2009. április 6.

Ferenczy A. Szidónia
Jó zsaru, rossz zsaru

Kell egy új arc. Egy hiteles szakértő. Aki nem populista és az igaz ügyet képviseli. Kell program is, de éppen van egy zseniális program kéznél, azzal lehet is csatába menni. Legfeljebb jól bemorcosítjuk, hogy fájjon a proliknak.



Kell ám őszinteség. Szenvedélyes őszinteség. Szenvedély. Szenvedés. Meg kell nekik mondani, hogy

"ami eljő, az minden magyar családnak fájni fog."

meg hogy

"E program végrehajtása fájni fog."

Ez van, kérem, drága népem. A haladás fáj. Nem kicsit, nagyon. Igazat mondunk. Olyan csomagot fognak a nyakukba kapni, hogy a bajuszos hátizsákja kutyafüle volt ahhoz képest. Szóból ért a magyar, tudjuk mind.

Meg a Mester is megmondta már korábban, hogy kik a haladás igaz hívei. Egyszóval nem lehet vita, van új vezető.
Énekszó és tánc köszöntse.

Persze nem szabad elfelejteni, hogy a mocsok populista vérkommerek legalább annyira a haladás ellenfelei, mint a vérfarkasék. Az ő öklük nem odacsap, hanem osztogat. Most ugyan somolyognak, meg aláírnak, meg nyomják az igent, hogy az asztal lapja horpad, de lesz itt kérem még konfliktus.

Majd ha szorít a szorító, és a mindennél kisebb állam elveszi a kontrollcsoport gázártámogatását, akkor már hiába a "politikai nyilatkozat". Jönnek az elvtársak, az elvtársnők, és kiabálnak, vitatkoznak, megegyeznek. Hogy tulajdonképpen ők már akkorát szorítottak, hogy az ország már rá is állt a növekedési pályára. Beindultunk. Jó úton a gazdaság. A pannon pumát is most engedték ki az állatkórházból.

Hát ilyen növekedési potenciállal a hátuk mögött nyilván tudnak ők jófejek is lenni, és kidomborítják a baloldaliságot meg a szolidaritást. Gátat szabnak a túl liberális, technokrata, válságkezelő kiigazításoknak, mert a népet meg kell védeni valakinek.
A rosszfiú leléphet, nincs már rá szükség.

Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen.

5 megjegyzés:

tölgy írta...

Ez a "No gain" teccik! :)
Engedelmével, használni fogom magam is.

Proli írta...

No freegrain

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Miert, a Lajos rosszfiu volt? Jofiu o a mai napig is, csak nem volt politikai venaja. Nem mindenkinek van, bevallottan a Mesternek sincs, de szerencsere Ferinek van.

Névtelen írta...

A puma legalább tényleg mindjárt itt dübörög:

http://hvg.hu/itthon/20090407_force_protection_cougar_puma.aspx

De mi a túróért vesznek ezek most városi harci műveletekre kifejlesztett, házi készítésű pokolgépeknek ellenálló izét? >:(

Őrnagy úr, help... illetve: eligazítást kérek!

Leskelődő százados

Ferenczy A. Szidónia írta...

Látja százados, ez nem IFA-vízágyú.

szerintem a zúgolódó webprolikra készülünk fel.