2010. január 30.

Kovátsch Gamma Bertalan
De igenis féljetek!

Óriási a tét, el akarják venni a szabadságomat. Meg a tiéteket is! Mondtam már? Mondtam már, de ismétlés a tudás jó kurva édesanyja. A Fidesz el akarja venni a szabadságotokat és ez ... mi miatt is van? Kifejtem rögvest.

Vagyok tehát én, van a rend, meg van a Fidesz. Na most nekem aztán a rendpártisággal igazán semmi bajom. Megírtam már egy párszor, hogy akit én nem szeretek, az bekaphatja a fospumpát, ha meg ugrál, akkor gumibotot neki, rosszabb esetben neutronbombát. A Jobbikkal is csak az a bajom, hogy odavannak hülyeország címeréért, a cigányok kérdésében éppenséggel nagyon egyet tudok velük érteni.

Legyen tehát rend. Vagyis majd én megmondom, kit kell pofánverni, aztán azok pofán lesznek verve. És mivel én jó fej vagyok, ezzel nincs is baj. Baj azzal van, hogy habzó szájú szörnyetegek, zombihadseregek és vérfarkasok akarják megmondani, kiket kell pofánverni. Ugyanazok a rémek jöttek vissza, mint 2006-ban, ugyanaz az üzenet ismét aktuális:

Teokraták, royalisták, húszéves rémálmok álmodói, roggyant elmék, akiknek világképe nem politika, hanem pszichózis. Amit mindenki másra rá akarnak kényszeríteni, és akiknek senki se szól, hogy halkabban, de még azt se ígérik meg, hogy nem nyúlhatnak majd a gombokhoz, ha győz a förgeteg. Nincsenek hozzájuk mérhetően szabadságellenes figurák a szoborparkban. Sajnálom, de muszáj megvetnem őket, vagy azért, mert komolyan gondolják, vagy azért, mert baromságokat hordanak össze.

Ha az alacsonyabbrendű létformák nem értették volna, elismétlem egyszerűbben. A Fidesz el akarja venni a szabadságotokat és ez azért van, mert ők szabadságevő rémek.

És most rettegjetek.

2 megjegyzés:

bauer írta...

Vannak együttesek és tehetségek amelyek megelőzik a korukat.

Ilyen a Mester és a Napóleon Blvd.

http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/31/milyen_volt_szokesege/

(Egyébként az MDF-re szavaznak ők is)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

ha a szabadsagevo remek kezebe kerul a korlatlan hatalom, akkor senki sem elozheti meg majd a korat. A Fospumpanak kell mindent jovahagynia, aki mast mond, mehet a szolobanyaba kayaibrahimot fejteni.

Az MDF-re kell szavazni, nincs mas lehetoseg.