2009. november 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Röpinterjú

A Mester nyomdokain járva muszáj volt meginterjúvolnom Höndör B. Margitot.

KGB: Mitől ilyen kurva jó hely Tirpákbokrétás?

Margit: Tőlem. És hogy többen is megtudják, meghirdetem a nyitás politikáját.

KGB: Nem jelenti ez azt, hogy a berkenyemagosiak elözönlik Tirpákbokrétást?

Margit: Személyesen fogok ott állni a falu névtáblájánál és kergetem vissza az összes ondolált nyálas liberálist Berkenyemagosra, vagy ahová tudnak menni. Tirpákbokrétáson nem lesz buzulás, szipuzás meg idegenek. A jófej berkenyemagosiak persze jöhetnek. A legjobb tirpákbokrétásiak a berkenyemagosiakból lettek, akikben már '68 óta érett a tirpák szellem és most virágba borult.

KGB: És jönnek a berkenyemagosiak?

Margit: Meg fog lepődni. Amióta Prosztó M. Beléndek nyilvánvalóvá tette, hogy nálunk nyomja és nem a berkenyemagosiaknál, felénk billent az értelem túlsúlya. Intelligenciától csillogó szemek, szűk, ámde elit társaság. Prosztót nem sokan bírják elviselni, de akik igen, az maga az IQ. A berkenyemagosiak jól megszívták, hogy elhappoltuk Prosztót előlük. Hamarabb kellett volna felkelni.

KGB: Nem lenne jó ötlet Gizikét is beszervezni? Eredményei vannak ...

Margit: Pofa be. Gizike a berkenyemagosiak ügynöke.Dögöljön éhen Berkenyemagoson. Gizike ott kúrta el, hogy nem vállalta fel a népszerűtlen intézkedéseket. Meg is lett az eredménye. Nézze, hogyan épül-szépül Tirpákbokrétás és válik a zombihadsereg martalékává Berkenyemagos.

KGB: Esetleg mégis lehetne valamit Gizikével ...
Margit: Nem lehetne. Gizike emocionális. Vehemens. Most tiszta észre van szükség. Hideg fejre. Olyan meg csak nekem van. Nem véletlenül tódulnak hozzánk az IQ emberei.

KGB: Jól értem? Az értelemre alapoznak az érzelem helyett? Hogy én ezt mióta mondom! Mióta várok erre! A sok hisztis proli helyett végre az Ész uralma ...

Margit: Bizony. Egyedül mi vállaljuk fel az Ész képviseletét. Ezt jelképezi a Prosztó is, aki maga az Ész szobra. Azt mondom én: akinek van esze, jöjjön Tirpákbokrétásra. Akinek meg nincs esze, csak hisztizni tud, az meg maradjon Berkenyemagoson. A választás a tiétek.

27 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

Zombik? Akkor atomot Berkenyemagvasra. Nincs már rájuk szükség többet. Túl szűk az Élettér.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az atom penzbe kerul, Ornagy. Eleg, ha van atombombank, majd azt meglobaljuka berkenyemagosi csocselek elott es visszatakarodnak az oljukba.

bz249 írta...

Es mi van, ha a berkenyemagosi csocselek annyira primitiv, hogy nem kepes felfogni az atombomba erejet? Az Ornagynak igaza van, le kell dobni rajuk es kesz. Mi a legrosszabb ami tortenhet? Sima zombibol mutans zombiva valtoznak. Az meg nem akkora kockazat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, most tiszta eszre es nem emocionalis indulatkitoresekre van szukseg.

Mibe kerul egy atombomba? Es mibe kerul az, ha megvesszuk a berkenyemagosi hangadokat?

Gondolkozzon, ember!

bz249 írta...

KGB: hosszutavu tervezes ez a kulcsszo... reformalni kell nem itt-ott betomkodni a lyukakat. Ki kell lepni a huzd meg-ereszd meg zsakutcajabol. Hosszu tavon pedig olcsobb IMF hitelre venni egy uj atombombat, mint minden evben megvenni az egyre mohobb Berkenyemagosi hangadokat.

Berkenyemagos leatombombazasa=reform; a hangadok megvetele=csodbe jutott huzd meg-ereszd meg politika.

Maga szerint miert pont a "kritikus tomeg" kifejezest kapcsolta reformokhoz Esz Lajos?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Semmikeppen nem azert, hogy Tirpakbokretast felrobbantsa atombombaval.

Tirpakbokretason a reformok kritikus tomege indult be, azert az epules-szepules. Az kellene mar csak, hogy megint robbangassanak, mint multkor tettek (szerencsere csak hagyomanyos robbanoanyaggal).

bz249 írta...

KGB: ki kell mondanom az igazsagot: Maga nem eleg bator Reformer!

Ezredes K Őrnagy írta...

Sőt , gyáva. Reformálni csak bátran lehet, mint anno Lajos a Hős tette. Abból élt a Fospumpa négy évig.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maguk reformernek alcazott terroristak! Berkenyemagos szopatasatol eljutottak oda, hogy IMF-hitelbol vett atombombaval robbantsuk fel Tirpakbokretast!

Ezt senki nem fogja megszavazni.

bz249 írta...

KGB: ugyesen ervel az atomfegyver beszerzese mellett, mert, ha a hujenep nem szavazza meg az biztos jele a reform kivalosaganak.

Egyebkent ne forgassa ki az Ornagy szavait, Berkenyemagost akarjuk felrobbantani atombombaval. Legjobb lenne akkor csinalni, amikor Gizike odavan meglatogatni a masodunokatestveret.

Ferenczy A. Szidónia írta...

ok, ha túl drága az atom, akkor nem lehetne valami kommersz vírust bevetni inkább?
az csak olcsóbb, nem?

Margit meg az átszivárogni akaró vírusokat is megállítja a táblánál.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nekem a szőnyegbombázás gyújtóbombákkal, meg a tüzérségi zárótűz jobban tetszik. olcsóbb is. Aztán mutogathatjuk az Üveghegyet, amivé Berkenyemagvas olvad.

bz249 írta...

Nocsak nocsak ki mellett allhat vajon a Fejlett Nyugat. A mertekado Lüdinghausen Zeitungenben talakoztam ezzel a publicisztikaval ami Tirpakbokretassal foglalkozik, kivonatolva:

"Ketfele politikat latni Tirpakbokretason, az egyik a bator Nyugatosan Reformer a masik a Rossz Balkani kompromisszumokat ujra- es ujrakoto, multbarevedo populista. Az egyik vegleges megoldast kinal a Tirpakbokretas-Berkenyemagos konfliktus lezarasara. A masik sot szor az ujra es ujra feltepett sebekbe, a korrupcio es a mutyi talajan all. Az egyik lezarna a konfliktust, a masik a szonyeg ala soporne a problemakat es a multban sokszorosan kudarcot vallott uton maradna."

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, nagyon erdekes cikk. Be tudna idezni a maga terjedelmeben? Akar mint post.

bz249 írta...

Menet kozben sajnos levettek... azota nem talalom.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga nagyon haladó elit, a náci Németországba menekült a tirpák fasizmus elől.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tirpakbokretason nincs fasizmus, csak a reformok kritikus tomege van.

A fasizmus Berkenyemagoson van.

Bz249 ezzel eppenseggel gyanussa valt. Miert is menekult el maga Tirpakbokretasrol?

bz249 írta...

KGB: mert Tirpakbokretason nincs atomfegyver, szemben a nemet parancsonoksag alatt allo 20 amerikai atomfegyverrel. Ha lenne Tirpakbokretason is atombomba, akkor biztonsagban ereznem magam. Ha Tirpakbokretas demonstralna a kepesseget es a hajlandosagat az atombomba bevetesere, ha a helyzet kikenyszeriti (mondjuk Berkenyemagos elpusztitasaval), akkor meg szivesebben visszakoltoznek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga veletlenul nem erintett a nuklearis iparban, bz249?

Szornyu gyanu ebred bennem. Maga a kozosben akar kotoraszni ugy, hogy nekem nem juttat.

Ezredes K Őrnagy írta...

bz249 egy iráni dúsítóban érdekelt. Most jelentették a kémeim. Már csak az a kérdés, hogy mi végezzük ki, vagy a MOSZAD.

bz249 írta...

KGB: meg ki sem fejthettem az ajanlatomat, mert egybol belem folytotta a szot. Egyebkent valoban van nemi reszesedesem egy gaboni uranbanyaban.

Ahogy eredetileg mondani akartam, mielott itt pacifistaskodott, egyes jobarataim nem sajnalnanak 15%-ot sem, ha a megfelelo cegtol rendeli a kozbeszerzendo atombombakat.

bz249 írta...

Ornagy: Gabonban van a dusito, a banya mellett es DST-vel kozos vallalkozasrol van szo. Megbizhato francia nuklearis technologiaval hazalok.

Ferenczy A. Szidónia írta...

urándúsítás? akkor ezt az írást bz249 ragasztotta volna ki?

http://mkkp.hu/uran3.jpg

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249 csencseleseirol ez jut eszembe.


NÉHÁNY PERC KÜLPOLITIKA

bz249 írta...

Szidonia kisasszony es KGB en csak elso osztalyu aruval kereskedek. Meltatlannak erzem az aljas politikai lejarato celu tamadasaikat.

Höndör B. Margit írta...

Margit sosem beszélne rólam így.
KGB teljesen kiforgatta a szavait.
Most nagyon megbántódtam!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akarja a diktafonszalagot? Mert megvan!

Azon felül kezemben van Margit nyilatkozata, amellyel hozzájárul az interjú közléséhez.