2010. január 19.

bz249
Sztrájk ZSÍR

Elitek, azt mondom, hogy munkával pénzt keresni BUZISÁG. Proli módi, koszos, fárasztó és még gusztustalan is.

Nem munkával mogyihoz jutni ZSÍR! Ha az Elitet megkínálják egy állami szerződéssel egy kiváló rajzfilmsorozathoz az ZSÍR. Adót csalni ZSÍR. Feketemunkásokat foglalkoztatni ZSÍR. Elszedni a hűtlen házastárs vagyonából, amihez egyébként egy kanyi buznyákot nem tettünk hozzá, ZSÍR. A Kapitalizmus díjazza az élelmes embert. A Kapitalizmus vaslogikát követ: az erősebb megbassza a gyengébbet, az okosabb átbassza a butábbat. A Kapitalizmus csupa szexuális aktus, főleg az orális része, az okos Elit a megfelelő helyre nyal, a buta proli állandóak szopik.

Na de sztrájkra. A sztrájk egy érdekes dolog, normális országban a tőkések belelőnek a karhatalommal a sztrájkolók közé. Ilyen normális országokban a sztrájkolók szopnak, mint a torkos borz, mert gyengék. Hanemha valami hülye ok miatt a sztrájkoló prolik erősek, vagyis a karhatalom nem meri szarrá lőni őket, akkor még a buta proli agyukban is bekattan, hogy nem dolgozni jobb, mint dolgozni. Csak a sötét buzik dolgoznak, ha nem muszáj! És mi a sztrájk vége ilyen esetekben (ha a sztrájkolók az erősebbek) bezony jutalom. A sztrájkolók fizuemelést kapnak, azért mert nem dolgoztak. Nem munkával jutalomra szert tenni pedig ZSÍR. Az ilyen sztrájk ZSÍR. Egyébként ha én lennék hatalmon akkor szarrá lőném az összes sztrájkoló prolit, úgyhogy így merjetek sztrájkolni.

Na baszki, ha ez a bejegyzés nem hoz egymillió kattintást, akkor semmi! Szex, kapitalizmus, alpáriskodás, polgárpukkasztás.

12 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

"Az ilyen sztrájk ZSÍR." Ezzel a mondattal kiírta magát az elit köreiből. Csakis a Fospumpa hatalma idején folyó sztrájk lehet zsír.

bz249 írta...

Őrnagy, a Kapitalizmus a győztesekről szól. A tetű buszsofőrök győztek, vagyis ők jóarcok. Én mindig a győztessel vagyok, jó Kapitalistaként.

Ezredes K Őrnagy írta...

Kubában is győztek Castro bácsiék anno, mégsem jóarcok, maga szerencsétlen.

bz249 írta...

Dehogynem a gyoztes mindig jo arc... ha veletlenul a Fospumpa nyerne meg a valasztasokat (ami egyebkent kizart) akkor a Fospumpat dicsoitenem. Ilyen egyszeru ez Ornagy. En jobban szeretek nyalni, mint szopni. Persze, ha akarja, akkor maga valaszthatja a masikat is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, ne legyen mar ilyen vonalas. Megmondta a Torok Gabor is, hogy a Fospumpa biztosan gyoz es ez nem egy ocska kampanyfogas (a "biztos gyoztes" duhiti a szavazokat es ellene szavaznak), hanem kemeny teny.

Szoval most mar a jovore kell keszulni es betarazni a Fospumpa-ellenes sztrajkokra. Milyen kejesen fogom en megirni Seggszaj IX. c. postomat arrol, hogy en mar Gordon, a Szakerto idejen is megmondtam, hogy a sztrajkokkal csak a baj van.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maguk árulók. A Mester soha nem áll a Fospumpa oldalára. félek, hogy hamarosan tömeges kivégzés lesz a sáncon.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ki mondta, hogy a Mester atall? A Mester mar a Fospumpa remuralmara keszul. Szerintem mar meg is irta a Seggszaj I.-XXVI. c. postjait es mar csak a megfelelo pillanatra var, hogy elesitse oket.

bz249 írta...

Ornagy: a sancon a veszteseket szoktak kivegezni. Most kivaro allaspontra kell helyezkedni. Ferit pl. mar utalom is. Ha esetleg 2014-ben megint nyerne, akkor meg tudnam szeretni, de jelenleg egy szanalmas luzer, ezert nevetseges.

Free Mason 33rd degree írta...

Nakéremszépen...

http://gondola.hu/nagykep.php?oid=19784533&ct=image%2Fjpeg&szal=69329

A rafinált taktikának köszönhetően mégiscsak lesz még itten Európai Értelemben vett Haladás.

Free Mason 33rd degree írta...

bz, egyébként jó volt a megmondás. Egyrészt, amit a győztesekről mondott, másrészt pedig a mogyiszerzés körüli szép gondolatokkal.

Egyébként mielőtt vállappal és arany paszomántokkal a kocsmában bohóckodó párttársuk (aki identitászavarában nem tudja, hogy milyen rendfokozata van, emiatt folyton a sánccal jön) elkezdene újból kőművesezni meg malterozni, javaslom, hogy tanulmányozza a szervezetünk egyre növekvő hatalmát demonstráló táblázatokat és diagramokat.

Ha megnézi alul az évszámokat, látni fogja, hogy tökmindegy, holnap ki a miniszterelnök, mert mi így is, úgy is nyerni fogunk.

bz sugallatára döntse el, ki mellé áll.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maguk nem ellenfél. A Kossuth nevű tagjuk sem ért semmit a haladó Deák ellen. A Fospumpa is el fog vérezni Lajos a Hős miatt

Free Mason 33rd degree írta...

Kossuth is, Deák is a mi emberünk volt. Mint ahogy Lajos is. Sőt, tovább megyek... kitalálja magától, vagy leírjam?