2009. február 22.

Kovátsch Gamma Bertalan
I..óta

Tudtam, bazdmeg. Tudtam, hogy ez a tehetségtelen, töketlen balfasz elpuskázza. Ez az ... ez az i..óta. Feri, a kurva életbe, az egy dolog, hogy feladtad a reformokat és tök fölöslegesen csináltam meg a képmeséket, de akkor ne kúrj már szét egy 20 éve tartó sikeres reformfolyamatot!

A magyar mezőgazdaság, különösen a tejipar egy fospumpa. Azért fospumpa, mert nem a megfelelő kezekben van. Ha néhány magántulajdonos kezében lenne az egész és nem a sok hülyeparasztéban, az sokkal jobb lenne. Hogy miért lenne jobb? Azért lenne jobb, mert a hülyeparasztok a Múlt, a néhány magántulajdonos a Jövő és a Múlt és Jövő között húzott legrövidebb út a Haladás. És most, most amikor az adók, az EU direktívák agyatlan és a lehető legnagyobb kárt okozó átvétele, a természetvédelmi rendeletek, az ártámogatási rendszer, a földbérleti rendszer és a teszkó majdnem kicsinálja a Múlt retrográd erőit, hogy a Reform végre győzedelmeskedhessen, akkor ennek az i..óta Ferinek most kell patriótát játszania.

Figyelj, Ferikém. Kurva sokat veszítettem az OTP részvényeken. Új biznisz kell. Dögöljön a tejipar, dögöljön a borászat, dögöljön az egész mezőgazdaság, ha annak eladásával én pénzhez juthatok. Ráadásul akkor létrejöhetne egy sokkal egészségesebb ország, ahol vidéken nem hülyeparasztok élnek, hanem magas Hozzáadott Értéket termelő szuverén értelmiségiek mehetnének oda kipihengetni a webelitség fárasztó hétköznapjait.

És most, amikor a sok homo agricultura végre kihalna, most kell pont Ferinek közbenyúlnia, ráadásul egy rasszista intézkedéssel. Nem akarok ijesztegetni, de ahogy a numerus clausussal annak idején elkezdett sompolyogni a fasizmus, úgy fog a sajtok numerus claususával sündörögni most is. Ennyit arról, mennyit ér Feri antifasiszta harca.

Ferikém, figyelj tehát. Kurvára felbasztad az agyamat azzal, hogy nem bólintottál rá a legújabb projektemre. Plusz még a hülyeparasztok megreformálásának megakasztása. Deszertként rasszista sajtmegkülönböztetési intézkedések. Ezzel kiérdemelted az i..óta jelzőt. Gondold meg nagyon alaposan, még két húzásod van és a pontok helyére is betűk kerülnek.

Képzeld csak el, mi lesz, ha egy olyan jelentős véleményformáló, mint én, leír egy ilyen jelzőt. Képzeld csak el és hamar nyomjad az újabb pályázatot.

44 megjegyzés:

tölgy írta...

"néhány magántulajdonos kezében lenne az egész" - ezt speciel támogatom. Mondjuk, rögtön az RK Egyház lenne az ország legnagyobb földbirtokosa, aztán annak a sok szép reakciós családnak visszaadnák a földet, akiktől 1945-ben elvették egy tolvonással.
Nekem megszűnnének a szponzorációs gondjaim.

Már csak azért is, mert nagyanyám földjét elvették, mivel olajat találtak alatta - na az mekkora lúzerség, olajat tartasz a telked alatt, és nem Dzsoki Júing leszel, hanem legfeljebb a II. em. 3/b lakója. :(

Névtelen írta...

Jajmár,Tölgy!Hogy lehet ennyire negatív?
Lehetett volna ennyi erővel akár a X. em. 2/a lakója is.

Bár szarügy, ezesetben csak Bobby Júing jöhetett volna számításba.:(

Pech!

A szem

Höndör B. Margit írta...

Csak egy darabig szűnnének meg, tölgy, csak egy darabig!
A nincstelenek élén KB Gizike (szóval én) kirobbantaná a forradalmat!
Minőségi trappista sajtot minden asztalra!

Névtelen írta...

Gizike,

maga egy közönséges trappista-populusta.
[elszomorodik]

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Értettük.
Akkor KB Gizikét kell kivonni a forgalomból és nem lesz forradalom.
Hol van az Őrnagy, amikor szükség lenne rá?

martonx írta...

Azért remélem még nem ábrándultunk ki az Úrból teljesen. Egy kis mogyi jót tenne a lojalitásnak.
Nem szeretnék pusztán a megélhetés miatt Fospumpa rajongó lenni.
Mikor az Úr olyan szépen beszél, és olyan szép szál fess ember. A rohadék Fospumpa meg röhögve vonult ki a legutóbbi beszédéről is.
Remélem az IMF mogyi kitart még bő egy évig.

Ezredes K Őrnagy írta...

martonx maga egy megélhetési webelitjelölt.

KB Gizikét nem kell még likvidálni, de ha szervezni kezdi a forradalmát akkor kézre kerítjük, és átadjuk Tölgy által irányított Inkvizíciónak.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nekem nem kell már föld, így is sok van. Egy nap, míg végigjárom az erőinket.

martonx írta...

TOP SECRET! TOP SECRET!

Ki vállalja Gizike megfigyelését?
Mindezt úgy kell kivitelezni, hogy a célszemély ne tudjon róla, hogy megfigyeltetjük!

Ezredes K Őrnagy írta...

Már meg van oldva a dolog.
Magának még sokat kell tanulnia , mire webelit lesz

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezredes, maga akar lenni az egyik a nehany magantulajdonosbol a mezogazdasagban? Jovahagyta ezt valaki? Az Ur? Agi? En?

Ezredes K Őrnagy írta...

Én már az vagyok. Senki nem hagyta jóvá, hanem az őseim birtokai után kapott kárpótlási jegyekért mesteri taktikával, árverésen megszerzett földek jogosítanak fel. Meg a fegyverek.

Tölgy, maga rangnak megfelelően nősült? Bevezetjük a Hitbizományt is, és ha nem, akkor ki lesz semmizve.

Ezredes K Őrnagy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ezredes K Őrnagy írta...

Kivágtam Doomhammert, be akart pofátlankodni.

Névtelen írta...

Martonx,

eddig csak egy emebrünk vállalkozott Gizike mefigyelésére, Lajos, de felőle hónapok óta nincs hírünk.
Elitek kevesen vagyunk, és nem pazazolhatjuk magunkat.

Őrnagy,
én csak rangon alul nősülhetek. Gondolkodjon, miért?

Ezredes K Őrnagy írta...

Mert nincs az országban rangban magához méltó, nem?

De az új Hitbizomány más lesz, A webelit mondja majd meg, hogy ki nem méltó rá. És akkor nem csak a birtokát veszti el, hanem mindenét.
Az kis élete megmaradhat.

Gizike egyik szomszédja az ügynök, de nem mondom meg melyik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Sajnalom, Ornagy. Maga itt holmi tortenelmi jogon szerzett tulajdonra hivatkozik. Semmi sem garantalja, hogy maga magas Hozzaadott Erteket hoz ki a foldbol. Sot, az a gyanum, hogy maga kifejezetten alacsony Hozzaaadott Erteket produkal.

Tehenek legelnek azon a foldon? Avagy termelnek tehentakarmanyt?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Jol tette, Ornagy. Fokoznunk kell az eberseget. Tamadas alatt allunk, nyilt es fedett modszerekkel probalkoznak. Leskelodot kinevezem a titkosszolgalat elere.

Leskelodo, hany ugynokot haritott el ma?

Ezredes K Őrnagy írta...

Nagy része ártéri meg homoki erdő, jó sok szarvasgombával. A legelőkön mangalicák (bálók) meg szürkemarhák legelnek. Ezek a a jószágok sok Értéket Adnak Hozzá.


Húúúú Leskelődőnek felment a dolga. Akkor már legyen százados , a titkosszolgálat élén nem állhat legénységi állományú. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint Genrih Grigorjevics Jagoda

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Sejtettem. Alacsony Hozzaadott Erteku multidezes zajlik a maga erdoiben.

Az arteret le fogjuk betonozni es broilercsirketelepet epitunk ott. Azt akarom, hogy a prolik fele aron vegyek a broilercsirket, amit mi negyedaron termelunk.

A marhak tejet remelem nem hasznaljak fel?

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga szerencsétlen, A betonozás rendben van, az haladó, de mi lesz a csirkékkel, ha jön az ár?

Nem tudom mit csinálnak a tejjel, én csak bérbe adom a földet barterben.
Gondolom megisszák a borjuk.

eN írta...

Ha már mind értenek a sajtokhoz, akkor árulja el nekem valaki, hogy miért kell tartósítószer a trappistába? Ez a hozzáadott érték? Illetve a tartósítószeres szlovák trappista a Haladás vagy a bio?

Ezredes K Őrnagy írta...

A tartósítószeres szlovák trappista a Haladás, ha prolik eszik, a bio akkor Haladás, ha az webelit eszi. Fordítva mucsai.

Névtelen írta...

eN, Maga nem tudta, hogy egy a jelszónk: tartós trappista?
Ajánlom még a tartósat innen is a figyelmébe:
http://www.kaukazus.hu/downloads.html


Tisztelt Vezérkar,

nagyon köszönöm az amúgy jogos, valamint teljesen és kétségtelenül megérdemelt bizalmat, de pillanatnyilag kettőig se tudok számolni. Őrnagy úr tegnap LSD-t adott be nekem, és még a hatása alatt állok.

Mindazonáltal tölgy gyanús nekem, mert ugyebár nem lehet rendes ember, aki engem egy utolsó láncszemnek nevez. El fogom hárítani.

tisztelettel:
Leskelődő másfeles

Ezredes K Őrnagy írta...

Jól választott KGB.
Az Elhárítás új parancsnoka leleplezte Tölgyet.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezredes K Őrnagy írta...:
"Gondolom megisszák a borjuk."

Ezredes, ne kodositsen, hanem valljon! A maga foldjein tejtermeles folyik! Es meg ide mer jonni a webelitek koze es ugy tenni, mintha mi sem tortent volna?

Kotrodjon es loje le a teheneket.

Ezredes K Őrnagy írta...

Miért? Azt csinálok a tulajdonommal ,amit akarok. Ha akarom jelzálogot rakatok rá,aztán meg szétparcellázom, mint Károlyi Mihály ősi webelit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Jo, Ornagy, maga akarta. A maga tevekenysege gazdasagilag nem kifizetodo. Meg fogjuk nezni, hogyan tudjuk magat kiadoztatni a foldjebol. Hopp, egy jatekos otletem tamadt! Es ha kornyezetvedelmi buntetest vetnenk ki magara, mert a marhaszarbol felszallo uveghazhatasu gazok globalis felmelegedest okoznak?

1 gramm CO2 egy forint buntetes.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem CO2 hanem CH4 maga szerencsétlen. A maga ökológiai lábnyoma sokkal nagyobb Londonban. Mag egy ökológiai élősködő.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga szerencsetlen. Magara nem az okologiai labnyom miatt kell kivetni az adot, hanem mert a Multat kepviseli a tejtermelesevel. Az okologiai labnyom csak urugy, amivel rakenyszeritjuk, hogy magasabb Hozzaadott Erteku, webelithez melto tevekenyseget vegezzen.

Majd egyszer megerti es megkoszoni.

Névtelen írta...

Ami igaz, igaz! Mindenki azt csinál a birtokán, amit akar.
Itt egy ötlet, Őrnagy, hogyan lehet Maga is a Haladás egyik fő képviselője.

http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=sk&u=http://www.tyzden.sk/sk/doma/sen_o_jacom_syre.php&ei=aqeiSa2FMpa60AXq-KWeDQ&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Ddoma%2Bvyr%25C3%25A1ban%25C3%25A9%2Bsyry%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DG

Hívja meg a mongol pásztorokat, hogy tanítsák be az embereit a sajtkészítésre (amit persze azok a szlovákoktól tanultak), s mint magyar terméket _K Őrnagy_ címkével már forgalmazhatja is.

A fordítás a gugli műve.:(

A szem

martonx írta...

Őrnagy. Ha kérhetném a földjein nyisson inkább golfklubbot! Természetesen a zseniális ötletért, kérek néhány százalékocskát a profitból.

Golfklub az igazi elithez méltó hely.

Tehenek MUHAHA. Elektromos golfautóké a jövő.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Valoban, martonx. Az elektromos golfauto az egy Magas Hozzaadott Erteku termek.

Termeszetesen az Ornagy volt foldjen csak a bemutatoterem lenne, magukat a kocsikat Kinaban gyartatnank.

eN írta...

Őrnagy ha így folytatja, nemsokára lovak is fognak a földjén szaladgálni, pedig azokra a Mester külön kitért. Maga egy javíthatatlan reakciós, javaslom lefokozását. Esetleg rehabilitaljuk (post mortem) ha Haladó tevékenységbe kezd mint pl a golfklub.

martonx írta...

Oké, akkor az akcióterv a következő:

Ezredes K Őrnagy adja a területet.
KGB intézi a Golfautók gyártását - hangsúly az olcsóság.
eN intézi a golfklub marketingjét - hangsúly külföldi golf turisták.
Én pedig felépíttetem a golfklubot - hangsúly az állami pályázatok megszerzése.
Ezzel elérjük, hogy komoly értéket adunk hozzá az Ezredes kihasználatlanul heverő földjeihez, ráadásul a golfklubból, meg a pályázatokból nekünk is jutna egy kis mogyi.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem latom be, mi koze mindehhez az Ornagynak. Az Ornagytol elvesszuk a teruletet. Nehogymar holmi multbeli osokre hivatkozva a Haladas utjaba allhasson.

Ezredes K Őrnagy írta...

Na most lebuktak.
Van a kezemben egy Ismerős arcok cd.
Itt olvasom rajta:
Külön köszönet a támogatóknak:
a Profi Magyar Golf Egyesületnek.

Ha-ha-ha. Ilyen haladásellenes zenekarokat támogat az a sportág, amit maguk kinéztek maguknak. Maguk most csúnyán benne vannak csávában. Ha nem hoznak valamit fel mentségükre (és a bankszámlámra), akkor hamarosan talpuk alatt fütyül majd a szél.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Semmi kozunk valami Magyar Prolik Golf Egyesuletehez.

Maganak honnan van ilyen prolicedeje? Komolyan gondolkozom, hogy kizarom a webelit soraibol.

Ezredes K Őrnagy írta...

Ki mondta, hogy az enyém?
Mediamarktban vagyok, ocsóé' van plazmatv. Ott akadt a kezembe. De már biztosra mentem ,egy haver szólt, hogy az a szöveg van rajta, és ezzel kifoghatok magukon.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga lopik? Raadasul kis tetelben?
Maga egy kisszeru ornagybunozo.

Ezredes K Őrnagy írta...

Lopok? Miért lopnám el azt a szemetet? Csak megnéztem a borítót, az információ helyes volt. Képzelje Kárpátia cd is volt. És oda kiskorúak is járnak! Botrány!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megnezte? Akkor miert hazudta ezt?
"Na most lebuktak.
Van a kezemben egy Ismerős arcok cd."

Talan az aruhazbol blogolt?

Maga egyre jobban belebonyolodik a hazugsagaiba. Amivel csak fokozza az ornagybunozes miatt amugy is feszult hangulatot.

gloire írta...

Én múltkor a tonline irodából blogoltam.
Mediamarktból is lehet ezek szerint.
Őrnagy, gratulálok a földjeihez. A mi családunkban
is pont ez történt a kárpátia pótlási jegyekkel.

Névtelen írta...

Miért ne blogolhattam volna az áruházból? Tudok blogolni akár a mobilomról is, maga szerencsétlen.
Ne menjen nyomozónak. Ideje volt már, hogy Leskelődő kezeibe helyezze az elhárítást.

Maguk bukta le hárman a fasisztoid golfösszeesküvéssel, és még maga kér számon?