2010. január 19.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sztrájk után

Kicsit lemaradtam a posttal, bocsika, beszállókártya, kiszállókártya, csomagtúrka, az egész légiközlekedés egy nagy bürokratikus korrupció. Viszont működik és ha éppen nem sztrájkolnak a repülőtéri dolgozók, akkor közlekedni is lehet vele. Legyen ez követendő példa a BKV-nak is.

Akárhogy is, az kurvára nem járja, hogy itt holmi proli buszsofőrök megbénítják a várost csak azért, mert gennyes évi 45 ezer forintot elo akarnak venni tőlük. Úgy egymás között, mire elég redvás 45 ezer forint? A Lancia Thesisnek csak az évi rendes kiglancolása többe kerül ennél. Vagy a mediterrán hangulat fenntartása érdekében ültetett levendulatövek. Tökmindegy. Rendszerszintű reformok szükségesek a szisztemikus anomáliák megszüntetése céljából!

Vázolom akkor ezen reform kulcsgondolatát. A BKV-ból mindenkit ki kell kúrni, aki sztrájkolna. Maradhatnak a fejesek, akik nem sztrájkolnának, mert a Lancia Thesis kényemes és a kátyúkon szinte zökkenés nélkül siklik át. A prolikat meg kiraknánk olyan cégekbe, ahol az első mukkra repülnének a buszsofőri székből, a bank meg már foglalná is a lapostévét, ha nincs havi 140 ezer forintra rúgó fizetés.

Kár, hogy vége a sztrájknak, akkor ezt a reformot rögtön be is vezethetnénk. Sose hagyj egy jó válságot pocsékba menni.

7 megjegyzés:

bz249 írta...

Kicsit azert jo, hogy jon a diktatorikus rabszolgatarto klerikal-fasiszta Fospumpa. O jol oda fog baszni a sok sztrajkolo seggfejnek. Legalabb ennyi hasznunk legyen belole.

Ezredes K Őrnagy írta...

Akkor már jogosan fognak sztrájkolni szegény elnyomott munkások.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

a szegeny elnyomott budosprolik akkor se fognak jogosan sztrajkolni, de a Fospumpa maganak kereste bajt. Partvezerlesu szakszervezetevel bajt kavarnak, majd mas partvezerlesu szakszervezetek neki fognak bajt csinalni.

Egesz sorozatot fogok irni seggszaj cimen, sot meg a blogot is atnevezem for a better Seggszajra.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, ez lesz a Seggszaj IV. c. post temaja. 2006 okt. 23 miatt rinya volt, aztan amikor meg a lovasrendorok kardlapozzak a BKV-buszokat, azt meg nezze tetlenul a progressziv ertelmiseg?

Nem fogjuk tetlenul nezni, hanem odabaszunk. Ki szoval, ki bloggal.

bauer írta...

Buszsofőrök, nyuggerek és kommerek lesznek először eliminálva nyáron. Mind!

Én szóltam.

tölgy írta...

ááá, majd amikor a hülyesofőrök és a nyuggerek meg a Fospumpa egymást szívatják, akkor helyreáll a világ rendje.

bz249 írta...

Na van egy biztonsági megmondásom, ha a Fospumpa-ellenes sztrájkolókról kell pozitívat nyilatkozni.