2009. november 13.

Ezredes K Őrnagy
Tirpákraták, ébresztő!

Tirpákraták, ébresztő!

Úgy akarnak járni, mint a franciák, akik csak ültek a Maginot-vonalban, és vártak a sült galambra, nem törődve a barna veszéllyel?
Ez lett az eredménye:



Azt akarják, hogy 2010 után a Tour de Tirpák is így nézzen ki?

Ébresztő lusta banda!!!

64 megjegyzés:

bz249 írta...

Ornagy, fel kellene lenditeni a gazdasagot es azt mondtak a Szakertok azert ilyen gyenge, mert alacsony a fogyasztas. Vagyis nem iszok eleg palinkat.

Ezzel kellene elsosorban foglalkozni. Ez majd megoldja a barna veszedelmet, mert munkahelyeket teremet es a gyarban jol pofanbasszak, aki nem dolgozik, hanem csak nacul naphosszat.

Ezredes K Őrnagy írta...

Több kell. Antifasiszta harc kell. Azzal, hogy issza a langyos pálinkát, nem csinál semmit.

bz249 írta...

Ornagy latszik, hogy maga ideologus es nem ert a gazdasagpolitikahoz. Iparfejlesztes kell, az meg csak akkor megy, ha van fogyasztas. Vagy maga mit csinalna a palinkaval? Kigorna a csatornaba?

Ezredes K Őrnagy írta...

Eladnám a hülyeskótoknak. Sokkal jobb íze van, mint a gagyi rozspálinka keveréküknek.
Itthon csak ne igyanak, olyan luxusra nincs forrás. Igyanak vizet.

bz249 írta...

Az a baj, hogy az export nem segit, a belso fogyasztast kell felfuttatni. Megmondtak a Szakerto Elemzok is. Ha nem noveljuk a palinkafogyasztasunkat nem lesz gazdasagi kilabalas es akkor jon a Fospumpa.

Ezredes K Őrnagy írta...

A belső fogyasztást a Fospumpa karja felpörgetni. Maga lebukott. Maga barnainges Tour de Tirpákot akar.

bz249 írta...

Elsosorban palinkat akarok, masodsorban meg egy viragzo Tirpakiat, es a Szakertok azt mondjak, hogy azert nem viragzik Tirpakia, mert nincs belso fogyasztas. Maga most olyan Tekintelyekkel all szemben, mint pl. Barcza az Elemzo.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga meg olyannal áll szemben, mint Bauer Tamás:

"Elterjedt tévhit, hogy a gazdaságpolitikában a Fidesz sem tehet mást, mint amit egy szocialista vezetésû kormány tenne. Nem így van. A Fidesz azt a magyar jobboldali hagyományt követi, amely a mai nyugat-európai gyakorlatot messze meghaladó közvetlen állami beavatkozást alkalmaz, és a gazdasági növekedést a belföldi fogyasztás és beruházás mesterséges élénkítésétõl várja. Ennek következménye az ország újraeladósítása lehet, ahogy az ezredfordulón is a Fidesz-kormány indította el az újraeladósodást."

Vesztett. Egy üveg Gönci baraczk elég lesz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike sose engedne be egy biciklistat se a faluba. Utalja a biciklistakat, amiota egy biciklista tisztessegtelen ajanlatot tett neki.

Maga riogat itten.

Ezredes K Őrnagy írta...

Utálja? pedig nagyon szexik a testhez álló ruhájukban. Gizike maradi.

Most riogatással vádol, de amikor majd az Waffen-SS Tirpakien hadosztály végigkerekez a Höndör B. Margit utcán ,akkor majd utánam fog sírni, hogy szabadítsam fel a falut a tankjaimmal.

bz249 írta...

Ha ez a Waffen-SS Tirpakenland (mert igy van naciul) igazi tirpakokbol fog allni, akkor semmi gond a Kispipacsnal melyebben nem fognak eloretorni. Ha nem Berkenymagos, hanem Venyigeszutykos felol tamadnak, akkor meg az Ibolya vedmuveiben akad el a tamadas.

Ezredes K Őrnagy írta...

A nácik még a tirpákokat is képesek átnevelni. Ne bízza el magát. Jelentkezzen ingyen kopogtatócédulát gyűjteni a Haladás kisebb pártjainak

Ezredes K Őrnagy írta...

Legyen akkor Waffen-SS Tirpakenland ,maga jobban tud náciul, elvégre Bundeswehr soldat Afganisztánban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezredes, maga megorult?

A Haladasnak egyetlen partja van. Olvassa az Uj Helyzet Programot.


Új Helyzet Program

Névtelen írta...

Riadó! Helyzet van! Veszélyben a grund!

http://index.hu/tudomany/2009/11/13/nemi_szervevel_epit_szarpancelt_egy_bogar/

Leskelődő

Névtelen írta...

Jajjjbocsánat! Az előző link egy másik fura bogárról szólt. A helyes pedig:
http://nol.hu/belfold/20091113-tisztelettel_kerem_az_onok_segitseget

Névtelen írta...

Maguk itt mind reménytelenek.

Ennyi év alatt sem tudták megtanulni, hogy a Haladás köszönőviszonyban sincs holmi fogyasztással vagy hasonlókkal.
A Haladás az nem más, minthogy a hűjjezombiktól megvonjuk az egészségügyet meg az oktatást meg a tömegközlekedést, aztán az elit pályázik az úniós mogyira, amit utána lenyúl. Aki elit, netán Tényező, annak úgyis jut majd Thesisre meg mediterrán kéróra, a zombik meg így jártak.

Mit nem lehet ezen érteni?

A fospumpista szabadcsapatok a hatalomra jutás után ugyanezt fogják csinálni, és aki ma Tényező, az akkor is Tényező lesz.
Megmondóemberekre meg akkor is szükség lesz a nemelit zombihadsereg féken tartására.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Anyám, micsoda demagógia, névtelen!

Hát persze, hogy meglesz a Thesis meg a mediterrán hangulat, ha egy kicsit kopottabban is. Lehet, hogy 4 évig szervízbe kell vinni azt a Thesist és nem lecserélni.

Viszont.

Maga azt mondja itt, hogy mindegy, hogy a webprolikat a Múlt vagy a Jövő felé terelgetik a megmondóemberek? Hogy nyugatos polgárosulás van vagy koronaúsztatás?

Kurvára nem mindegy. A kettő között a különbség egy Haladásnyi.

Névtelen írta...

KGB, ha a koronaúsztatásra ad az EU mogyit, amit aztán az elit lenyúlhat, akkor az csakis a Haladást jelentheti.

Nézzen már ki kicsit a kocsmapult alól! Az angol meg a holland egész királyi családot eltart, mégis nyugatos polgárosulás van náluk. Ehhez képest a korona simán költséghatékony, tehát maga a Haladás.

Ezt magától nem bírta levezetni? Milyen elit maga?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

jajmar, nevtelen, mar megint ez a demagogia! A holland es az angol kiralyi csalad maga is nyugatosan polgarosult. Ugyanakkor hogy hivtak a Magyar Kiralysag utolso fejet? Horthy Miklos. Nyilvan nem akarja a horthyzmust vissza, amikor vertek a halado ertelmiseget?

Ezredes K Őrnagy írta...

Névtelen egy horthyista-klerikál pribék. Nevezze meg magát, hogy antifasiszta harcot kezdhessünk maga ellen.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Horthysta vagy royalista, tulajdonkeppen mindegy is.

Mar azon is megmutatkozott, hogy nevtelen a Haladas ellensege, hogy harom evnel regebbi Lancia Thesisekbe akarta kenyszeriteni az elitet.

Nem kell megneveznie magat, reakcios gerillakkal is elbanunk. Alairasgyujtest hirdetek nevtelentol valo elhatarolodasra!

Ezredes K Őrnagy írta...

Alairasgyujtes? Nem unalmas az már? Jobb eszköz kell.

Névtelen írta...

Talán vonuljanak fel a Raoul Wallenberg szobornál. Az mindig beválik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Raoul Wallenberg. Nem a Haladas eroinek kellett leszamolniuk azzal a royalistaval?

Es ha muanyag kezet tennenk a Wallenberg-szobor szajaba?

bz249 írta...

A náciktól nem kell félnünk, amíg forr a tirpák vér és ameddig puskát szorít a kéz, addig ellenség nem teheti a szent Tirpák-patak partjára a lábát:

Lieb Bokrétás magst ruhig sein,
lieb Bokrétás magst ruhig sein,
Fest steht und treu die Wacht am Fluß Tirpák!
Fest steht und treu die Wacht am Fluß Tirpák!

bz249 írta...

Egyébként az ötlött az eszembe, hogy bár most a Haladás nem annyira népszerű, mint kellene, de ezt könnyen megfordíthatjuk, ha nyernék egy háborút. Akkor mindenki belátná mennyire jó Haladónak lenni.

Javaslom szerezzük vissza a berkenyemagosiak által jogtalanul elbitorolt Malvin-tanyát (tudják, ahol a Falkavadász nevű presszó van) nagyon valószínű, hogy harc nélkül az ölünkbe hullana és ezzel nagy népszerűségre tehetnénk szert!

Névtelen írta...

KGB, Wallenberg a műanyag kézzel is a Haladás jelképe. Majd ha kialussza a másnaposságát, nézzen kicsit körül a neten, hogy kiknek jelkép Wallenberg.

Névtelen írta...

bz, maga meg az irredenta agymenéseit inkább papírra írja le, aztán égesse el. Ne ide lázítson, a Haladás erői nem háborúval hódítanak, hanem gazdasági befolyással. Ha esetleg egy berkenyemagosi rendszámú Lancia Thesissel lát majd közlekedni, talán megérti a lényegét.

bz249 írta...

Névtelen: a Wallenbergek svéd iparmágnások. Annak a svéd cégcsoportnak a tulajdonosai, amelyik megalkudott a Fospumpával a JAS-39EBS HU típusú harci repülők bérleti szerződéséről. A Wallenbergek a Fospumpa mögött állnak. Jogos a műanyag kéz. Vagy magának más információi vannak?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Névtelen, a Wallenbergek majdnem a svéd GDP majdnem harmadát ellenőrzik és a befolyásuk ilyen jelentős több, mint 100 éve.


The Wallenbergs have been called the Rockefellers, Gettys and Rothschilds of Sweden. The royal family of Swedish business. Think of almost any large Swedish industrial company - Ericsson, ABB, Saab - and there is a Wallenberg behind it.


Egyfelől a Wallenbergek kétségkívül a Verseny és a Piac emberei. Másfelől viszont royalistákkal nem tárgyalunk.

Nem látom be, a Wallenbergek hogyan lennének a Haladás jelképei.

Névtelen írta...

Ki a túró emlegette itten a Wallenberg-csoportot? Maguk mind dyslexiásak?
(KGB, maga meg ne edukáljon itten pólóra vett övtáskával, mert mindjárt belinkelem magát.)

Egyedül Raoul Wallenbergről volt szó, aki a ménfőcsanaki svédeket mentette jó pénzért a vészkorszakban, emiatt a Haladás erői ahol lehet, fényezik az emlékét.

bz249 írta...

Utánanéztem ez a Raoul Wallenberg az említett Wallenberg-csoport tagja volt, amíg ki nem végezték, mint a Haladás ellenségét az itt állomásozó testvéri szovjet csapatok. Névtelen maga egyre jobban belezavarodik a meséjébe.

Névtelen írta...

bz, necsinájja, mer' úgy marad! Ki a túró állíttatott Raoulnak szobrot? Talán a royalisták? Kapjon már a fejéhez egy féltéglával.

bz249 írta...

Névtelen, nézze én is a svéd érdekeket képviselem, a mogyin nem osztozok magával, de hagyom, hogy pro-svéd propagandát terjesszem.

Höndör B. Margit írta...

Tirpák egyáltlán ez a Wallenberg?
Nem.
Akkor meg mi a bánatról beszélgetnek?

Engem most más foglalkoztat:
http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-315456

bz249 írta...

Gizike: Nem hiszek az ilyen komposztálósdiban... közvetlen módszerrel kell a talajból hiányzó H4N+ ionokat pótolni.

Höndör B. Margit írta...

Aham, szóval maga úgy csinálja.
És zöld lett?

Ez most nagyon érdekel engem.

bz249 írta...

Zöldek-e a Höndör B Margit park bükkfái nyáron? Zöld-e az emlékbokor az Ismeretlen Munkásőr szobra mellett?

Höndör B. Margit írta...

Maga nyírta ki a díszturbolyát a Sándor szobra mellett???
Gané!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

nem erdekelnek a zoldek.
Az sokkal fontosabb, hogy bz249 lebukott, mint a Wallenberg-csoport tagja.
Bz249, maganak gazdag es befolyasos rokonai vannak?
Akkor ide a mogyit, de izibe, kulonben akciocsoportunk muanyagkezet rak a rokona szobranak a szajaba.

Höndör B. Margit írta...

Senkit sem érdekekel, hogy mi érdekli magát.

Bzsok levizelte a díszturbolyát!

bz249 írta...

Nem a rokonaim, egyszerű alkalmazottjuk vagyok. Azért fizetnek, hogy a tirpákok Wallenberg autót, Wallenberg vadászgépet és Wallenberg porszívót vásároljanak. Nem akar IMF hitelből fegyvereket venni és megtámadni Berkenyemagost? Akkor a Korrupciós alapból ki lehetne utalni valamit magának.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Dögöljön ki a díszturbolyája, Gizike.
A büdöskéit meg remélem, kizabálják a birkák.

Igen, a birkák.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, ez zene füleimnek. Tehát maga alap felett rendelkezik, amiből utalhat?

Utaljon akkor. Bármit megírok. Ki legyen a fospumpa?

gloire írta...

Nénó nénó, elkezdődött?

http://minap.hu/news.php?extend.17697.

"19.57 Most engedte be a sajtómunkatársait a rendőrség Sajóbábonyba. Legalább száz gárdista is várakozott, őket is továbbengedte a hatóság. Saját kocsijával gurulhat be mindenki a településre. Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint folyamatosan jönnek a gárdisták, többen a fővárosból érkeznek. Bent a településen hatalmas tömeg van...

..Kollégánk Sólyom Sándor sajóbábonyi ismerősétől megtudta: a helyiek rettegnek, nagyon félnek a feldühödött romáktól, akik megvadulva járják a főutcát, és azt üvöltözik "holnapra megölünk minden magyart!"

A blog.hu teljesen lefagyott.

bz249 írta...

Csak javaslattételi jogom van... de eddig mindig megfogadták. A szokásos ügymenet a következő.

Olyan 3-10 milliárd tirpák fabatka értékben kellene fegyvert vagy porszívót rendelni és 10%-ot visszaad a Korrupciós Alap. 5 milliárd felett telepítenek egy fegyver vagy porszívógyárat Tirpákbokrétásra, annak az építési költségeiből 5%-ot lehet eltenni, plusz ami nyereség az alvállalkozóknál képződik. Ez így rendben van?

Ferenczy A. Szidónia írta...

őőőő, a bloghuba is fejszét vágtak a kafferek?

egyébként ahogy láttam itt, a daemon.indapass.hu dobta el a pacskert, anélkül meg nincs bejárás. php programozók... (fintorogva legyint)

Ferenczy A. Szidónia írta...

Gloire, nénó van itt is

http://index.hu/bulvar/2009/11/15/hivatlan_vendegek_verekedtek_morahalmon/

Höndör B. Margit írta...

Gloire
Egészen elképesztő számú bérgyilkos tartózkodik jelenleg Sajóbábonyban.
Őrület.
Ki a megbízó? kérdezem én!
A blog.hu-t pedig nyilvánvalóan levizelte bz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, és hol tudnak a megmondásiparban dolgozók fogni?

bz249 írta...

Aki dísztuját telepít a kocsma közelébe az meg is érdemli, hogy kidögöljön a hüje növénye!

bz249 írta...

KGB: fogalmam sincs, nekem a döntéshozó pozícióban levőket befolyásolni. De megadhatom a címet, ahol a Wallenbergek beszervezik az ügynökeiket.

Höndör B. Margit írta...

Turbolya, maga tapló! Ősi tirpák fajta!
És a blog.hut mér'? Azt mér' kellett?
Nem találta elég zöldnek, mi?

bz249 írta...

A blog.hu becsszóra nem én voltam, azt a bokrot bevállalom. Amúgy meg örüljön, hogy nem építettem radart a tetejére!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akkor befolyásolja a döntéshozókat úgy, hogy a megmondásiparba is jusson a forrásokból!

gloire írta...

Gizike, a kékekre gondol?

Ferenczy A. Szidónia írta...

Gloire, maga a sötét- vagy a világoskékekre gondol?

Névtelen írta...

KGB, én oktassam ki megmondástanból?

Először tendenciózus cikkeket ír Berkenyemagosról. Közben keres egy Tényezőt, akinek van hatásköre porszívókat rendelni. Közben megvádolja a Tényező politikai és üzleti ellenfeleit, hogy berkenyemagosi ügynökök. Ha fizetnek, hogy kussoljon, akkor máris a pénzénél van. Ha nem, akkor tovább folytatja a hangulatkeltést egész addig, amig nem kezdenek Wallenberg márkájú porszívókat hadrendbe állítani. Akkor megy, és a Tényezőnél tartja a markát, de előtte szól neki, hogy széfben vannak a terhelő adatok, amiket a maga halála esetén azonnal nyilvánosságra hoznak.
Ha szerencséje van, akár élve megúszhatja.

TiborR írta...

Bocs, hogy csak idedugom a szőrös, görbe orromat, de bátorkodom jelentkezni a jelzett szégyenteljes biciklisfelvonulás megelőzésének jegyében írott jegyzetemmel, mely itten olvasandó: http://1solumipsum.tumblr.com/post/246099599/a-jobbik-volt-elobb-vagy-ross-kemp-avagy-nacizmus-a

Igény esetén boldogan rendelkezésére bocsátom e rendkívül haladó forumnak.

Glennis írta...

The race is a little bit different now, the bikes more streamlined and the clothes very different. A lot changes over the years.

Ezredes K Őrnagy írta...

A náci egyenruhák nem változnak. Igaz néha kicsit pincéresre sikerül a tervezés, de a szellemiség ugyanaz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

TiborR, hol a megmondas????

A kurva eletbe, hol a megmondas????

Tunes innen a picsaba!!!! Amig piackepes megmondasokkal nem kepes jelentkezni, vissza ne merjen jonni!!!!

Aztakurva, de felidegeltem magam.

Névtelen írta...

KGB, ne játssza túl magát. A maga kifinomult kommentjébe se sok Hozzáadott Érték került. Hacsak nem számítjuk ide a Mester példája alapján a hisztit, mint piacképes művet.