat magának egy miniretet, oszt annyi.

Ezredes K Őrnagy írta...

Sőt, a mi minaretjeinken kereszt van. Még inkább lebontandók.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

csak az agyatlan nyalasliberalisok nem ertik, mi a baj. A torulkozofejuek Rossz Kisebbseg, mint a gyerekgyaros cigok. Multba ragadtak, nem azt gondoljak, amit kell, nem szeretik a Progressziot es a Modernitast.

Fogadjunk, az UFO-kban se hisznek. Bekaphatjak ok is, mint a buzik, ezt mint konzervativ liberalis mondom.

bz249 írta...

KGB: ezek a torulkozofejuek direkt elvezik, ha visszabombazzak oket a kozepkorba, akkor vannak a termeszetes kozegukben.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, ez egy win-win szcenario! En bombazni szeretek, ok bombazva lenni. Kolcsonosen halasak lehetunk egymasnak.

Ezredes K Őrnagy írta...

De ha merciket, meg az Ak-47 manufaktúrát, meg Bz249 urándúsítóját szétbombázza, akkor már nem örülnek a törülközőfejűek.

bz249 írta...

Az urandusitot tenyleg nem kellene megbombazni... az csak helyileg van a torulkozofejueknel, mert ott van az uran is. De az urandusito az Fejlett Nyugat.

bauer írta...

minden népszavazás: boah.

off: figyelték mennyire cuki, ahogy a ballib matematikusok mai napig harcolnak a kettős állampolgárság bevezetése ellen a búzablogon?