2009. november 24.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hősök

Primitív jobboldali tömegek áradnak, mint zombihadsereg, rikácsolnak, rázzák az öklüket, köpködik ki a fogaikat. A korábbi hősök összetöppedtek, megbújtak, beásták magukat, fülüket befogva vacognak a vackukon. Ekkor, amikor a hordák tombolásától minden progresszív szívét elfogja a rettegés, a reményt a néhány, még talpon álló Hős testesíti meg. Nincsenek sokan. Rémítően kevesen vannak. Bemutatom nektek Józsit, Pétert és Zoltánt.

Józsi egy szabadtüdős merülőművész. A levegő őt nem érdekli. Amikor más fulladozni kezd, arca lilul, Józsi vesz egy mély lélegzetet, lebukik és kibekkeli. A zombik ügyködhetnek a hatalmas vákumpumpával, Józsi csak mosolyog. Mosolya ad biztonságot nekünk.

Péter egy igazi pankrátor. Jöhet a hegynyi zombiharcos a kezében a zászlórúddal, Péter spárgába megy és letekeri a zombiharcos tökeit. A zombihadseregnek Péter az arcába nevet és berántja a láncfűrészt. A láncfűrész dörgése ad nekünk erőt.

Zoli a dzsungel tigrise. Hajtóvadászat folyhat a nyulak ellen, de a tigris csak megvonja a vállát és folytatja a vadászatot a hajtókra. A tigris morgását hallva múlik a hajtóvadászoktól a félelmünk.

Így harcolnak a hősök. Te mit tettél ma a zombihordákkal szemben?

53 megjegyzés:

tölgy írta...

A hiba az itt kérem konkrétan, hogy a hősök nem látok egy tölgyet sem.

A másik, régóta izgató kérdés: a zombik élő halottak, de miért mindig gonoszak?
Mondjuk, ha a szadesz vagy a maszop zombi szervezetté váltak, akkor gonoszok is lettek ezzel?

bz249 írta...

Az a zold szinu, a hatterben, az nem egy tolgy?

Névtelen írta...

KGB, maga mit zaklatja az eliteket tegező stílusban? Minek képzeli magát, Uncle Sam-nak egy világháborús mozgósító plakáton?

Kezdjük ott, hogy részemről a téma maximálisan letudva. Egyrészt névtelenül publikálok a Vérfarkasok És Kecsketenyésztők Hetilapjába, másrészt a Drága Bolgár Úr betelefonálós-megmondós műsorában osztom az észt, Özvegy Skrapancsákné álnéven.

Maga itten ehhez képest mire van így nekibuzdulva? Azért, mert a Tirpák FőBlog nem moderálja ki a sületlenségeit, már Hős Ellenállónak képzeli magát? Egyen meg inkább egy csokimedált a készletéből, és nyugodjon meg.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, mert beszolni a Fospumpanak az elmult egy hetben? Irt konyvet, publicisztikat, blogpostot, kommenthegyeket arrol, hogy a Fospumpa egy Verfarkas?

Nem am nevtelenul, hanem harcos modjara, nyilt sisakkal!

Nem irt. Lapitott. Akkor mar miert akar szerepelni a dicsoseglistan?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, arra a koponyafejure gondol? Ha jobban megnezem, tenyleg hasonlit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nevtelen, igenytelen gunyolodasa lepereg rolam.

Nevtelenul konnyu. Nevtelenul meg Tolgy is betelefonal Bolgarurhoz, pedig Tolgy egy beszari defetista frontlogos.

En nevvel, arccal vallalom a velemenyemet, hogy a Fospumpa egy fospumpa. Odalepek az oroszlanok ele, mint egy hulyevallasos vertanu.

Kiveve, hogy nem ingyen teszem, koztem es az oroszlanok kozott pedig van egy kurva nagy vasracs. De en ott vagyok! Maga hol lappang gyavan?

Ezredes K Őrnagy írta...

Így van névtelen, fedje fel magát. Most.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, felolem ne fedje fel magat, de akkor lehet a mellenybol visszavenni. Itt Hosok harcolnak a Haladasert, nem holmi nevtelenek lappanganak. Akkor mar adogassa azokat a kurva tarakat vagy valami.

tölgy írta...

Kérem, ez aljas inszinuáció. Egy tölgy nem tud lapítani. Állva hal meg.

Most egy kis zavar van a megmondásban, ahogyan a búzablogon Kálmán et. rámutatott: modernizáló demokácia vagy modernizáló diktatúra a jó?
A csapatok összezavarodtak a baráti tűzben. :(

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne kavarjon, tolgy. Demokracia vagy diktatura, mit szamit az?

Velunk van vagy ellenunk? Ha velunk, itt a fospumpa meg ket tar bele, cel a Verfarkas es rohamozzon.

Névtelen írta...

Hősiesen szeretném megkérdezni: a cimke mért Buda Péter, ha egyszer Kende az istenadta? Az ellenség megtévesztésére keverjük a hősöket?

Leskelődő

bz249 írta...

Tolgy: ez rohadt egyszeru demokracia azoknak, akik meltok ra es demokratak diktatura azoknak, akik nem ertenek a szep szobol. Vagyis az Elit demokratikusan megvalasztja a Reformer Modernizatort, aki aztan pofanbassza a csocseleket, ha szajalni mernek.

Ez a rendszer egyesiti a demokracia es a diktatura elonyeit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Leskelodo, maga mit hazudozik itten?

Névtelen írta...

Amit csak akarok.

Ja, és a Fospumpa egy fospumpa.

Leskelődő

tölgy írta...

Most már csak azt mondják meg, miért nem szeretjük az élő halottakat?
Szavazati jogot kértnek, mint a htm-ek? Vagy segélyt, orvosi ellátást?
Miért a modernizáció ellenségei a zombik? És a modern zombikkal mi lesz?

Ezredes K Őrnagy írta...

A fospumpához kell tár? Azt hittem csak egylövetű. Pedig fegyverek terén nem lehetek elmaradva.

A zombik mindenhol ott vannak, mindenbe beleugatnak, és vannak holmi alkotmányos alapjogaik. Ez a baj.

bz249 írta...

Tolgy: a zombik nem hajlandoak nyuggert enni, hanem az adofizetoket (ahonnan a mogyi jon) es a Megmondokat tamadjak. Eleg ok ez maganak?

Névtelen írta...

Ezredes, maga mit pattog, hogy fedjem fel magam? Nam vagyok én fazék. Nekem nem kell felfednem magam, én a saját nevemen publikálok és szállítom a magas szintű megmondásokat.
Igen, a nevem az, hogy Névtelen, és ebben már a címem is benne van.

bz249 írta...

Nevtelen, igy konnyen ossze fogjak keverni a kisbetus nevtelenekkel, akik a zombisereg gerincet, illetve hat gerinctelenseget adjak, mert a fospumpistaknak nincsenek belso szerveik, csak formatlan buzolgo masszat kepeznek. Na de visszaterve a maga esetere, szoval azt javaslom valtoztassa meg a nevet valami masra, mert igy ugy tunik, mintha a fospumpista hadigepezet resze lenne.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, a zombikat szeretjuk, ha nincs szavazati joguk es sulyba teszik a pofajukat.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy van szavazati joguk es a szajtepes is nagyon megy nekik, meg a tojasdobalas.

Lancfuresz kell nekik, azt mondom en.

Névtelen írta...

Bz, maradjunk annyiban, jövő tavasszal magának is nyilvánvalóvá válik, ki vagyok én. Haladó Elitként ne foglalkozzon olyan kicsinyes dolgokkal, mint a fospumpista hadigépezet. Álljon magasan felette a kisszerű napi csatározásoknak, meglátja, megéri.

Koncentráljon a globális megmondásokra, no meg az Ibolya presszóban kimért kevertre.

bz249 írta...

Fizet egyet nekem Nevtelen? Akkor baratok leszunk.

Névtelen írta...

Ne vicceljen, mértékadó körök az Ibolya környékére sem mennek, nem hogy kétes egzisztenciáknak kevertet fizessenek... de azért maga csak járjon oda szorgalmasan, hátha elcsíp valami fontos információt.
Ha szállít megfelelő mennyiségű, globális megmondáshoz alkalmas információt, tárgyalhatunk a kevert-adagja finanszírozásáról.

bz249 írta...

Nevtelen most mar biztos, hogy maga a Fospumpa ugynoke... vagy Doomhammer. Most leleplezodott! Fogjak el!

Névtelen írta...

Ne hisztizzen, bz. Ki foghatna el engem? Hiszen még a Nemzetközi Törvényszék elfogatóparancsát is simán visszavonattam, csak egy telefonomba került az egész...

Névtelen írta...

De ne feledje, a maga diszkvalifikálása ugyanúgy csak egy telefonomba kerül, úgyhogy csak igya csendben a kevertet és füleljen.

bz249 írta...

Azt felejti csak el Nevtelen Doomhammer, hogy ha veletlenul lelovi magat egy Telepulesi Orgardista, akkor aztan visszavonhat barmit el fog folyni a vere.

Névtelen írta...

Települési Őrgárdista??? Ember, mit gondol, hol találkozhatnék én ilyennel? Gondolja, hogy céltalanul kóborolok Felsőmocsoládon vagy Alsólipótvárosban, szabad prédának?
Amerre én járok, oda magát még útlevéllel sem engedik be. Pláne nem magukat őrgárdistának nevező paramilitáris hőzöngőket.

Tényleg nem tudom, mit képzel. Maga fényévekre van az elit léttől, még talán a tévében sem látott ilyet, hogy egyáltalán fogalma legyen róla. Biztos csak a brazil sorozatokat nézi, meg a zombikat a mónikasóban.

Nézze inkább az Újságíróklubot.

Ezredes K Őrnagy írta...

Névtelen, maga szimpatikus nekem. Talán nem megy sáncra. Talán. De ha nem fog szórakoztatni, akkor megy.

Héjjas írta...

Rohadt komcsi patkányok!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mocsadek komiszar Hejjas!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mocsadek komiszar Hejjas!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nevtelen, az igaz, hogy bz249 meg csak tanulo elit es olyan helyekre is jar, ahova a prolik is.

Maganak viszont bemondasra nem hiszem el, hogy bejutott az Elitkomplexumba. Maga lehet Doomhammer is, aki az Ibolyabol blogol deliriumos allapotban is.

Eppenseggel az sokkal inkabb hiheto, hogy maga egy betepett proli, mint hogy az elit tagja lenne, mivel az elitet en nevrol ismerem meg a Pitypang csopibol.

bz249 írta...

KGB: nem szegyen olyan helyekre jarni, ahova prolik is jarnak... a Mester is eljar az Aldiba, annal prolibb hely pedig keves van a vilagon. Maximum egy munkasszallas vagy egy metaforagyar.

Névtelen írta...

KGB, az Elitkomplexum az csak a belépő szint, de erről magának még fogalma sincs. Majd ha eljutott a Magasabb Szintekre, akkor megtudja.

Addig érdeklődjön a Mesterénél.

Bz-t meg tartsa kordában, ne nekem kelljen itt személyzeti ügyekkel foglalkoznom. Ma újabb globális Megmondás van készülőben, figyelje a Haladó Erők kezében lévő médiákat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nevtelen, bizonyitekot kovetelek.

Milyen volt a tapeta a Pitypang csopi jatszoszobajaban es hogy hivtak az ovoneniket a kozepso csoportban?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, elarulok maganak egy titkot.

A Mester sose jart Aldiban. Ja, hogy irt rola egy cikket? Ez a dolga.

Maganak meg sokat kell tanulnia.

tölgy írta...

Az a baj a ALDI-ban nehéz megmondani a sok névtelen webproli miatt.

gapinthebreath írta...

Minek is menne? Egy webelit?
Max a tűzrókán.
http://www.aldi-hungary.hu/

bz249 írta...

gapinthebreath: legalabb ne a mucsai magyar leanyt linkelne be, van ennek a proliboltnak Fejlett Nyugati valtozata is, amelyik nem mucsai proliknak, hanem Europai Ertelemben Vett Proliknak ad el proliarut.

Sot nem is egy, hanem egybol ketto

http://www.aldi-sued.de/
http://www.aldi-nord.de/

gapinthebreath írta...

bz:
A Mester nem meríthetett az aldi-süd-ről, sem a http://hofer.at/ -ról, legfeljebb ahhoz, hogy a magyar leányt fikázza.
De most másról szólt a megbízás.

Névtelen írta...

Senkik vagytok:
http://bizinformation.org/us/www.tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com

Névtelen írta...

"Tehát a baloldali onnan ismerkszik meg, hogy a Sciennet forradalmi piramisszerű törzsvásárlói rendszerét használja."

http://tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/2009/09/termekminta.html

Most valami hajszál kerülhetett a mogyiba:

"A jelen adatok alapján több százmillió forintos adóhiányt keletkeztető vállalkozás működésével összefüggésben számos helyszínen házkutatást tartanak és tanúkat hallgatnak ki a személyi és tárgyi bizonyítékok biztosítása érdekében. "

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/11/26/adohiany_miatt_vizsgaljak_a_sciennetet/

Az a hülye elszámoltatás, az.

Leskelődő

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nevtelen, lehet huzni a picsaba.
Mi alapjan becsul az a site?
Hogy hany proli csorgatja a nyalat az adott oldalon?

Mi nem ezen a palyan versenyzunk. Hozzank jojjenek kevesen, de az legyen az elit.

Névtelen írta...

KGB, mellőzze a vulgáris megnyilvánulásokat. A bizinfós nem én voltam. Nem tudja megkülönböztetni a hozzászólásokat? Nem ismeri fel az érdemi, nívós megmondásokat?

Maga elitnek tartja magát?

Egyébként a bizinfó nagyon helyesen értékelte a Tirpák FőBlogot, az elitek/zombik aránya valóban jó közelítéssel 0,44. Itt tehát nincs semmi probléma. Lehet, hogy nem is záratjuk be most azt a webhelyet.

gapinthebreath írta...

Ne idegeskedjen KGB, Névtelen belinkelt site-ja amellett, hogy a látogatottságról hülye adatokat közöl (lehet, hogy csak az eliteket méri? <10), a site értékét sem tudom, hogy milyen időtartamra adja meg.
Egy kereskedelmi site-ommal teszteltem, ha jók lennének a számai, akkor talán az óránkénti profitot írja ki.
Ehhez képest a $4300 a tirpákbokrétásra nem rossz.

Névtelen írta...

Leskelődő, maga biztosan nem tanult közgazdaságtant, ez nyilvánvaló.

A Sciennet üzleti modelljének része az utolsó előtti fázisban történő adó- vám- és társadalombiztosítási szervek vizsgálata, majd az utolsó fázisban a hüjjezombik pofára esnek, a webprolikból feltörni akaró ügyvezető igazgatókat letartóztatják, az igazi elit pedig szép csendben elteszi a mogyit, és élvezi az elit létet.

Mit gondol, nekem miből van a mediterrán stílusú? Nem a szocpolból, mérget vehet rá.

Névtelen írta...

Leskelődő, magának szerintem még off-shore cége sincs, lefogadom. Hogyan vonja ki a mogyit az adó alól? Halászhálóval?

gapinthebreath írta...

Mszp.hu Becsült értéke Ft 6,39 Millió
Nepszava.hu Becsült értéke Ft 36,75 Millió
Nol.hu Becsült értéke Ft 137,62 Millió
Kuruc.info Becsült értéke Ft 196,06 Millió

és.....
W.blog.hu Becsült értéke Ft 1,09 Milliárd

Na, még itt is kijön a hozzáadott érték!

A hős írta...

Ajánlom figyelmükbe! Kire emlékezteti ez Önöket?

Höndör B. Margit írta...

Hátkéremszépen:

http://bizinformation.org/hu/www.ezittenegyblog.blog.hu

muhahahaha!

bz249 írta...

Egyrészről senki nem akarja eladni a Tirpákblogot, tehát bármiféle érték csak egyfajta fiktív számként értelmezhető. Másrészről: a nemelit, de azért világcég tecsó is egy első világháborús repülősszázad elsikkasztott hadtápjából indult. Az szerintem még 4000$-t se ért.

Névtelen írta...

Gizike bizonyító erejű linkje alapján kimondható, hogy a bizinfót a konzumidióta zombikat mozgató fospumpista erők manipulálják.

A Haladó Erők nem fognak ilyen aljas provokációnak bedőlni. Valószínűleg mégis bezáratjuk azt a webhelyet.