2010. január 24.

tölgy
Mi lesz itt?

(Képünk a helyszínen készült, nem puszta illusztráció. Látják, munka nem folyik benne, és kiürítették. Vajh miért? - kérdem én.)

Mindenki ül? Akkor kapaszkodjanak meg, mert most rettegés fog következni.

Tudják milyen a Fospumpa és a fospumpisták? Azzal vádol, amit maga akar elkövetni. Vagy már el is követett. Hogy mi erőszakosak, hazugok, korruptak vagyunk? Igen, erre készülnek, ezek ők!
Híveim, nyugdíjasok, mielőtt még éhen halnak, meglátják, hogy igazunk lesz.
Az összes modern, szabad és haladó szellemet - mer' az ilyet a kis törpenapóleon ki nem állhattya - begyűjtik majd a nagy fekete, lefüggönyözött Kulturkampfwagenekkel. Közpénzen, igen, a mi, az Önök, a Ti - kedves barátaim - filléreiteken felvásárolják Orbánék csődbe jutott kőbányáját, hogy gazadagodjon a kisgömböc. Mer' mellesleg, a gazdasághoz nem értenek. Milliárdosok Orbánék? Á dehogy.
Szóval, megveszik a kis lúzer kőbányáját, hogy oda zárják a szabad és modern szellemeket, és hű szövetségeseiket a modern Tirpákiáért vívott küzdelemben, a nyugdíjasokat. Egész nap majd bérmálkozniuk kell a kőtörés közben, ebéd helyett némi tömjén füstöt kapnak, és keresztet égetnek a homlokukra.
A sok kibányászott követ pedig kiosztják ocsmány zsoldosaiknak, az utcai hőbölgőknek, hogy a tisztességes rendőröket dobálják velük. Terror és káosz lesz az utcán. Terror és elnyomás a kőbányában.

A csontjainkkal akarják meg feltölteni a meddő kőbányájukat, ha hagyjuk!

22 megjegyzés:

Höndör B. Margit írta...

Mi történt, időközben nyugdíjas lett, hogy ilyen aggódásban van?

tölgy írta...

Vegye észre, engem a szabad és modern szellemet ugyanaz a veszély fenyeget, mint magukat, akik sorgos éveik megérdemelt gyümölcsét szeretnék élvezni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tolgy egy burzsoa nyugdijas. Van vesztenivaloja. Oriasi neki a tet. A sok prolinyugdijas nem erzi meg a veszelyt ennyire, de egy nap o ertuk is eljon. Ha nem is egy Kulturkampfwagen, de egy kisajatitott BKV-busz.

bz249 írta...

Be kellene menekülni a metróalagútba, és a föld alól támadni a Fospumpistákat. Mint ahogy a partiizék ott Kubában meg Jugoszláviában tették.

Milyen szép életkép, ahogy vagyunk az alagútban a géppuskákkal meg a partidrogokkal és egész nap csak táncolunk, füvezünk meg iszunk. És aztán a Fospumpa, miután belátta, hogy lehetetlen legyőzni minket egyszer csak feladja és akkor mi leszünk a Hősök!

bauer írta...

Menekülj Mucsáról!

http://akcios-repulojegy.blog.hu/

Ezredes K Őrnagy írta...

Gépuska meg partidrog? Soldat, eszénél van?

bz249 írta...

Őrnagy: maga szerint mire találták ki az amfetaminokat? Hogy éberebben tudja leleplezni a pilóta vagy őrjárat a belső és külső ellenséget!

tölgy írta...

bz,

a földalatti ellenállás nagyon jó ötlet. Csak Gizike dalárdája kicsit vonakodik a partidrogoktól. Valami farrhát pöribe ha belefőznénk?

Ferenczy A. Szidónia írta...

Parászka Boróka parázik?

Ferenczy A. Szidónia írta...

Mondja már kedves BZ, ugyan mi ellen fog állni a föld alatt?

Az igazi tényezők egyik fontos ismérve, hogy nem földalattiak. A földalattiság az alapvetően negatív dolog. Forradalmárok meg egyéb proli népek - na hozzájuk illik. Meg az őskeresztények.

De egy vérbeli elit soha nem megy át földalttiba. Maximum csomagol, és elutazik 4 rövid évre egy európai értelemben vett normális országba.

Free Mason 33rd degree írta...

Tölgy, a megmondóiparnak nem kell a föld alól ellenállnia. A megmondásiparra mindig szükség lesz, bárki legyen is kormányon. Tanuljon meg úgy megmondani, hogy az mindig alkalmas legyen a kollaborációra. Tudja, mint az európai értelemben vett jó lliberális konzervatívok teszik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

fold alatt ujraszervezodunk, hogy a Fospumpa fogdmegjei ne is lassak az erosodesunket. De ne legyenek illuzioink: a diktator nem fog magatol eltunni. Ahhoz nekunk majd ki kell tornunk a fold alol, a sotetbol es fospumpat szegezve ... de hat ezt mar annyiszor irtam.

Feltek? En is felek. Minden normalis ember fel ilyenkor. De a felelem nem benithatja meg a kezunket a fospumpa ravaszan vagy a billentyuzeten. Most valik el a szar a majtol, most derul ki, ki az igazi progressziv!

Nemigazi progresszivok most meg kilephetnek, Ornagy elvezeti oket.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bauer, ez a maga vallalkozasa? Mert akkor egy 600x150 pixeles kommentert 25000 Ft+AFA-t lesz szives fizetni nekem. Jo ugyre forditjuk, ne aggodjon.

bz249 írta...

Szidonia draga, a CERN Directeur General-ja az egy proli? Mert az is lemegy neha a fold ala, mert ott van a munkahelye. Es az egy diplomata rendszamos munkahely am! Meg aztan egy csomo ismert Halado volt ebben a metro mozgalomban: Lenin, Sztalin, Castro, Demszky. Nem rossz tarsasag az higyje el!

Névtelen írta...

Valamint ne feledkezzünk meg a néhai Úr dicsőséges föld alatti mozgalmáról sem!

http://www.vg.hu/megis-kozlekedett-a-foldalatti-gyurcsanyt-es-a-rendoroket-vitte-287942

Leskelődő

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem lehetne a CERN-ben egy pozitront úgy felgyorsítani, hogy pont a Fospumpát találja el mikor királlyá koronázzák?

tölgy írta...

Örülök, hogy a többség át- és belátja a helyzet végzetes komolyságát.

Kőműves, az elitmegmondó nem zsoldos. Csak jó ügyeknek adja el magát.

Névtelen írta...

Szolgálati közlemény
(Szt.Ahanov kommentelő szemfülessége nyomán):
Kiss Ulrich és Tóta W. csörte az mr1-en, a Közelről c. műsorban.

http://www.mr1-kossuth.hu/musoraink/kozelrol.html
kb. 17.15-től

Leskelődő

Névtelen írta...

Kicsit tényleg későn szólt, Gizike.
Ne haragudjon, de ez a csipeszes technológia még nem tökéletes! Egy napig kb. így néztem ki:

http://www.valley.ru/~hello/Shar%20%281%29.jpg

Azért köszi :)

Leskelődő

tölgy írta...

Szegény Ulrich atya, mire rá nem kényszeríti a szerzetesi fegyelem?! Egy légtérben tartózkodni a miskolci munkanélküli nyelvtanárral :(

Ezredes K Őrnagy írta...

A Mester beteszi a lábát egy ilyen őskövületbe, mint a Kossuth rádió? Csalódtam benne.

bz249 írta...

Ornagy: lehet, hogy a Mester mogyit mentett ki a Fospumpista roham elott. Ilyen nehez idokben neha rugalmasabban kell ertelmezni a jo izlest!