2010. május 14.

Kovátsch Gamma Bertalan
Élni JÓ

Csocsika, csak éppen egy másodpercre ugrottam be, már itt parkolnak az UFÓ-k a kert végében. Úgy adódott, hogy a Földet lakó értelmes fajok egyetlen képviselőjeként én utazom a Proxima Centaurira a B722 kvadráns Galaktikus Bloggertalálkozójára.

Ne aggódjatok, képviselni fogom a nemértelmes fajokat is, például a jobber majmokat, sőt még a papucsállatkákat is. Doomhammert, azt a mocsadékot nem fogom képviselni, mert nem fizette ki a jüanjaimat a korrekt, szakszerű megmondásipari tevékenységért, sőt el fogom intézni az UFÓ-knál, hogy változtassák egy kupacnyi undorványos ektoplazmává. Még meggondolom, hogy az összes sunyi sárgát is ne büntessem meg a fukarságáért. Minőségi megmondás, alacsony árak! Hahó, ott Kínában, lehet adakozni!

Addig is, ti ott lenn a Föld bolygón, lehet nézni szombat este 22:00 órakor a Story TV-n a főszereplésemet és ha ez se elég, emitt egy kis olvasnivaló.

Jerome Bixby: Élni JÓ.

Klikk a képre és lehet olvasgatni.

32 megjegyzés:

Névtelen írta...

KGB, rosszallom, hogy nem tette ki a figyelmeztetést: "a novellát csak 2-3 kiló fokhagyma megnyugtató társaságában olvassák!"

Leskelődő

Ps.: Kapcsolódó közérdekű közlemény: a Piacon már új fokhagyma is kapható!

Leskelődő
zöldség-kereskedelmi megbízott

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

udv a proxima centaurirol, kemeny munka folyik a galaktikus bloggertalalkozon, alig van idom a nevezetessegek megtekintesere! azt elmondom, hogy a bz722-es kvadrans bloggerei kozott altalanos az aggodalom a fospumpa populizmusa es szelsosegekkel valo kokettalasa miatt!

leskelodo, mit zagyval itt fokhagymarol? magat megfertozte stephanie meyer vagy micsoda?

Névtelen írta...

Jesszusom, megfertőzött? Ki az, és mit eszik?
Különben is, hagyjon már a zöldségeivel, amíg Maga vidám bolygóközi utazáson vesz részt, egyedül kell aggódnom a felelőtlenek által fenyegetett HTM-ekért – más, mértékadó bloggerek útmutatása szerint.

Maga egy vörös törpéről blogol? Elájulok. Részletes tudósítást kérek!

Leskelődő

Doomhammer írta...

Engem megfertőzhetne a Stephanie Meyer, elég jó nő.
Na mindegy, majd megveszem kilóra. Jüanért.
Amúgy én is itt vagyok, KGB, álruhában. Várom a Business Lounge-ban 4-kor (CET), piros szekfű lesz a gomblyukamban, samsungos doboz a kezemben.
De most el ne kúrja!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

haha, doomhammer, berezelt? a proxima centauris fickok nem viccelnek!!

egy samsungosdoboz? es hol a kamat?

ket samsungosdobozt kovetelek.

Doomhammer írta...

A proximások a zsebemben vannak. Meg a maximások is. Maga is, csak még játssza it a nagymenőt a vallásos rajongással magára nyáladzó hívei előtt.

Egy samsungosdoboz van. A másikat már magkapta a kínais posztért. Mégis mi a francból vette volna az UX-2212 LAnciaTheseus űrsiklóját? (Ami mellesleg az érdekeltségembe tartozó kínai cég fejlesztett, bz49 és még hasonló gyarmati mérnökök vezetésével: ha sokat ugrál, még beindítom azt a titkos programot a számítógépes vezérlőben, amit pont ilyen esetekre szereltünk bele.)

Doomhammer írta...

KGB, basszameg! Hát ücsörgök a lounge-ban, erre maga mikor észreveszi, hogy ingyér van a pia, inkább odasündörgött.
Nem baj, a mester odajött, elkdültem vele a samsungosdobozt az Úrnak.
Na ő már írja is az új könyvet arról, merre haladjon a progresszió hajója ezeken a viharverte tengereken.
Majd jelentkezzen, ha valamit fel is tud mutatni!

Höndör B. Margit írta...

Nem hiszem el, hogy ennyire mazsola, KGB.
http://www.lemontree.hu/egyebkep/linkkep/scifi/miksz/elni_jo.htm

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

lenyegre, margit.
mit gondol arrol, hogy elni JO?

Névtelen írta...

Margit, olvasta?
macskaszőnyeg!

a fospumpisták a házikedvencekre is veszélyesek.

Hébér-Lopó

Höndör B. Margit írta...

Ó,hát valamikor nagyon jó élni, valamikor szinte fáj. Mostanában olyan semmilyen se, ha néha belegondolok, szerencsére ritkán.
Szeretem a lelkizős blogokat.
Gondolt már arra, milyen sivár az élet?
http://www.youtube.com/watch?v=dqXmaFPn604
:)

Höndör B. Margit írta...

Állatok azok, Lajos!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ejnye, Margit, maga lelkizik nekem itten, mikor maga szőrözött bele abba, hogy JÓ-e vagy NEM JÓ?

Erre én megkérdem, hogy most akkor Élni JÓ-e vagy sem (és még forrást is hozok), erre maga lelkizik itt nekem holmi nyálzene kíséretében.

Höndör B. Margit írta...

Ja!
Szóval maga is osztja dr Kotász és Semjén úr véleményét: kicsit büdös, kicsit ronda, de a mienk.
Vannak még hibák, de ezek is a mi eredméyneink, KGB?

Höndör B. Margit írta...

Szeretek lelkizni, KGB.

http://www.youtube.com/watch?v=OXSkfTedVb0

"És ha megnézed a reflexió
Ez minden, amit akar ez lenni?
Mi lenne, ha tudnál nézni végig a repedések?
Azt találja magát
Találjuk magunkat attól, hogy?"

Erről mi a véleménye?

Ezredes K Őrnagy írta...

A Mester kirántott húst rendelt. Egy világ omlott össze bennem.

Konzervatív írta...

Ezredes!
A rántott hús proliknak való étel?
Amúgy a Mester valóban szépen kikerekedett,biztos volt elég mogyi a Képmesékből.Azt is meg kellett állapítsam,hogy a Mester nagyon nem volt formában.Vajon mi érhette?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Mester elegge sertettnek tunt. Ami nem is meglepo, mivel a hulyemagyarok kifejezetten meg akarnak sertodni a racionalis megjegyzeseken, amit tesz. Peldaul, hogy Jezus nem is letezett.

Videos osszefoglalo ma este lesz, ha minden igaz (mar csak meg kell vagnom).

Ezredes K Őrnagy írta...

Hát nem tudom, angolszász konzervatív, de ha én eljutok egy menő étterembe, tuti nem rendelek kirántott húst, még akkor se ha bécsiszelet néven fut. Az otthon is van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ha jol lattam, Giro-Szasz is rantott hust evett. Legalabbis az o kezeit mintha lattam volna a rantott husos tanyer mellett.

Konzervatív írta...

Igen,mindketten kirántott húst rendeltek.A Mester burkoltan kifejezte azt is,hogy az államnak nem szabad megmentenie a csődbe jutott bankokat,és ezek után a vele egyet nem értő Gíró-Szászt pénzügyi szocialistának bélyegezte.Én viszont egyre inkább úgy érzem,hogy a Mester megmondásaira már nincs akkora kereslet a megmondóiparban.Nála lassan értelmezhetetlenné válik a Marsall-kereszt,pedig azt grafikonon is lehet ábrázolni,hogy a jobber majmok is értsék.

Doomhammer írta...

Az elit = sznob?
(Én bélszínt eszem étteremben. Mindig. Ha más fizeti, akkor kettőt is!)

tölgy írta...

A bécsiszelet borjúhús, csak szólok, elitek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Konzervativ, a Mester mellett elszaguldott az Ido vasfoga. Peldaul reformok kritikus tomeget emlegette, amikor rajohetett volna, hogy erre a megmondasra nincs Piac.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Igaza van Őrnagy, az elit Rossini-bélszínt eszik.
KGB, igaza van: a Mesternek vissza kell térnie a Fospumpa közérthetőbb bírálatához.

Konzervatív írta...

Nagyon nehéz helyzetben van a Mester,ahogy KGB is említette,megmondásaira nincs már szükség,a Mester tehát nem érti a Piac farkastörvényeit,tehát ő is proli.Ugyanakkor ha a Fospumpát bírálja nyíltan,az veszélyezteti a független értelmiségi szerepét.Félek,hogy a Mesternek befellegzett,de végleg.

Ezredes K Őrnagy írta...

Az elit valami menő halat eszik, + vargányát maguk szerencsétlenek.

Hiába borjú, ha kirántott, tölgy.
Prolis azt kérni.

Kanadai vendég mindenhol "wiener snitzel"-kért, majd megöntözte ecettel. Nézi se bírtam.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Konzervativ, Berija elvtarssal kell egyetertsek. A reformok kritikus tomege elbukott. A hulyemagyarok eretlenek ra. Viszont a Fospumpa lehulyezesere lesz Piac hamarosan es mindez kombinalhato a szuveren ertelmisegi imagedzsel, ahogy Margit megmutatta annak idejen.

Höndör B Margit: Hát nem megmondtam?? HÁHÁ!!


De térjünk vissza az eredeti témához: na, rólam aztán tényleg nehéz lenne azt állítani, hogy elfogult lennék egyik vagy másik párttal szemben, tegnap is milyen fasza, éles kritikával illettem Gyurcsány baszott hosszú elemzését a népszabiban, amikor is megállapítottam, hogy kicsit szarul van megírva, mert baromi unalmas az egyébként zseniális, átfogó és átgondolt reformokról szóló rész, és talán kicsit hosszan taglalta az egyébként teljesen jogos megállapítását arról, hogy ez a fatökű, ostoba Fidesz, és személyesen Orbán Viktor főfasz a felelős azért, hogy idáig jutott az ország.
Gyorsan megjegyzem, hogy Gyurcsány is egy fasz! Ha nem is akkora. Vagy máshogy. Mert legalább elkezdett valamit. Most valami elindul, valami őszinte, valami jó, valami modern, valami, ami végre igazságos, ami majd felemeli ezt a fos országot, fejlődés, dinamizmus, demokrácia, egyenlőség, nem a szarláda gazdagok támogatása, hanem!


Engem inkabb az erdekel, hogy rossz volt a metakommunikacio. Konkretan a Mester kisse idegesnek tunt es az megzavarhatja a prolikat. Nyugi, Mesterem, nyugi.

Konzervatív írta...

Értem már KGB,akkor újra előveszi a Fospumpa-lapot a Mester.Egyébként figyelték,hogy már 10 napja hallgat?
Semmi megmondás,szóval valóban pangás van a Piacon.Lehet,hogy annak idején ezt már előre érezte,ezért akarta életre hívni a Magyar Kapitalista Pártot?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Konzervativ, az okos ember ilyenkor nem ugral, kivarja, honnan fuj a szel. Nagyobb dolgok keszulnek itt, mint matolcsyzmusok.

Konzervatív írta...

Értem én KGB,csak a Mester szilárd jelleme nem alkalmas arra,hogy megélhetési megmondó legyen,mert az nem szuverén,és végképp nem értelmiségi.Különben is,maga dologozna a Fospumpának?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

eljott az ideje a comingoutnak, konzervativ. en meg a fospumpanak is dolgoznek, ha o leborulna a Verseny, Piac es a Kapitalizmus elott, teljhatalmat pedig arra hasznalna fel, hogy a prolik vegre ne az ingyenebedet varjak, hanem dolgozzanak. korbaccsal verje a prolikat, ha kell. ha nekik mohacs kellett, szenvedjenek es sirjanak.

a fospumpa azonban a korporalfasiszta neokadarizmust valasztotta, ami ellen en utolso lehelletemig kuzdeni fogok. fospumpaval a kezben, ha kell.