2009. december 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Válságpróféta

Elitek,az van, hogy a sok hülyezombi ott lenn egyszerűen rá van kattanva mindenre, ami zöld. Bazdmeg, ezek még arra is képesek, hogy nejlonzacskó helyett burmai gyerekmunkások által szőtt szőtteskosárral menjenek a boltba, csak azért, mert az környezetbarát. Ennél rosszabb a helyzet: szavazni is képesek a köcsögökre és faszokra, mert meglátják a hódot, a sünit meg az őzikéket a plakáton, elgyengül a térdük és behúzzák az ikszet az őzike barátaira.

Aztán jól megszívják, mert fél év és nincs munkájuk. Mert ha egyesek nem dobják ki a korábbi tévét, akkor mások nem vesznek újat se, a tévégyár sok-sok dolgozója mehet munkanélkülinek, ami egyébként nem nagy kár értük, hiszen a hozzáadott értékük úgyis kicsi volt. Akik meg nézik a tévét, azok meg elégedetlenkednek, hogy bazdmeg, a hegyen lakó főmunkatárs úrnak meg bezzeg színes-szagos tévéje van a mediterrán hangulat mellé, mert ezek a zombik ilyen irigyek.

Korábban kellett volna gondolkodni, idióták. Vagy őzike, vagy színes-szagos újtévé. Harmadik eset nincsen.

Miért, bazdmeg, lehet gyártani valamit is, ami nem szennyezi a környezetet? Nem lehet. Ha csak egy szöget beversz, azzal is kár okoztál a fában. Ha meg legyártasz egy szélturbinát vagy netán egy atomerőművet, azért bányászni kell, büdös füstöket eregetni, mérgezni a folyókat és az őzikéket.

Akinek esze van, az ebből megérti, hogy a bánáti bazsarózsások bekaphatják. Mert ti ugye szeretitek az újtévét, az újautót meg a vízkeringetős úszómedencét. Akkor fogjátok le gyorsan a zöldhülyék kezét, mert el akarják tőletek venni!

Láncfűrészt is használhattok.

8 megjegyzés:

bz249 írta...

KGB: azért valami jobb képet is betehetett volna tölgyről.

tölgy írta...

KGB nem kaphat meg. Bár értem én a képét, de nem szeretem.

Viszont a duplafedelű célozgatásai a láncfűrészről... Szóljak Eli Wiesel bá'-nak?

Ezredes K Őrnagy írta...

Megerőszakolták Tölgyet? Ki volt? Prosztó?

Ezredes K Őrnagy írta...

Lényegest kérdést, az ércek és fémek egyenlőségét kihagyta. Pedig sztrájk helyett kapnák a fospumpát az arcukba.

bz249 írta...

Őrnagy: olvasson irodalmat, már Homérosz is megírta, hogy érchegyű lándzsákkal nyomultak a hősök. Vagy maga szerint Akhillész valami kihegyezett hematitdarabot applikált a fanyélre?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tolgy, arra celoz, hogy a lancfuresz tolgyellenes rasszizmus? Igaza van. De kurvara nem zavar, sot, jol esik!

Most retteghet.

Névtelen írta...

Kérem szépen, még mielőtt jólesően kinyírják egymást, gyorsan mondjanak meg nekem: vegyek-e most megint plazmatévét hüjekarácsonyra vagy adjam oda a tavalyit a szomszéd boltosnak javításra? És ha mégis veszek, akkor hitelből, vagy mogyoróból? Valamint: megváltoztassam-e az étkezési szokásaimat, és ha nem, akkor mennyire?
http://www.eloszto.hu/cikkek/csaladikassza/2009/09/21/recesszio__megvaltozott_vasarlasi_szokasok

(A csokiról ne magyarázzanak, arról nem fogok lemondani.)

Köszi.
Leskelődő

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

leskelodo, kerdesere a valasz politikai meggyozodesetol fugg.
Ha hisz a nyugatos polgarosulasban es a globalizacioban, akkor ket plazmatevet vesz, mindkettot hitelbe.
Ha a belso kereslet futotte fogyasztasban hisz, akkor plazmatevejet beadja egy hulladekudvarba (profit a reciklalo cegnel), vesz egy Color Start (profit a kiskereskedonel, aki eladja) es azonnal beadja a szomszed szervizbe (profit a szervizesnel most es a jovoben is).

A valasztas a magae.