2010. február 5.

bz249
Jobboldali orvosok

A Nácipárt fiatalos és lendületes, másféle módon Haladók. Olyanok, mint a Nyálasliberálisok, akik szintén Haladó Erőnek számítanak, de mégiscsak undorítóak és normális ember nem megy a közelükbe. A Fidesz ellenben a középkoriak pártja, és ugye mindenki tudja, hogy mit jelent a középkor.

Vegyük az orvosokat, mi történne, ha az embert jobboldali orvosok kezelnék? Milyen kezelést ismerhet egy ilyen középkori orvos. Érvágás, köpölyözés, trágyapakolás és az állandó imádkozás. Jó ez valamire? Lófaszt ez hülye babonaság és a jobboldali orvosok mégis ezt akarják bevezetni. Orvos az ilyen?

Aztán vegyük az oktatást. Mit tanítanának a jobboldali tanárok? Eleve nem lenne csak egyházi iskola. A Fejlett Nyugaton már nincsenek igazi egyházi iskolák, úgyhogy, ha meg akarjuk érteni, hogy mit tanítanak egy ilyen helyen, akkor Afganisztánba kellene menni. Persze csak képletesen, mert akarna a tököm Afganisztánba menni... bár a Fospumpa rémuralmához képest még Afganisztán is elfogadható hely lesz. Szóval iskolák. Az ilyen iskolákban egész álló nap a Bibliát magoltatnák, elítélnék az Evolúciót, bombát faragnának és ezen felül a papok állandóan erőszakolnák a gyerekeket. Ilyen oktatást szeretnénk?

Végezetül az ingatlanadó kérdése. Bárhogy titkolják, most már biztos, hogy bevezetnék. Az ingatlanadó egyébként Haladó, Nyugatos dolog, ha valaki nem tudná, éppen ezért mutatja meg még jobban a Fospumpa igazi gonoszságát. Ugyanis nálunk olyan ingatlanadó lenne, amelyik valójában egyházi tized, csak a Fejlett Nyugat átverésének céljából ingatlanadónak neveznék. Ilyen ingatlanadót szeretnénk?

4 megjegyzés:

tölgy írta...

nagy a baj

http://konzervatorium.blog.hu/2010/02/05/sotetseg_a_tudomanyos_reakcionizmus_lapja#more1724256

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem. Nem akarunk ilyen országban élni. Kár, hogy a sok sötét hülyemagyart megmételyezték és ők hajlandóak lennének ezekre szavazni.

Még nem késő bevezetni a cenzust.

Ezredes K Őrnagy írta...

De az a baj, hogy a fejlettebb területek mind narancssárgák. Nem vagyoni, hanem pártszín szerinti cenzus kell.

bz249 írta...

Ornagy: mi baja van a fovarossal? A Haladas legfobb bastyajaval. De egyebkent tenyleg egy olyan szavazas kellene, ahol a hivatalnok megkerdezi a szavazot, hogy kire akar szavazni, es ha azt mondja, hogy MSzP, Demokratikus Centrum akkor szavazhat (a bizottsag elott)... ha azt, hogy Jobbik, akkor minden 10. mert kell azert ellenzek is. Ha meg azt, hogy Fidox, akkor elkuldik az apja faszara. Ez lenne az igazi demokratahoz illo modszer.