2009. március 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kommerek

Bazdmeg, ebben a kurvaországban csak kommerek laknak. Kommer a buszvezető, kommer a bankigazgató, kommer a tőzsdecápa, természetesen kommer a fospumpa Orbán és az egész pártja és akit megharapnak, az is kommerré változik. Alig néhányan vagyunk még fertőzetlen nemkommerek, én, meg a Gordon, meg a Feri, meg talán a Zsolti. Titeket, a webeliteket is a fertőzetlenek közül válogattuk, de van egy olyan szörnyű gyanúm, hogy közétek is beszivárogtak a kommerek, hogy harapjanak és fertőzzenek.

Ott! Ott van Tölgy az ajtóban! Kapjátok el és nyírfakarót a szívébe!

Ilyenek a viszonyok, webelitek. Még ide is megpróbálnak beszivárogni. Egy dolgot tehetünk: egymásnak támasztjuk a hátunkat, mindenki maga elé tartja a nyírfakarót és az automata fegyvert és ha jön a kommer, pofájába a nagykaliberűvel, mint a kedvenc országszimulációs játékomban, a Headshot 4-ben.

És akkor a faszok ki akarják dobni a Gordont egyes-egyedül a kommer fenevadak közé! Mi van, ha a háta mögé osonik egy kommer és a Gordont is kommerré változtatja? Egyik nap még a Piac és a Verseny barátja a Gordon, másnap már egy fertőzött kommer.

Nincs más megoldás, kell a Feri, hogy védje a Gordon hátát. Ez kívánom én is, ezt kívánja a Zsolti is, meg az a maroknyi fertőzetlen nemkommer, aki ebben az országban még van. Ha a fodorgabi egyszerűen csak hígvelejű és nem kommer ő is, akkor meg kell értse. Persze lehet, hogy a fodorgabi is kommer, ekkor könnyű megmagyarázni, miért akarja elvenni Gordon hátától a Ferit.

Hogy ő osonhasson a Gordon háta mögé és haraphassa át a Gordon nyakát.

2 megjegyzés:

tölgy írta...

tölgy szívébe nyírfakart?

Valami jobbat vártam, mint pl. "motorosfűrészt a tölgyesekbe", vagy "vbk-t Gizikének"...


Vannak success seeker-ek és success sucker-ek, TWA melyik?

Ferenczy A. Szidónia írta...

ha nem lett volna a modern képmesék, akkor azt mondanám rá, hogy "Anyegin"