2009. május 4.

Kovátsch Gamma Bertalan
Politika

Azt a Laja mondta, hogy eljött a programírás ideje. Karesz nagyon ellenkezett először. Minek még program most, amikor a választások olyan messze vannak? Szavazni kellett. Demokratikusan. Laja és én a programírásra szavaztunk, Karesz ellene. Karesz azt mondta, hogy elmegyünk a faszba és velünk befejezte.

Inni kellett.

A program alapjain nem volt vita. Azt mondtam, ellenzéki program kell. Laja azt mondta, hogy nagyon ellenzéki program kell, Karesz erre meg úgy kontrázott rá, hogy kibaszottul ellenzéki program kell. Ebben aztán meg is állapodtunk.

Miközben erről vitatkoztunk, betértünk egy közösségi helyre. Láttam én azonnal, hogy baj lesz. Akkor mondta Karesz éppen, hogy kibaszottul ellenzéki program kell. A csaposnak már a szeme se állt jól, mondtam is a Lajának, hogy nem kellene még balhé, amikor a programunk gazdasági elemei kidolgozatlanok. Kareszt azonban nem lehetett fékezni. Azt ordította, hogy a faszba a gazdasági programmal, amikor radikálisok vagyunk.

Kidobtak minket, ahogy megmondtam. Még három helyen próbálkoztunk a gazdasági program megalkotásával, de ellenséges politikai környezet megakadályozott minket ebben. Karesz megint azt ordította, hogy faszba a gazdasági programmal, radikális cselekvés kell.

Ekkor döntöttük el, hogy programunkat politikai támadással egybekötve hirdetjük meg.

Ezért írtuk fel az MSZP pártiroda ablakkeretére, hogy "Tolvaj, hazaáruló MSZP-SZDSZ". Egy kibaszott nagy politikai támadásként.

14 megjegyzés:

toelgy írta...

Ez megvolt?

http://www.youtube.com/watch?v=QYazgF9I3fQ

martonx írta...

Nocsak. Az elitek radikalizálódnak?

martonx írta...

Tölgy, melyik közülük maga?

tölgy írta...

Melyik?

Nem tűnt fel, hogy mindhárom álnevet visel?
Lúzer!

bauer írta...

Egy jó odabaszós kampány, na az tényleg kell. Az Emberekért.

és mondtam már, hogy Gaskó egy disznófejű paraszt?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hulyek! Ezek nem elitek voltak, hanem radikalisok!

Kreten banda. Ezt vehetik politikai tamadasnak.

martonx írta...

KGB, akkor rossz a címkézés. A karesz, laja, én-ből úgy gondoltam, hogy mivel maga írta a posztot, így nyilván maga volt a harmadik szereplő.

Ezek szerint az az én, nem maga volt. Talán a sötétben bújkáló ellenforradalmár Doomhammer volt???

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez egy vallomas szovege, maga szerencsetlen. A vallomast tevo szemelye meg nyomozati titok. Nem akarom megerositeni, se cafolni, hogy Doomhammert elkaptuk es a pinceben harmadfoku meggyozesnek vetjuk ala.

Ezredes K Őrnagy írta...

Martonx, hiába lett két lövege, az agya nem lett nagyobb. Minden webelitnek világos volt, hogy KGB nem saját magáról ír.

Végre megvan Doomhammer. Ideje volt, főleg, hogy Tomcat megúszta. De akkor ki osztja a búzablogon Grecy Zsolt webelitet Doomhammer nevében?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezredes, alapos a gyanu, hogy Doomhammer letetbe helyezte blog.hu-s kontojanak titkos adatait elfogasa esetere es most valaki mas bomlaszt a neveben.

Elit hackerek dolgoznak a konto feltoresen, hogy vegre leradirozhassuk az informacios szupersztradarol ezt a terroristat.

martonx írta...

Milyen jó, hogy az Ezredes előkerült. Bevallom magamban már-már párhuzamot vontam az Ezredes napok óta tartó hallgatása, és KGB titokzatos nyomozása között.
Minderre a gyanúmra erősített rá az ismertetett vallomás Ezredesre hasonlító momentumai.

Örülök, hogy mindez nem igaz, és csak az én fantáziám volt túl élénk :-)

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem lehetne inkább Doomhammer helyettesítőjét egyszerűen felkoncolni?

AZ Ezredes nyaralt egy picit. Meg bejárta a birtokait. Berúgott, stb.

tölgy írta...

Ezredes,

azért nem cifrázta nagyon az ablakkeretre írt mondandóját.
De az ablakkeret maga! Zseniális ötlet.
Szoci nyuggerek járókeretére írt először gyakorlásképpen?

Ezredes K Őrnagy írta...

Én nem ezt írtam volna, hanem azt hogy:
Itt járt a Fospumpa.