2009. szeptember 15.

bz249
Gyerekgyárosok, felelősség

Elitek,

vannak témák, amiket többé nem szabad a szőnyeg alá söpörni és rendesen ki kell beszélni, ez egy nagyon komoly tanulság. Ilyen például a gyerekgyárosok ügye, kitalálták a Fospumpáról és az alvezéreiről kell beszélnünk. A Fospumpának öt gyereke van, de az alvezérséghez is feltétel, hogy minimum három legyen (a Terrorista Bújtatónak három, a Kötélbajszúnak is három, a Turulos Nyilasnak meg négy) egyértelmű a stratégia: így akarnak többségbe kerülni, de most nem ez a lényeg.

Hanem a biológia, aki nem tudná Elitek, egy gyerekhez 1-2000 együttlét kell. Egy olyan lúzernek, aki már négy választást elveszített nyilván tízszer ennyi. Az 100.000 alkalom, napi tíz. Bizony a Fospumpa és az alvezérei napi rendszerességgel orgiákon vesznek részt, ahol csak a szex és a dőzsölés körül forog minden (miközben a sanyarú sorsú, minimálbéren foglalkoztatott szőlőbányásznak gyakran fehér kenyér se jut) még a Parlamentbe se járnak be emiatt. Névtelen forrás szerint az Orbán-palota aljában egy kisebb szökőkutat építettek fel, ahol a züllés tetőfokaként koronát úsztatnak.

Ezzel szemben a Szerelő havi egy forintért kormányozza kifelé az ország hajóját a válságból. A képlet világos Züllött, Élvhajhász Csőcselék az egyik oldalon, Felelős Államférfi a másikon. A választás egyértelmű.

12 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megértettem az üzenetet!
Én a Züllött, Élvhajhász Csőcseléket választom, mert azok elvetik a poros babonákat a Haladás érdekében!

bz249 írta...

KGB: maga nem szereti a Szerelőt?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Szerelő csak egy iparos, az Eszméért ő nem harcol, csak szerel.

Feri harcol az eszméért és nem egyszerűen harcol, hanem szeret közben! Nagykanállal meri az életet a züllés vonatkozásában is. Ő az én Hősöm (meg a Lajos).

tölgy írta...

A Szerelő is az eszméért küzd. Szereli az eszmét az ALDI-ban.

Feri 2+2 gyerekével a szoc.pol.-ra hatott?

tölgy írta...

bz

én nem vagyok ebben szakember, csak úgy érzésre mondom: nem kell 2000 alkalom a cél eléréshez.

bz249 írta...

Tölgy: itt most a tudománnyal vitatkozik ugye tudja?! Inkább hisz annak, amit a vaksi szemével lát, a süket fülével hall, a puha... szóval gondolja át még egyszer.

bz249 írta...

KGB: a Szerelő a Szakértelem eszméjéért küzd. Azért, hogy a Szakértők vezessék végre ezt az országot, ne a populista hüjék. Ennél nemesebb cél nem nagyon van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

És ha a szakértők átveszik a hatalmat, az élvhajhászatnak vége? Én akkor inkább Feri szenvedélyes baloldaliságát akarnám.

bz249 írta...

KGB: Feri a Múlt. Feritől elvették a kasszakulcsot. Ferinek nincs szétosztható mogyija. Feri egy Pojáca. A Szerelő az Igazi.

tölgy írta...

bz,

maga dogmatikus, ósdi szovjet tankönyveknek hisz vagy a tapasztalatnak? VAgy a maga a tapasztalata igazolja a 2000 próbálkozás : 1 siker arányt?

Ezredes K Őrnagy írta...

8:1 tudományos támogatással

bz249 írta...

Most nem rólam van szó tölgy, hanem a Fospumpáról. Ezt kellene itt felfognia.