2010. június 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kinyilatkoztatás

Mi, az ateisták egyházának hívei, most nyissuk ki a vécékönyvet. Hogy miért pont a vécékönyvet és miért nem mondjuk egy tudományos munkát egzakt bizonyítással, hogy a vécékönyv miért csak poros babonák gyüjteménye?

Nem tudom. Van valami, ami folyton visszahúz ehhez a nevetséges viccgyűjteményhez. És nemcsak az, hogy erre jönnek kattintások, már az a szerény számú kattintó, aki továbbra is megmaradt a Haladás hívőjeként.

Tehát a vécékönyv. Muhahaha, méghogy a történelem ura! Eleve, ha van isten, mitől van az a sok szenvedés? És tud-e teremteni ez az isten akkora sziklát, amit nem tud megemelni, ha már olyan mindenható? És még sorolhatnám a tudományos érveket.

A birkahívőket azonban egyetlen halálos érvvel fogom megsemmisíteni. Hülyécskéim, hol van a vécékönyvben, hogy az isten a történelem ura? Nem ám kamuzni Alfáról és Omegáról, hogy jön ki az az Alfából és Omegából, hogy a Történelem Ura? Sehogy nem jön ki, hülyeség az egész.

Ennyi volt a kinyilatkoztatás, most pedig jöjjenek a hirdetmények.

Hülyekeresztények, titeket az igazából nemhívő fideszesek átvernek! Ébredjetek fel, a fideszesek nem is igazán vallásosak, csak szimulálnak. Ne feledjétek, ezek voltak a csuhások, térdre imához, hát mit vártok tőlük? Máz az egész, átverés, csak a hatalmat akarják meg a pénzt.

És ez az ateista egyház híveinek kurva jó hír.

4 megjegyzés:

Melan írta...

Lassan két napja nem érkezett komment a poszthoz, ami nagyszerűen mutatja silány hozzáadott értékét és a szerző teljes lecsúszását. KGB-t ezennel leértékelem, és AAA+ kategóriából RRR--- kategóriába minősítem át. Az ítélet azonnali hatállyal végrehajtandó.

--elGabor (AAA++)

Guderian jr. írta...

Az a belinkelt könyv nem jelent még meg magyarul? A Mester lefordíthatná, hogy végre a sok mucsai paraszt is beláthassa a végső igazságot.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem hiszem, hogy a mucsaiakkal foglalkozni kellene, azok úgyis hinni akarnak valamiben, hülyejézus pont jó nekik.

Az elit meg úgyis tud angolul.

Habár. Mogyi van a fordításra?

Lavrentiy Pavlovich Beria (deceased) írta...

elGabor elvtárs, nem tudom mi a baja: pofán lettek vágva egy szívlapáttal a hülyekeresztények. Magának ez nem elég?