2009. szeptember 27.
tölgy
Tirpák szakácskönyv: Az izlandi füstölt báránycomb.
Bejegyezte: tölgy dátum: 20:19
Címkék: tirpák életmód
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Höndör B Margit jól megmondja, és még vicces is!
Bejegyezte: tölgy dátum: 20:19
Címkék: tirpák életmód
12 megjegyzés:
Aki szereti, még repetázhat is! :)
A szem
Törlés után persze nincs repeta!
Sam
Ne izéljen. HomokSzem került a gépezetbe.
Ha gyerekgyáros szakácskönyvet írna Tölgy, akkor a végy szót mindenhol cserélje le a lopj szóra.
martonx: nem tudom észrevette-e, de tölgy nem részletezte az ellentételezés módját. Lehet, hogy így is erőfölénnyel való visszaélésre buzdított...
Ez a fustolt baranycomb elit etel?
Kevesen ismerik, ez jo kezdet, de aztan nehogy kideruljon, hogy az izlandi homlesszek kedvenc csemegeje es a kutyakkal is ezt etetik!
Jéé, paramnéziám támadt.
Az izlandi füstölt báránycombról úgy tudom, sokba kerül, megfekszi az ember gyomrát, és az Úr meg a Mester sem szereti, pedig finom.
milyen törlés-milyen törlés?
(értetlenül kapkodja fejét)
Végkövetkeztetés:
a paramnézia jó, a báránycombbal jobb vigyázni
:)
Leskelődő
*örül a szép, meleg ősznek*
Ps.: Nahát, ez a kép... nagyon találó :)
Minek füstölni? Egy nap pác után nyársa vele, és zaba.
Hiánypótló munka. Köszönjük, Tölgy.
Ezért jó étel a hering, nem kell vele ennyit szöszölni, csak kivágni a belét (ezt a halász elvégzi) és már lehet is enni.
a báránycomb nem haladó étel.
a hülyeangolok azt falják már évszázadok óta, mégsem haladtak sehova.
Gizike,
und die Anderen,
szimbóleum, értik? Szimbóleum.
pfhhh
Megjegyzés küldése