2009. december 9.

tölgy
Kevesen vagyunk, a zombik meg sokan


Kevesen vagyunk és nem szeretnek minket. Pontosabban, szeretnének felfalni, elemészteni és megemészteni minket.
De nem hagyjuk, küzdünk az élő halottak ellen. Ők már a múlt emberei, és bár terjed a ragály, kihalásra vannak ítélve. Kitartás.
Hogy könnyebben értsék, megfilmesítettem.



A világ, de főleg e jobb sorsra érdemes kies haza tele van agyatlan zombikkal, akiket megfertőzött a fogyasztás. Falnak. Ha a lapostévé elfogy, akkor már az embereket is. Leginkább boltokban és bevásárlóközpontokban fordulnak elő.
Ezek közt élünk mi, elitek. Folyton menekülnünk kell, hogy túléljünk, futunk. Nincs hely ahová ne törnének utánunk. Ott vannak a budin, a legintimebb szféránkban is, sőt az ártatlan játszadozás, a felhőtlen gyermekkor, a vidámpark sem mentes tőlük. Gátlástalan szörnyek.
Vagy ők, vagy mi.
Csak egymásra számíthatnánk, de egymásban sem bízunk. EZ NAGY HIBA. Össze kell fognunk, együtt legyőzhetetlenek vagyunk. Bár az életünk folytonos száguldás (haladás), ez ne tévesszen meg senkit. Már nem menekülünk tovább, már nem ránk vadásznak. Felegyenesedtünk, összefogtunk, és már vadból vadászok lettünk.
Zombik reszkessetek, jövünk!

19 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, ez nagyon szep volt.

Ez is ide tartozik.

Tóta W. Árpád, Pulitzer-emlékdíjas publicista a Karácsonyról, konzumidiótizmusról és hitelválságról

Ezredes K Őrnagy írta...

De Ács Feri, a nemzetet féltő angolszász konzervatív szerint össze kell fognunk ezekkel a zombikkal. Most, hogy ők vannak nyerőben, igaza lehet. Okos ember, a gyűlölt Doomhammer ellen is ringbe száll, ha egy haladárt bántanak.

Névtelen írta...

Kiegyezés elvtársak, kiegyezés.

tölgy írta...

Végre egy kurva jó megmondás. Erre vártam mióta!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Fuj, micsoda gagyi megmondas! KGB-t akarjuk, o viccesen gondolkodtat el illetve elgondolkodtatva viccel! Inditsunk gyujtest KGB szamara, hogy gyakrabban elvezhessuk irasmuveszetet!

bz249 írta...

KGB, tölgy: akarják, hogy kiálljak valamelyikük mellett az összefogás jegyében. Vettem szép esernyőt is, ha Chartát akarnak indítani. Igaz feketét, mert nem lehet tudni nem lesz-e a színesből valami baj később, de ez most nem fontos.

Béla írta...

ezt ismerik?
a Mester személyesen fog megmondani más elitekkel együtt a Szabályozás, szabadság vagy szabadosság? témakörben

http://mcc.hu/images/Media-kerekasztal.JPG

tölgy írta...

Béla,

úgy látom, TWA bemegy a zombik köze. Bátor ember, na.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez a Hammer nem egy elit?

Tessek, itt egy zombi.


Hisztéria-e a médiaerőszak?

tölgy írta...

Látják, én próbálok lelket önteni magukba, de mindenkit úgy leköt a csomagolás a kofferbe, hogy talán még rettegni is elfelejtettek már.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

pedig oriasi a tet. Mi lesz, ha a Fospumpa megoli a blogoszferat? Nem kell mast tennie, csak megszuntetnie a mertekado bloggerek Lancia Thesis-ellatmanyat.

Nem viccelek. Meg erre is sor kerulhet.

tölgy írta...

Az tényleg bebaszna!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ennyire bosszuallo a Fospumpa. Egyetlen progressziv se lesz biztonsagban, a Lancia Thesis veszelyben forog. Helyettuk tehetsegtelen igen-bloggerek ala fognak autot tolni.

Ezt nem hagyhatjuk. A demokracia a tet.

bz249 írta...

KGB: a tirpak kommentmezoje az nyilvanos megmondas, vagy az Elit belso kommunikacioja? Mert ha az utobbi, akkor ki kell mondanom, hogy a demokracianal is tobb forog veszelyben.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A tirpakblogon az Igazsag nyilvanul meg. Akarmilyen kellemetlen lehet is az a demokracia ellensegeinek.

Beszeljen, ember! Mi forog veszelyben???

bz249 írta...

Biztos forrasbl tudom, hogy ket dolog is veszelyben forog a Fospumpa hatalomra kerulesevel.

Egyreszrol a mogyi, ugyanis a Fospumpa el fogja vonni a mogyit. Ez mar onmagaban is baj, de sok celrael lehet vonni a mogyit, szoval vannak enyhto korulmenyek.

A Fospumpa egy latszolag jo cel erdekeben akarja elvonni a mogyit, ugyanis Atombombakat akar epiten. Azonban nem az elhetetlen afrikai prolik ellen veti be oket, hanem 2012-ben atveszi a hatalmat a Gonosz Tengelye felett, miutan megolte Khamennit es Kim Dzson Ilt, sot meg Kaddhafit is. Ezutan pedi kilovi az Atombombakat a Fejlett Nyugat ellen. A Vilagbeke forog veszelben!

bz249 írta...

A Mester szakertett a kornyezetvedelem ugyeben. Megint kimondta az Igazsagot, hogy a Zoldek buzik.

Ezredes K Őrnagy írta...

Meg az is nagy igazság, hogy az érc, meg a belőle kinyert fém az ugyanaz. Nem is kell kohó ezután. Nagy felfedező ez a Mester

bz249 írta...

Nemhiaba miskolci bolcsesz, biztos kohomernokokkel reszegeskedett a tanulmanyai alatt. Attol okosult meg ennyire.