2009. augusztus 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Árok

Bőrönd bepakolva, útlevelet mindig magamnál hordom, Lobster-szigetek, here I come!

Mielőtt azonban egy időre itt hagynálak titeket a szánalmas balkáni problémáitokkal, elmondom, hogy a jobb-bal törésvonal teljesen értelmetlen. Csaó, Attila, ott a Jobbiknál, most az egyszer egyetértünk. Miért, van bármilyen értelme a baloldalnak? Azon felül, hogy valahol ki kell tombolja az irigységét a sok webproli? Ami ugyan közegészségügyi szempontból hasznos, de azért mégse ez határozza már meg, a Jó és Rossz titáni összecsapásában hogyan hívják a Jó oldalt.

Megmondom itt nektek arcba, keményen, hogy a Jó oldal a szekuláris modernizáció zászlaja alatt fog csatába szállni. Vagyis szekuláris és modernizáció. Szekuláris, tehát a hülyevallásosak bakaphatják a fospumpát, aztán kitörölhetik a vécékönyvvel. Modernizáció, tehát aki a Múlt, az szintén bekaphatja a fospumpát. Könnyű felismerni ki a Jövő: akire én azt mondom. Velem lenni tehát érdemes.

Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki a politikában Tényező akar lenni, hogy jövő évi Lobster-szigeti nyaralásom számára az alapot már elkezdtem gyűjteni.

17 megjegyzés:

eN írta...

vecekonyv muhaha
a sok hulyevallasos meg templomba jar pedig a vecen ulve is megkaphatna ugyanazt. biblia for dummies van mar? krepp-papirra nyomtatva arra az eshetosegre ha elfogy a wcn a papir

tölgy írta...

Kicsit bosszant, hogy ez a KGB nem tud elhúzni a rákba, de legalább megtudtam, hogy a baloldal már a múlté a haladárok szerint is.

Szekuláris modernizáció? Hö? DE hiszen a DEMOS már rég a poszt-modernet nyomja, akkor most hogy?

bz249 írta...

eN: sőt lapulevélre is van, mert gondolunk 2012 utánra is

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

eN, maga balkáni konzervatív és fogadjunk, nem is olvasott arról, hogy a vécén olvasni szokás. Bogside reading a fogalom, amit ismerni érdemes.

Alapmű

The unwritten rule of bogside reading state that the books and magazines in question should be of a relatively unserious nature - humour, books of quotations, collections of letters or diaries, odd or obscure reference books, old magazines, anything that can be dipped into casually, rather than heavy tomes requiring sustained concentration.

A class locator szerint hatásvadász könyveket tenni a vécé mellé (például Bibliát) felső-középosztálybeli szokás. Az eliteket egyáltalán nem érdekli, ki mit gondol róluk, így ők mindenféle aggály nélkül pakolnak bulvár- és sportújságokat a vécé mellé, akárcsak a munkásosztály.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tölgy, a DEMOS nem tudhatta, hogy az igazságos elosztás témáját jegelni kell egy időre, mivel nincs mit igazságosan elosztani.

Szerencsére a Haladásnak témái, mint a tenger.

eN írta...

Mennyire rohan a vilag... legutobb meg a Seinfeld c 90-es amerikaja eleterzest kozvetito sitcom egyik uzenete az volt, hogy az elit nem olvas wc-n, mert az ordenare. foleg ha nem is a mienk a konyv.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga még mindig netezik? Nem lesz vacsorára homár! A hét csillag jelent kötelezettséget is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

eN, a class locator szerint az alsó-középosztály nem olvas a vécén. Kiknek volt belőve az a sitcom? Megállapítható abból, milyen reklámok voltak a szünetben. Mosópor? Alsó-középosztály vagy munkásosztály (ha olcsó).

eN írta...

a reklamokra sajnos nem emlekszem, mert mar akkor idegesen elkapcsoltam a reklamblokknal. az lehet mond valamit, hogy itthon bukas volt az rtl-en, szinkronnal.
ebbol azt gondolnam, hogy nem a prolikank szolt, a poenok sem rem rendes csalad szintuek voltak.
errol van szo: http://www.imdb.com/title/tt0098904/

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

eN, sajnos én is csak hallottam a sorozatról, tudom, hogy Amerikában kultikus, azon felül semmit.

tölgy írta...

Én csak Gizike budiján szokok olvasni. A WC az elit szerintem másra használja.

Őrnagy,

KGB azért ér netezni, mert ilyenkor még nincsenek pizzarendelések. Majd figyelje meg este. Akkor mindig eltűnik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tölgy, irigykedik, mi?
Lobster-szigeteki nyaralásom all-inclusive. Ez azt jelenti, hogy a hétcsillagos hotel parkjában 10 méterenként pizzaasztalok vannak, melyeken a nap 24 órájában található a legízletesebb gyorsfagyasztott szupermarketpizza.

Mert az elit az elit.

Már úgy izgulok. Néhány óra és irány, Lobster-szigetek!

eN írta...

KGB ne felejtsen chilei vagy uj-zelandi bort inni a pizza melle!

bz249 írta...

eN: Dél-afrikai is jó lesz KGB-nek, úgyse tudja megkülönböztetni őket.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem értem, mi bajuk a chilei vagy új-zélandi borral. Tudomásom szerint a legjobbak között vannak.

Dél-afrikai borral nincs tapasztalatom.

tölgy írta...

Nini. most láttam leszállni KGB-t a 22-es buszról Budakeszin. Két nagy tesco-s zacsiban vitt valami pille palackos italokat, furcsán, opálosan áttetszőek voltak. Pizza nem volt nála.

Loxon írta...

Gizike jobb posztokat ír.