2009. november 9.

Kovátsch Gamma Bertalan
Mesterlövész

Volt itt néhány birka a zombihadseregből. aki gyurcsányistának mert nevezni. Most nem megyek bele annak a taglalásába, hogy egy zombibirkának mennyi esze van. Én is felelős vagyok azért, hogy ezek az intelligencia nélküli lények egyáltalán előbújhattak a homályból, ahol addig láthatatlanul vegetáltak és azt kezdték el hinni, hogy megnyilvánulhatnak egy médiafelületen.

Mea culpa. Azonnal le kellett volna vágni őket, nem hagyni őket elharapózni. Ami késik, nem múlik.

Én nem Feribe, az Úrba voltam szerelmes, hanem az elveimbe. Amelyek a következők: normalitás, kapitalizmus, liberalizmus és nyugat. Ezekért hajlandó vagyok lefospumpázni az alant nyüzsgő nemnormális konzi kommer oroszkínai ügynököket.

Nem zsoldos vagyok, hanem az Ügy harcosa. Innen, az elefánttoronyból kitűnő kilövés nyílik. Reszkessen mindenki, aki az Ügynek ártani próbál.

11 megjegyzés:

Höndör B. Margit írta...

Göcgöc.
Jól lenyomta a posztját a gumifánkos Loxon.
Muhahaha!
Megérdemli! A tüntetésről kellett volna írnia!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike, megint egy nivotlan komment.
Nem fog a whitelist-re kerulni igy!
Loxon postjat a sportszeruseg miatt engedtem elore. Hatalmamban all a postok tetszes szerinti varialasa.

Gondolkozzon el ezen es rettegjen.

bz249 írta...

KGB: ugye tudja, hogy az elefantcsonttornyok epitesehez hasznalt illegalis vadaszatban megszerzett elefantagyarak a faj kipusztulasat fenyegetik? Gondolkodjon el addig, amig okoszocialisan nem tamadja meg valaki a tornyat.

Ezredes K Őrnagy írta...

Kit érdekel holmi elefánt. Evolúciósan fejletlen, nem tudja magát megvédeni. Bezzeg a patkányt nem fenyegeti a kipusztulás.

bz249 írta...

Ornagy: ha van geppuska az elefantcsontornyon, akkor senkit... egyebkent viszont nehez lesz megvedeni a sok okoszocialis alapon allo lazadotol.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, mar kinyilatkoztattam, hogy szarok a balnakra. Az elefantokra is szarok. Szarok ezenfelul a reti sasra es a sorenyes hangyaszra is.

Meg lehet ezeket enni? Nem lehet ezeket megenni. Akkor meg minek elnek?

Az elefant jobban tenne, ha kifejlesztene valami eheto testreszt, mielott elbukik a kimeletlen evolucios versenyben.

bz249 írta...

KGB: nem engem kell meggyoznie, hanem a sok okoszocialis zombit, aki ra fog rontani a maga elefantcsontornyara. Van geppuskaja, hogy minden kinyirja?

Ezredes K Őrnagy írta...

Okoszociális zombikérdés csupán karhatalom kérdés. Belorussziában nincsenek okoszociális zombik. Oroszországban sem. Be kell hozni, 2000 db legalább 70 cm-es átmérőjű tányérsapkával rendelező fehérorosz belügyi katona példányt.

bz249 írta...

Ornagy: ezek a feherorosz katonak szaporodnak fogsagban? Vagy allandoan ujakat kell hozni beloluk.

Ezredes K Őrnagy írta...

Ha megkapják a napi egy liter vodkát, valamint hoz melléjük szigorúan a kék különféle árnyalataira kifestett gyevocskákat is, akkor igen.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, az elefantcsonttoronyra ronto zombik kerdese csupan technikai kerdes. Ha keszen lesz vegre a whitelist, a zombihadsereg tobbe nem ugathat bele az erdemi es nivos vitaba es elkezdodhet az ertekteremtes.

Hol a faszba van mar az a whitelist? Mit tokolnek a tre es trehany geek-ek?