2009. január 30.

Bauer
PH-érték

Nem szokásom cikkekkel ping-pongozni de néhány szerencsétlen nem bírta ki és hozzám kommentelt a Publius Hungaricus legújabb írásáról az indexen. Lecsapok pár dologra gyors, utána adótéma.

Szóval. A PH nem UP.

Aki ma kommunistázik az pedig nem illetlen hanem hülye. Aki az ország bajait komcsizással akarja megoldani az pedig buta. Ha valaki érzelemből teszi, azzal pedig kitörölhetjük.

A Népszabó igaz, hogy 30%-ban az MSZP-é, az olvasottságva viszont a publikumon múlik. Nem mindenki kiváncsi a dögkút bűzére vagy az MH náci büfögéseire.

A PH elitellenességéről meg annyit, hogy az elitet is a nép választja meg. Hiszen ők termelték ki őket basszameg! A cikk tévesen a baloldalt nevezi meg féltudású elitnek pedig van a jobb is. Azok pedig csak akkor tudnak populárisak lenni, ha nem féltudásúnak mutatkoznak hanem seggbutának, a síkhülyék pártjának. Elég csak a majom Szíjártóra vagy a lebutított Navracsicsra gondolni.

A tudatlanok között pedig a féltudású a király. Az elitet nem fogja senki leváltani. Próbálkozni lehet, de nem fog menni. Ennyi.

3 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Muhahaha, ahitoznak elitvaltasra a korbol kikerultek! Szeretnenek ok is palyazatokat nyerni!

Nem fognak. Ez az elit van, ezt kell szeretni. Es a Mester szereti is.

Névtelen írta...

Bauer nem elit!

Tudhatná, hogy az elitet nem választja a misera plebs, hanem az elit szervez magának híveket.

[fejét csóválja]

Névtelen írta...

tölgy, tudja jól, hogy tudom de muszáj néha egy kis reményt adni proliknak az utolsó 4 mondatig.