2009. január 12.

Kovátsch Gamma Bertalan
Tank

Szánalmas kis férgek akarnak engem vizsgáztatni a vallásháborúról? Sok spenótot kell ahhoz megegyenek.

Az élet egy kibaszott nagy harc, elitek. Csata dúl a globalizáció frontján, hadseregek feszülnek egymásnak a politikában és igen, a vallások között is megy a survival of the fittest, hogy civilizált nyelvre kapcsoljak néhány szó erejéig. Ez jelenti ugyanis a vallás, a hit. Felveszed a hitet, mint valami páncélinget és jól odabaszol a másmilyen hitűnek. Így csinálták a római keresztényüldözők, így csinálták a keresztes lovagok, aztán így csinálták a francia forradalmárok is, amikor a változatosság kedvéért az ateizmus nevében irtották a papokat.

Olyan ez, mint egy óriási Civ játék.

Elindulsz a tankjaiddal egy vallás nevében, aztán addig mész előre, míg a többieket ki nem irtottad vagy esetleg téged nem nyúvasztottak ki. Mondjuk ez nem fog megtörténni, elitbe nem üt a ménykő.

Én abban hiszek, hogy nincs. Ebben a tankban ülök. Ezzel a dübörgő gépezettel vadászok nyámnyila, gyenge figurákra, akik a présgyilok elől menekülve azt hiszik, hogy van. Pedig nincs, nincs és nincs, és a tank elől addig kell menekülniük, amíg sírva, reszketve be nem ismerik ők is, hogy nincs. Azt akarom, hogy ők is nézzenek, felhajtsák a leplet és lássák, hogy nincs, nincs ott semmi. Hogy azt a semmit lássák, amit én. Hogy megértsék, hogy hiába reménykedtek valamiben, akármiben, a présgyilokkal, a semmivel egyedül kell szembenézzenek.

Az élet egy kibaszott nagy harc, elitek és mi mindig nyerünk, mert erősek vagyunk. Most is nyerésre állunk, nyernünk kell, mert egy modern, erős Európa a tét. A nincs erősebb, mint a van és minket csak az erő érdekel. Aki pedig ezt nem érti meg, azon áttipor a tank. Nem lesz kár érte.

26 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

Tankjaim az ateista keresztesháború szolgálatára állnak bármikor.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Pontosan mennyi tankja is van erre a celra, Ornagyom?

Névtelen írta...

TWA is szeretne egy dombra kiséálni, és néni, ahogy szép nagy vasak lövik és bombázzák a hülyemuzulmáokat Gázában.
Ugyanezt szívesen tené Máiapócson vagy Csíksomlyón is, ahol szerencsére a hülyekeresztények önként összegyűlnek, így nem kell nagy fáradsággal megkeresni őket.


ps KGB ment egy mél Doom-nak.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, van, aki masodik vilaghaborus antifasiszta ellenallo akarna lenni, van, aki meg Jean Calvin. Senkit sem lehet megakadalyozni abban, hogy a mult nagy utkozeteit ujrajatsza. Vallashaborura miert nincs szamitogepes szimulacios jatek?

Ezredes K Őrnagy írta...

Háááát nincs túl sok tankom sajna. De egy körmenetet simám tönkrelövök velük templomostól.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es ha segitseget kapnak a tobbi hulyevallasostol? Egy vereseget nem kockaztathatunk meg, Ornagy. Ujra fellangolnak a maglyak.

Ezredes K Őrnagy írta...

Van, az Europa Universalis.
Kéjes örömmel térítettem az alacsonyabb rendű ortodoxokat és római katolikusokat.

Ezredes K Őrnagy írta...

Akkor meg a gyalogság is megy. Hülyevallásosok ellen az is megfelel.
Sőt felfegyverezzük a Reformok elitbloggereket és elitkommentelőit. Ők egy szál bozótvágó késsel is elindulnak a Haladás hívószavára .

Ezredes K Őrnagy írta...

A fenébe. Próbálok nem durva dolgokat írni, és ezért sokat kell alakítani a kommentet. Természetesen a Reformok elitbloggereit akartam írni.

gregoriosz írta...

A bozótvágókés költséghatékony. És más jótékony hatásai is vannak. De a tank mégiscsak jobban illik az elithez, nem gondolják?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Szavak Ereje, kedves elitek, higgyetek a Szavak Erejeben.

Jol mondja a Mester, ha a hulyevallasosok eroszakkal terithetnek az utcan (minap voltam tanuja annak, hogy artatlan jarokeloket nyomtak vizzel teli kadakba eroszakkal, hogy ujrakereszteljek oket), akkor az ateista hitet is eroszakosan kell terjeszteni. Ateista hitszonokot minden utcasarokra es minden mediumba!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gregoriosz, a tank egy nagyon eroteljes szimbolum. Nagy, ijeszto, duborog, mindenen atmegy. Gyonyoru snittek keszithetok rola, ahogy csortet es tuzel. A mai vilag a mediarol szol, a tank is ebben a terben hat. Majd az Ornagy egy tankjabol digitalis modszerekkel egy egesz hadsereget csinalunk.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem egy tank:) De nemzetbiztonsági okokból nem árulhatom el, hogy hány tankja maradt az ezrednek a haderőreform után. A bozótvágó kés Afrikában is nagyon jól bevált.
De vegyünk tankokat a Ateista Milíciáknak. Nem kell korszerű, úgyis csak élőerő ellen kell. T-34-es pl van az oláhjoknak sok még lezsírozva. Az politikailag is igen korrekt típus. Lángszóró is szerelhető bele, akkor könnyen leszámolhatunk a Wass Albert könyvstandokkal is. Nem csak felborogatjuk a Demokratát áruló újságosbódékat, mint TGM javasolta volt, hanem likvidáljuk az árussal együtt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mar bocsanat, de a T-34 hogy lesz eladva, mint a Haladas Fegyvere?

Ornagy, maga egy fafeju katona, maga csak lovedekekben es erok osszehasonlitasaban tud gondolkodni. A mai vilagban a latvany hat, nem a lovedek.

Legyen egy tank, de az legyen a legjobb. A tobbit majd megcsinaljak a kepszerkeszto szamitogepes kislanyok.

Ezredes K Őrnagy írta...

El lehet adni a T-34-et is, mint a Győzelem Fegyverét. De akkor legyen Merkava 3. Egy darab. Az néz ki a legbrutálisabban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hmmmm.
Es ha a szelsojobbosok pufogni fognak? Nem hagyhatjuk, hogy egy rohadt tank miatt osszefoghasson ket csoport.

gregoriosz írta...

Eliteknek kedvezmény a tankra. És még HDTV is van benne.
A nemelitek megosztására meg írják rá hátul, hogy Leopard.

Ezredes K Őrnagy írta...

A hülye szélsőjobbosok mindenre puffognak. Az M-1 nem jó, mert amcsi, A Lecrec mert Trianon, a Challenger 2 se jó, mert Churchill benyalt Sztálinnak. Bezzeg Leporad 2 az jó lenne a náci fajtájuknak. De kapjanak a pofájukba a papokkal együtt T-90-est, az oroszokat úgyis szeretik ezek a debillek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ertem a problemat, Ornagy.
Es ha egy T-34-esen jatszana el a tamadast, amit aztan utolag digitalis uton alakitanank at valami nem letezo, de nagyon jol kinezo tankka? A szamitogepes kislanyok nagyon belelkesedtek az otletre, az egyik mar csinalt is egy lezeragyus tankot.

Ezredes K Őrnagy írta...

Jó ötlet. De mi lesz, ha a T-34-est elfoglalja megint a széljobbos csürhe, és azzal kényszerítik a polgárokat megkeresztelkedésre? Elég nyomós érv, még Tölgy is áttérne az igaz kálvinista hitre, ha egy 85-ös löveg lenne a tarkójának szegezve. Inkább egy IS-3-at viszek, attól még a hülyekeresztény Patton is betojt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az IS-3-ast miert is nem foglalna el a csurhe?

Vigyazzon, ezek allati ravaszsaggal birnak.

A kephez eleg az, ha VAN csurhe, mondja az egyik szamitogepes kislany. Majd a csurhet is mi adjuk es akkor nem lesz meglepetes.

Ezredes K Őrnagy írta...

Azt nem tudják elindítani, mint a T-34-est. Ha meg mentben kísérelik meg elfoglalni , akkor lekaszabolják őket a bakáim.

Nehéz lesz csürhét adni Gizike nélkül.

Azt is ki kéne dolgozni, hogy mire lehetne a templomokat használni. Pl lakás, mint Hollandiában. Vagy pl. a Jáki Templom jó lenne kőbányának.

Az orosz haladók is alapnak használták a középkori templomok köveit.

Névtelen írta...

KGB,

így is lehet. De kicsiny szektábúl uncsi dijalógus lesz itt. Ha eztet akarja.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, everybody is welcome.
Also, everybody is free to leave.
Also, everybody is free to return later.
This is a liberal place.

Ezredes K Őrnagy írta...

Tölgy, ha Mester kiég, ellaposodik, az itt is törvényszerűen megjelenik.

Höndör B. Margit írta...

"This is a liberal place."
IGEN!!
KGB kimondta!
Muhahahahaha!

Szabad élet, szabad madár!
http://www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&feature=related