2009. augusztus 25.

Kovátsch Gamma Bertalan

Elitek, akkor itt van ez a kurvaország. Egyetlen civilizált hely van benne, Budapest. Munkaereje tré és trehány. Fogalmuk sincs a tőzsdéről. Betegek, egyetemisták és vasutasok kerülik a munkát.

Reménytelen barbárok.

Mi a faszt lehet ilyen országban csinálni? Keresni kell gazdag csoportokat, akik máshol nem tudják kielégíteni a szenvedélyeiket. Vagy legalábbis máshol Kelet-Európában nem. Magyarország hozzáadhatja azt az értéket, hogy ez a legszekulárisabb ország Kelet-Európában. Magyarul: anything goes és ha valaki pampogni merészel, megkapja a fospumpát a pofájába.

Összesen 37 millió Ft+Lancia Thesisért készítettem tanulmányt a Tényező Alapítványnak, amelyben sorba vettem a szóba jöhető csoportokat. Ebből vetek nektek néhány morzsát, hadd csámcsogjatok rajta.

Törölközőfejűek

A törölközőfejűeknek olajuk van, tehát sok pénzük is. Van néhány furcsa szokásuk, mint a többnejűség meg úgy általában az, ahogy a nőkkel bánnak, dehát nem vagyunk egyformák, meg kell tanulnunk alkalmazkodni. Ne feledjük, sok pénz van benne. Nem kell sok minden, csak párhuzamos bírósági és törvénykezési rendszer és már dől is a lé.

Kannibálok

Van aki nem eszik húst egyáltalán, van, aki leöl szőrös kisállatokat, hogy bezabálja a húsukat és van, aki emberek húsát eszi. Liberális világszemléletem megköveteli, hogy a megevett ember egyezzen bele a megevésébe, egyébként pedig mi közünk két szuverén ember tranzakciójához? Kell néhány specialista étterem és egy donorcsoport és már dől is a lé.

Nácik

Igen, nácik. Volt itt néhány félreértés, néhány buzgómócsing félreértelmezte a náci alapvetéseket, gyilkolászott meg ilyenek. Nos, a nácik lehetnek remek pénzbevételi forrás is. Masíroznak meg kiabálnak, kinek fáj az? Közben viszont csengetik a zsozsót keményen, felvonulási díj, kiabálási díj, karlendítési díj. Liberális világszemléletem miatt kiállok a szólásszabadság és a díjszedési szabadság mellett, mi közünk hozzá, mit kiabálnak? Kell egy felvonulási tér - az már van is - és már dől is a lé.

Ezek itt a szelídebb ötleteim. Az igazán nagy húzást nem árulom el, még nem vagytok rá felkészülve. Legyen elég annyi, hogy kell hozzá egy neutronbomba.

37 megjegyzés:

martonx írta...

Engem megtalált egy fejvadász cég. A mucsai fizetésem több mint a dupláját kapnám, ha felmennék Pestre dolgozni.
Viszont KGB most nagyon elbizonytalanított.

bz249 írta...

A kannibálok jó célcsoport, úgyis tele vagyunk gyerekgyárosokkal, a gyerekhús meg nyilván finomabb. Végre lenne valami haszna annak a kádárista szociális izének.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

martonx, elmondtak a projekt kodjat? Mint elit az elitnek javaslom, hogy a CAN-X1 projektre ne jelentjezzen. Van eleg webproli, menjenek ok.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

na latja, bz249? Es akkor egyes debilek tiltakoznak a ciganytenyeszet ellen. Ahelyett, hogy csodalnak a tavlatos gondolkodast, ami ezt a csodalatos lehetoseget megnyitotta.

bz249 írta...

Ráadásul jogilag a szülő felelős a gyerekért tehát erre lehet vállalkozást alapítani. Mert a közönséges kannibalizmus két ember között az csak alkalmi üzlet. Azzal tartós megélhetést nem lehet teremteni.

martonx írta...

Na de Kgb,

Neutronbomba? Múltkor amikor hasonlót javasoltam még lehurrogtak. Látom lassan csak kezd a világnézetük felfejlődni az enyémhez.

Ezredes K Őrnagy írta...

Neutronbomba jó lenne megakadályozni a Fospumpa királyságot

bz249 írta...

De egy neutronbomba elég lenne hozzá? Szerintem KGB blöfföl.

Guderian jr. írta...

KGB, mit szólna a hülyekatkók célcsoportjához? Abból is mondjuk a módosabb (budai és agglomerációs) részhez? Csak kötelezővé kell tenni egy bizonyos összegű perselypénzt, amit aztán a plébánia köteles befizetni a Világnézeti Semlegesség Alapnak, és már dől is a lé.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Guderian, ne vicceljen.
Itt penzes kulfoldiek megfejeserol van szo.

Ha valahogy sikerulne a leggazdagabb miniallamot, a Vatikant megfejni ... es ha gazdag kulfoldi keresztenyuldozoket hivnank? A keresztenyuldozoktol beszedjuk az uldozesi penzt, a Vatikantol pedig a valtsagdijat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A ketelkedoknek uzenem, hogy a hirek szerint Feri fopolgarmesterkent ter vissza!

Ujra Ur lesz! Ujra szaguldhatnak a megmondok!

Ezredes K Őrnagy írta...

Végre kikerülünk a Tarlóssal bratyizó demszkájizmus bűzös mocsarából az Urral.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tovabba lesz zsozso is, a Fospumpa pedig bekaphatja a fospumpat.

Mert Feri megmondja majd neki Budapest neveben.

bz249 írta...

KGB: most akkor Feri mégis Úr lesz? Akkor kérem törölje a kettővel lentebb lévő poszthoz fűzött utolsó megjegyzést, amit valaki a nevemmel visszaélve követett el.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maradjon csak ott az a megjegyzes, bz249.

Egyszer meg jol jon, ha zsarolnom kell magat vele.

Maga megtagadta az Urat. Tudja, mi jar ezert?

Ezredes K Őrnagy írta...

bz249, maga hol lakik?

bz249 írta...

Őrnagy: a Fejlett Nyugaton, ide nem tud utánam jönni. Hősiesen emigráltam, hogy innen buzdítsak a fospumpista diktatúra elleni harcra.

KGB: ha a hüjevallásosakból indulunk ki, akkor pápai trón... de én ugyan nem települök át pápára, hozzák ide azt a trónt hozzám

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, tartok tole, kenytelenek leszunk Budapest hatarait kreativan meghuzni.

bz249 nem kerulheti el a felelossegrevonast.

Ezredes K Őrnagy írta...

Fejlett Nyugat? Nem gond. A legközelebbi vár, vagy erőd sáncán fog felelni az Úr megtagadásáért. mondja meg a települést, hogy kijelölhessem a kivégzőosztagot és a helyet. Remélem nem egy köcsög Benelux országban van, azokat utálom, meg az erődjeik is olyan unalmasak.

És a Fejlett nyugat tűri, hogy munkaidőben netezik?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Muhahaha, amint latja, Ornagy, nem turte.

Messze er az Ur hiveinek keze.

bz249 írta...

Őrnagy: a közszolga az a Fejlett Nyugaton is közszolga... az ilyen szaralakok, mint én ott is a neten lógnak munkaidőben.

Egyébként nem nyálas, buzi Benelux megnyugathatom, hanem Preußen. Legalábbis a városi labdarúgó csapat az SC Preußen névre hallgat még akkor is, ha ez csak hódítmányuk.

Ezredes K Őrnagy írta...

Akkor a berlini Fal megmaradt részén végezzük ki, nagyon stílusos lesz. Holnap reggel.

Felvesznek a nácik egy hülyemagyart közszolgának? Normálisak ezek?

bz249 írta...

Nézze a náciknál senki nem akar közszolga bérből nyomorogni, úgyhogy kénytelenek beérni hüjemagyarokkal. Ne a berlini fal legyen mert az messze van, annyi erővel Tirpákbokrétáson is lehetne.

Ha lehetne egy javaslatom, ugyan hüjevallásos dolgok kapcsolódnak hozzá, de szerintem látványos:

http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnster_Rebellion

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, az meg abban az idoben volt, amikor a hulyevallasossag es a Haladas kez a kezben jart. A munsteri felkeles kommunizmus-elozmenynek szamit.


A bloody purge of the old order then began. People were forced to choose between baptism or death; monasteries were taken and desecrated; the wealth of the city was seized, and an enforced communist system of distribution enacted; Lutherans and Catholics were persecuted. This was a reign of terror akin to the French Revolution.

bz249 írta...

Nekem csak azok a ketrecek tetszenek, ahogy a Haladás Mártírjait ott himbálhatta a szél olyan 70 méter magasan. Mindenki áterezte az üzenetértékét a dolognak.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akkor mar halottak voltak.
Elotte szintiszta humanitasbol agyonkinoztak oket.

Egyebkent egy tipikus szocialista kiserlet volt, ilyenek szoktak lenni. Vagyon- es nokozosseg, verengzes, eszelos diktator.

bz249 írta...

De itt a szimbólum a lényeg, hogy ezek a Progresszív bácsik ott rohadtak megfele a ketrecben, nyilván döngtek körülöttük a legyek. Szerintem megjegyezte a hüjenép, hogy nem szabad inzultálni az Eliteket.

De ha sz Őrnagynak nem tetszik a hely kereshetek valami kevésbé történelmi helyszínt is valahol Gelsenkirchenben vagy ilyen helyeken.

Ezredes K Őrnagy írta...

Valami erődöt vagy várat keressen ott a közelben. A náciknál nem vagyok otthon, csak kocsmákban, hegyekben, reptereken meg Berlinben voltam.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez aztan az ongondoskodas!

Az elitelt megkeresi maganak a sancot.

bz249 írta...

válasszon, ne mondja, hogy bármire kényszerítem:

http://www.travelwriter.at/098/049/schloesser-burgen-muensterland.shtml

bz249 írta...

Vagy alternatíva az Alsó Szászországi Munster a Panzertruppschule-val. Kicsit körülményes az eljutás, de a legnagyobb náci laktanya.

http://en.wikipedia.org/wiki/Munster,_Lower_Saxony

Ezredes K Őrnagy írta...

Alsó-Szászország jó lesz. Holnap reggel.

bauer írta...

kis off de Új Péter Flash Gordonról:

napifix: Végre van egy kis nyugi és erre jönnek az unatkozó politológusok: Gyurcsánynak még naponta volt új programja - most senkinek sincs

UP: Ha van erénye Gordinak, akkor ez. Nem emel fel naponta új zászlót, nem szólít meg újabb rétegeket. Úgy tesz, mint aki nincs is. Kell több magyar politikustól? Én le vagyok nyűgözve

bauer írta...

ó és menő véletlen, Kóczián vátesz Bajnai endórszmentje a címlapon:

http://koczianpeter.blog.hu/2009/08/27/bajnai_maradni_fog

a magyar online újságírás ;]]]

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mit van meglepodve?
Talan nem maga nevezte Flash Gordonnak a kinevezesekor?
Mit szegyenkezik? Eltette a penzt vagy nem tette el?
Eltette, tudom. En irtam ala szamlat.

bauer épp kortyolgatja a malibukoktélt a lobster-szigeteken írta...

KGB: ez csúsztatás, semmilyen pénzt nem kaptam. pl az előbb is meghívattam magam egy italra mert nem volt nálam apró.

tölgy írta...

Maguk annyit értenek a dialektikához, mint hajdú a harangöntéshez: Feri azért volt jó arc, mert aktív volt, lelket öntött a ballerekbe. A Szerelő meg azért jó arc, mert nem látni.

Gondoljon mindenki az anyósára.
Na ugye.

Megmondásnak egy kicsit karcsú, hogy "nincs is Szerelő, szeressétek".