2009. február 7.

Kovátsch Gamma Bertalan
Egyiketsem

Az egyik is elkúrta, a másik is elkúrta. Az egyik felvette a sok hitelt, de jó útra tért és reformált volna. A másik népszavaztatott és nem tért jó útra. Mondjátok csak meg, melyikük volt a nagyobb fasz.

Kimondhatjuk, hogy az Úr első kormánya elkúrta. Kimondhatjuk, mert kimondta ő is. Viszont ő észbekapott és gyorsan számbavette a lehetőségeit. Vagy az önrész, vagy az ezermilliárdos kiadáscsökkentés. És az Úr, amennyire az Igazságosság tölti be az egész lényét, az önrészt választotta. Önrész az egészségügyi ellátás költségeiből, önrész a nyugdíjból, önrész a családtámogatásból és már meg is van a nagy rendszerek reformja.

Nem kellett a sok seggfejnek. Telebeszélte az agyukat a Fospumpa. Akkor most jön a nyesés. Majd most megtanulják a saját kárukon, ha nem voltak képesek egy diszkontáras rajzfilmosorozatot adóból megfinanszírozni, amelyben elmagyaráztam volna, hogy ha jenben veszed fel a hitelt, akkor megszívhatod, ha felmegy a jen árfolyama. Ezeknek? Gyöngyöt disznók elé. Ezeknek, akik azt hiszik, hogy a Nemzeti Bank dolga az árfolyamstabilitás biztosítása? Nem, kisbarátaim. A Nemzeti Bank dolga nem az, hogy nektek jó legyen az árfolyam. Hogy mi a Nemzeti Bank dolga? Érdekelne? Akkor dobd ki a zsozsót, majd elmagyarázom a rajzfilmben. Ingyen nem dolgozom.

Szívás lesz. Szívni fog az ország, szívni fog a kormány és talán még az Úr is szívni fog, ha nem fizet ki azonnal egy hét- vagy nyolcszámjegyű összeget a forgatókönyvre. Sikert nem ígérhetek, csak a teljes megsemmisülés elkerülését. Ha az sikerül, lehet valahogy féllábon elszaladni. Nekem is.

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

na igen, én is csak azt hallom a narancsszínű papagájoktól, hogy hiteltelen a kormányfő és a kormány. egy hitelesebb kormánnyal jobb lenne. de a Fospumpa mi a f..tól lenne hitelesebb? ki és mikor adna neki hitelt?

elárulom: a hitelességet a Mester adhatja meg és senki más. Szóval ha meglesz az a MEH-es mogyi akkor lesz hitelesség és győzelem 2010-ben, ha nem nem.

Egyszerű ez mint a shortolás.

Névtelen írta...

Nem értem ezeket az erős szavakat. A nemelit szív. Igen. Ez a dolga. Mindig szív.
Mi elitek meg úgyse nem. Nekünk meg ez a dolgunk.
A nem elit vagy megszokja vagy nem. Leszarom. Akkor is megszívta. Azt sem értem mi a reteknek elmagyarázni bármit is nekik? A duda agyukba?
Csinálunk egy ingyenes utca-koncertet a padödövel, a hülyekeresztényeknek meg Ákossal. Majd annak örülnek, és megint boldogok lesznek.

tölgy írta...

Szegény Gizike már napok óta a budiban retteg, Fospumpa a portás előtt!
http://nol.hu/belfold/lap-20090205-20090205-14

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, mi van már a mogyival? A Mester írásain érezni az idegességet. A zsozsót bebukta az OTP részvényeken, a recesszió beleharapott az ő Hozzáadott Értékébe is, piackonform juttatás vált szükségessé.

Mert tud ő másként is beszélni és akkor az Úrnak annyi.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tölgy, válság van, mindenki szív. Bizony, még az Úr is. Bizony, még a Mester is. Kivéve, hogy az elitnek van víziója és tudja, hogy jobb lesz. Már persze ha van mogyi.

Névtelen írta...

Értse meg, nekünk mindig jó és egyre jobb lesz!
Persze, hogy van víziónk. Pont az ne lenne?

Névtelen írta...

az mindig van. már 2007-ben is volt 2020-ra, nézzék meg a neveket:

http://www.mta.hu/index.php?id=634&no_cache=1&backPid=417&tt_news=4647&cHash=d5ddda4751

kgb: nemtom, még nem volt elbírálás sztem. ideje lenne mert a jenesek lassan mennek a kempingekbe.

tölgy írta...

És még azt is szeretném mondani, hogy nem tetszik ez a válság kufárai vészmadárkodás.
Nincs válság!

Névtelen írta...

Vagy ha van, kilábalunk belőle.
Újabb száz lépésben.

http://w.blog.hu/2009/02/06/a_furesz?fullcommentlist=1#c4797471

Kérem, készítsék elő túracipőiket.
(Meg a Mesternek az úti mogyit.)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tölgy, ne vezesse félre az elit netpolgárokat!
Igenis van válság!

Tájékozódjon, mielőtt közbeszél.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, nem látom okát, miért ne mehetnének a jenesek a kempingekbe. Majd legközelebb meggondolják, hogy jenhitelre menjenek nyaralni.

Névtelen írta...

Válságkufárok!

A kempinggel meg mi bajuk? A vadkemping pl. ingyen van, ócsítottuk.

Névtelen írta...

a kempinggel semmi gondom, de akkor hol fogják megnézni jenhitelesek a válság-meséket?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem látom be, miért ne lehetne a néprádió mintájára valami olcsó tévét létrehozni, ami csak a válságmeséket játsza le.

Esetleg a falurádió mintájára sugározhatnánk központilag.

Névtelen írta...

egy központi tévé a kempingek közössségi talihelyén mindenképp kell, mert anélkül csak visszazuhannak ezek a jenhitelesek az őskorba és elkezdenek gondolkozni arrol, hogy is jutottak ide és még a végén az Urat kezdik el okolni a hajnali felfázásért.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

És mi menjen azon a központi tévén, talán a Barátok közt? Az keveset tesz az őskorba való visszaesés ellen.

Meg kell filmesíteni a kormányszóvivő.hu kérdés-felelek anyagát, nincs mese.

Névtelen írta...

mindenképp a Mester meséje megy majd csak, más nem mehet. kertévék kizárva. utána beszélgetés és virsli. bazmeg, eljutottunk a táborokig. azért ez nem nagy teljesítmény ;P

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga hozta fel a tábort, a Mester csak annyit jegyzett meg, hogy a hülyejenhiteleseknek senki nem mondta meg, hogy a jenhitel nagyon drága is lehet.

És tényleg. Ki mondta volna meg nekik, ha a Mester nem?

Névtelen írta...

igen, tudom. mehetnek lakókocsiba is vagy hajléktatalanszállásra. felelőtlen jenhitel lapostévére vagy ingatlanra nem érdemel jobbat.

csak a Mester, ki más. Gizike? Na ugye.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hányszor megmondták már a szakértők, hogy a sok hülyemagyar túlságosan ragaszkodik a lakásához, ami teljesen egészségtelen. Ahelyett, hogy bérelnének és költöznének a munka után, ami egyértelműen a Haladás Útja.

Nem hallgattak a szép szóra, a kérésre, a felvilágosító rajzfilmekre, hát az Úr elintézte az adóival, a válság pedig bevégzi.

Egyszer majd megértik és megköszönik.

martonx írta...

Milyen jó, hogy nincs saját lakásom. Így én igazán haladó vagyok.
Ráadásul engem mint igazi elitet marhára nem érint a válság. Hitelem nincs, megtakarításom nincs.
Elnézve az Úr vagyon nyilatkozatát, mintha a magamét látnám (kivéve a fizetés rovat). Kivétel, hogy az Úr nálam többet tud költeni.

Ezért is nem értem a Fospumpáékat. Aki napi 300 ezret el tud költeni a napi kiadásokra, az tudja csak igazán mit is jelent a pénz értéke, nem azok akik napi 1-2 ezer Ft-ból tengetik a napjaikat.