2009. szeptember 13.

Kovátsch Gamma Bertalan
Demokraták és nemdemokraták

Mit van mit tenni? Hiába volt alig fél éve itt Kelet-Európa legszekulárisabb országa, a válság elvette a hülyemagyarok maradék agyát is és keresztény kurzus kell nekik meg nacionalizmus. Hát profi vagyok én, vagy mi a fasz! Kapják meg! Azt is tőlem, természetesen, nem is valami igazi keresztény-nacionalista-hülyekurzusostól, aki csak elkúrná az egészet.

Tehát akkor legyen keresztény-nacionalista-kurzus, de nem ám akármilyen, hanem olyan szilvásygyuris, mint 1990 és 1994 között. Legyen olyan MDF-es.

Miért MDF és miért nem hülyefidesz? Hát mert hülyék. A néppártok hülyék, az MDF pedig nemhülye. A hülyékből meg ugye elegünk van, nemdebár? A két hülye néppárt vitte falnak az országot, ideje, hogy a nemhülyék is esélyt kapjanak.

Aztán meg ott van a demokrácia is. Az MDF demokratikus, Ficsor Ádám demokratikus, Orbán Viktor pedig nemdemokratikus.

Ennyit előzetesként, a többit majd akkor, ha megkaptam az első adag zsozsót a részteljesítésért.

12 megjegyzés:

bz249 írta...

Szeretem a demokráciát, mert a demokraták nekem adják a mogyit.

Guderian jr. írta...

Hát csak szeresse is. Most hétvégén a Fospumpa is a fején találta a szöget, amikor olyant bírt mondani, hogy a demokrácia még a legjobb diktatúránál is jobb, és ha esetleg valaki nem lenne elégedett a demokráciával, akkor az azt jelenti, hogy az országot rosszul vezetik. De nem a demokrácia a hunyó.

Egyébként rendes ember mogyitól függetlenül szereti a demokráciát. Én pl. azt szeretem benne a legjobban, hogy az agyhalott százévesnek, az alkoholista prolinak, az ekhóval adózó megmondóipari szakmunkásnak és a babkonzervért megvehető gyerekgyárosnak éppen annyi lehetősége van beleszólni, mint annak, aki ezeket eltartja azzal, hogy havonta több százezret adózik és a társadalmi normáknak megfelelően neveli legalább három gyerekét.

Éljen a demokrácia, vesszen a Fospumpa!

bz249 írta...

Guderian: amiket említ azok a biztonsági garanciák, mert gondolja meg a Fospumpa megszédíti a havonta több százezret kereső, adózó a három gyermekét a társadalmi normáknak megfelelően nevelő polgárt. Mi történne ilyenkor, bizony a Fospumpa nyerne és bevezetné a fasiszta diktatúrát.

Na de ilyenkor jönnek a képbe a biztonsági garanciák, mert pl. az agyhalott százévesekkel, az alkoholista prolikkal és a száraztésztáért (nem szoktak babkonzervet adni nekik) megvehető gyerekgyárosokkal a Haladó Erők meg tudják fordítani az eredményt és továbbra is a Haladás és a Progresszió útján tarthatjuk a hüjemagyarokat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ácsi.
Nem akarom azt látni, hogy arról cserélnek itt téveszmét, hogy a Fospumpa mennyire szereti a demokráciát.

A Fospumpa nemdemokratikus, oké?

Innen lehet folytatni.

Ezredes K Őrnagy írta...

A Fospumpa nemdemokratikus az MDF pedig demokratikus. Aki ezt nem jelenti ki, azt ki kell tiltani rögvest.

bz249 írta...

Éljen Lajos, aki nem kokettál a nácikkal és vesszen a nácikkal kokettáló Fospumpa!

Ezredes K Őrnagy írta...

Ez is jó bz249, de nem ez volt a parancs. Sáncra akar kerülni?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Őrnagy, ne legyen ilyen vonalas.
Egy kis kreativitás belefér, különben elkezdenek a jobber majmok trollozni meg droidozni.

Azt mondtam, egy kis kreativitás.

Azt hallották, hogy a bosszúálló Fidesz kifúrta az MDF-et az Európai Néppártból? Mintha bizony a Fidesz európai volna.

Igazságot az MDF-nek!

bz249 írta...

KGB: és miért tette ezt a Fidox, megmondom miért, mert az MDF soha nem lenne hajlandó nácikkal kokettálni és összekacsintani velük. Ennek szép példája Lajos, az Ész és a Jellem.

Ezredes K Őrnagy írta...

De így legalább igazi reformista konzervatívok közé került. ÉS a Prawo i Sprawiedliwość sem Fostalicska már, ellentétben a néppártokkal.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, Őrnagy: a Fidesz azért fúrta ki az MDF-et, mert az MDF-nek van szakértője, a Lajos, ezen felül nem is kokettál. A Fidesznek alsóbbrendűségi érzése volt és irigységből fúrta ki az MDF-et.

bauer írta...

ezt vajon olvasta a Mester?

Somogyi Zoltán: Fiatal demokrata partnert keres

http://mdf.hu/index.php?akt_menu=101&tema_id=65&hoz_id=233&utk_job=show