2010. június 25.

Kovátsch Gamma Bertalan
A szopós száj előnyei

Én szinte semmit nem tudok, de van véleményem. Ezt szoktam mondani, mert ettől érzem jól magam. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnék tudományos pontosságú elemzéseket kihányni elétek az asztalra, ha éppen olyan kedvem van. Tessék, mondjuk azt akarjuk bizonyítani, hogy a jobber majmok segghülyék. Fogunk két axiómát, úgyismint:

Vegyük akkor Orbánt 10-es skálán mondjuk 4-esnek. Akkor Schmitt Pál, aki neki seggnyal hányas lehet? Szerintem -19272, de legyünk jóindulatúak és adjunk neki 2-est. Schmittnek is nyalja valaki a seggét, ő már legfeljebb 1-es lehet, a nyaloncnak a nyalonca már csak nullás és így tovább. Mire eljutunk Doomhammerig a kis internetes papagáj-törpegeciig, addigra a 10-es skálának már a nullpontja is csak nagyon erős távcsővel látszik. Alulról. És ilyen a véglények zsezsegnek a legaljablogokon, köpve magukból a turhát. Ki a lófaszt érdekelnek ezek a papucsállatkák? Kit? Minket ugyan nem, ugye, elitek?

Kösz az örömrivalgást, ha egy kicsit depis és fakó is volt. Nehéz napok ezek a Haladás barátainak.

Itt van tehát ez a szarpötty, ez a Schmitt, akiből közjogi méltóságot csinálnak az agynélküliek részére. Méghogy közjogi méltóság, nekem ugyan nem az! Jóhogynem abból a nőből akarnak közjogi méltóságot csinálni, abból a légyagyú közgazdaságtan-professzorból, a Pelcznéből! Soha nem volt egyetlen olyan gondolata ezeknek, amikor velem értettek volna egyet, nem méltóságok ezek, hanem felmosórongyok, amivel az Orbán feltakarítja a hányását.

Bocs, elkalandoztam. Tehát a szarpötty, gerinctelen nímand, húgyagyú lakáj, a Schmitt Palika. Azt meri böfögni ez az idióta, hogy az internettől silányul a fiatalok nyelvérzéke. Hát beszarok, beszól egy vén trotty, aki sose látott internetet. Most komolyan, mi a fasztól silányulna az internettől a fiatalok nyelvérzéke? Attól silányulna, Palikám, ha ilyen fosfejek, mint te mondanák meg nekik, hogy mit olvassanak.

De szerencsére van eszük és engem olvasnak.

7 megjegyzés:

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Hiába igyekszik KGB, a múltkori kriptofasiszta elszólást nem bocsátják meg magának egyhamar.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az, hogy mi a kriptofasiszta elszolas, azt en dontom el. A Mester is koszoszsidozhatott az antifasiszta kuzdelem jegyeben.

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

Ne csodálkozzon, ha majd egy hülyehippi leönti magát egy vödör barna festékkel.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Mestert is megprobaltak meghurcolni, de o ellensegei szemebe nevetett es vadbeszedet mondott meghunyaszkodas helyett! Keresse ki a MUOSZ elnokos klipet a videoink kozul (link jobbra)

martonx írta...

KGB maga mintha mostanában frusztrált lenne. Akar róla beszélni?
Nem veszik a képmeséket ezek a szemét jobber majmok?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, hogyne lennek frusztralt.
Visszafele megyunk az idoben!
Nem a Galaktikus Birodalom, hanem a sotet kozepkor fele!

GutBesserWasser írta...

Miért, az a kettő nem ugyanaz?