2009. szeptember 4.

Kovátsch Gamma Bertalan
Csáb

Tehát akkor van Magyarország, a tré és trehány munakerejével, ami leginkább csak a faszát tudja verni, már az a fele, amelyiknek egyáltalán van fasza. Én nem is értem, mi hajt engem, hogy ezt az ótvar helyet eladjam, talán a pénz, amit a percentekből beszedni remélek. Akárhogy is, múltkor a gazdag, ámde üldözött kisebbségeknek szánt ötleteimből kötöttem csokrot, most viszont az olyan csórókat célzom meg, mint amilyenek ti vagytok.

Nem kell megijedni, csak paintball puskával célozlak titeket, egy kiadós zúzódáson kívül nem okoz semmi bajt.

Mire lehetne paintball puskával vadászni ebben a kurvaországban a vadállatokon kívül?

Nyuggerek

Hát belőlük aztán igazán sok van, őket kihasználni egyértelmű Piaci Rés. Mehetne a vadászat mondjuk csaliteszkóban, ami úgy néz ki, mint az igazi. Nagy leértékelés, meg minden. Aztán amikor megjelennek a nyuggerek a leértékelésre, meg lehet őket sorozni automata paintball puskával. A térfigyelő kamerák felvételeit lehet hazavinni trófeaként.

Street racerek

Tudjátok, a mindennapi fajta, a sötétített üvegű Opellel. Ezekre szafári-szerű hajtóvadászatot lehetne rendezni. Beáll a vadász a street racer mellé a piroshoz és amikor a street racer rutinszerűen megpróbálja legyorsulni, utána ered és megpróbálja a paintball puskával lapockán, akarom mondani B-oszlopon lőni az áldozatot. A trafipax képét lehet hazavinni trófeaként.
Orbán Viktor

Bocs, de ő valahogy folyton az eszembe jut, nem is értem, miért. Orbán talán meggondolná, hogy kokettáljon a Jobbikkal és veszélyeztesse minden szubkultúra szabadságát, ha minden 10 percben kapna a lapockájára egy paintball lövedéket. Én legalábbis szívesen befizetnék.

3 megjegyzés:

bz249 írta...

Kicsiben gondolkodik KGB, így nem lehet nemzetközi vállalatbirodalmat felépíteni.

Majd holnap megmondom a frankót Piaci alapon és Versenyképesen.

A nyuggerlövészet egyébként nem rossz ötlet, de túl lassú és időegység alatt kevés pénzt hoz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Csak a szája nagy. Ha azt akarja javasolni, hogy egyenkaját bárhol egyforma környezetben lehessen befalni, akkor elmondom, hogy már megelőzték.

eN írta...

Jó dolog a paintball, főleg ha csata előtt 1 órára mélyhűtőbe teszi a lövedékeket.
Írok is ebből egy tanulmányt a Sündörségnek pár zacskó mogyiért.
(balra el)