2010. január 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Peace

Emberek, hát megőrültetek? Marakodtok, veszekedtek, rosszban vagytok egymással? Hát egy kis szeretet, egy kis megértés, egy kis szolidaritás kellene, az úgy hiányzik ennek a kurvaországnak. Kiáradhatna egy kis racionalitás, hogy az emberek észrevegyék, ki manipulálja őket libákkal és ki mond nekik szakmai érveket. A nehezebb felfogásúak kedvéért: az egyiketsem manipulál körökkel vagy négyzetekkel, terjesztvén a szegfű- vagy naracskórt, míg Lajos, a Hős szakmai érveibe eddig senki sem volt hajlandó belekötni. Biztos, mert nem tudnak.

Szeretet és racionalitás kellene az interneten is, mert azt hiszi a sok hülye fröcskölődő, hogy névtelenül lehet fröcskölődni, nekem viszont van egy Excel-táblám, amibe minden nick fel van írva, lakcímmel, munkahellyel. Nem fenyegetésképpen mondom, de roppant kínos lenne, ha kőműves kommentelőnkről kiderülne, hogy ő igazából Szloboda Pál Berkenyemagosról és az a perverziója, hogy egy szál alsónaciban kommentel mértékadó blogokon. A többiek is benne vannak az Excel-táblában, bz249-nek se lenne akkora a szája, ha mindenki megtudná, hogy ő valójában Indium 2 Zalán és a vezetéknevét a periódusos rendszer 49. elemébe próbálta elrejteni. De be is fejezem, nem akarok én senkit se visszafogni a szabad véleménynyilvánításban, ha valakit zsenál, én ki is törlöm az Excel-táblából, szerény díjazás fejében.

Tehát a lényeg, hogy legyen szeretet, mert ha szeretet van, egészség van, ha meg egészség van, akkor minden van.

Ja, és még egy utolsó gondolat.

Fulladjon meg Orbán Viktor, lehetőleg máma még.

34 megjegyzés:

Guderian jr. írta...

Ezek szerint a Mester az ortodox karácsonyt tartja? Vagy valamit nagyon félreértek?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Mester karacsonyi szosszenetei nem sikerultek eddig igazan (egyszer hekkerek meg az Indexet is kiutottek az egyik miatt), igy politikai utokaracsonyt tart. Mit lehet ezen nem erteni?

bz249 írta...

Mondjuk a szolidaritas nem tudom, hogy hogyan fer ossze az ongondoskodassal. De majd megoldodik ez is.

Ezredes K Őrnagy írta...

Most a Mester hippi lett, vagy mi? Nem értem. Eligazítást kérek. Meg azt se értem, hogy a úras, vagy a lajosahősös listára szavazzak.

bz249 írta...

Egyebkent most latom, hogy KGB azzal vadol, hogy cigany lennek, amit termeszetesen kategorikusan tagadok, semmi kozom Indiahoz.

Masreszrol KGB-nek mielott Kovatsch-ra valtoztatta a nevet volna Kováč szerepelt a szuletesi anyakonyvi kivonataban. Sot az eredeti peldanyon, amelyik eltunt a Berkenyemagosi(!) Kozseghaza irattarabol meg mindig ez szerepel. Szinten eltunt a nevvaltoztatasi kerelme is, azonban ki tudja mikor kerulnek elo ezek a papirok.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

En nem vadolok senkit azzal, hogy bz249 cigany lenne, nincs abban semmi szegyellenivalo, hogy bz249 cigany.

Vagy maga szerint van? Akkor maga egy fasiszta is egyben.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

En nem vadolok senkit azzal, hogy bz249 cigany lenne, nincs abban semmi szegyellenivalo, hogy bz249 cigany.

Vagy maga szerint van? Akkor maga egy fasiszta is egyben.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, a Mester nem hippi lett, a hippik azok libalengetok es nem racionalisok.

A Mester racionalis hippi lett.

bz249 írta...

KGB: termeszetesen semmi szegyellni valo nincs abban, ha valaki cigany. Ha mondjuk azt mondana, hogy perui vagy ausztral vagyok eppen ilyen hevesen tiltakoztam volna azellen is. Mert en a Tenyek es a Szamok szilard alapzatan allok, nem pedig a buta mesek vilagaban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga a ciganyok mellett a peruiakat es az ausztralokat is utalja?

Csak sajnalni tudom.

bz249 írta...

KGB: en a hazugsagot es a csusztatasokat utalom. Mivel sem ausztral, sem perui, sem indiai nem vagyok ezert, aki ilyet terjeszt rolam attol kenytelen vagyok elegtetelt kovetelni. Az igazsag neveben, hogy mindenki gondolja meg ketszer mielott barmirol hazudozni tamadna kedve.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A helyzet az, hogy maga tagadja a peruisagat. Mivel maga ugy gondolja, hogy a peruiaknak budos a szaja.

Nekem latja nem okoz nehezseget, hogy lelekben peruinak mondjam magamat. Amiben benne van, hogy valojaban nem vagyok perui. Jobb is igy, mert azoknak mind budos a szaja.

Névtelen írta...

Még mielőtt betesznek ide egy fogpaszta reklámot, érdeklődnék:
Gizikét elemésztették?
Prosztónak is milyen rég nyoma veszett már... Gyanúsan eltünedeznek innen a Tényezők!
Mondják csak, az Élő Pénz vallás gyakorlása nem igényel véletlenül emberáldozatot?

Leskelődő

Ezredes K Őrnagy írta...

Ha az Élő Pénz vallás államvallás lesz, akkor sok proli fog áldozatul éhendögleni

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Leskelődő, ahol fár vágnak, ott hullik a forgács.

Az elitekből is csupán a legjobbak bírják azt az őrjítő idegfeszültséget, ami az elitbloggerséggel jár.

Gizike és Prosztó nem bírta, kész. Jó, én is löktem rajtuk, de nem sokat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ssssh, Őrnagy, ennek a megmondásnak még nem jött el az ideje.

bz249 írta...

Igaza van KGB-nek, a poprolista ellenzék kihasználja az óvatlanságunkat. Amíg ilyen prolikrácia van, addig ésszel kell fogalmazni.

Free Mason 33rd degree írta...

KGB, térjünk vissza a megmondásához. Alapvető ideológiai ellentétet látok bz tegnapelőtti evolúciós cikke, meg a maga mai erőlködése között.
Buz helyesen ismerte fel az elit mibenlétét, viszonyát az evolúcióhoz és olyan földi hívságokhoz, mint a fizikai lét. Megértette, hogy a Megmondás nem fizikai mivoltában fontos, hanem eszmeiségében. Ennél fogva teljesen mindegy, hogy ki volt a forrása a megmondásnak. A lényeg, hogy az Elit kinyilatkoztatta, tehát ezáltal maga a Tőke nyilvánult meg, és hogy ki volt a szócső, az indifferens.

Erre maga elkezd itt Excel-táblákról makogni, mint egy webproli, aki büszke, hogy már látott közelről táblázatkezelőt.

Talán ideje volna felfogni, hogy a Magasabb Eszme, a Pénz és a Tőke transzcendens mivolta határozza meg az elitet, nem pedig holmi nicknevek. A nehéz felfogását már akkor láttam, mikor holmi nicknevet kért rajtam számon, és nem volt hajlandó megérteni, hogy amikor a Tőke szól magához, akkor minimum illetlenség a nevét firtatni.

A táblázatát meg csak nyugodtan nyomtassa ki valami finomabb papírra, ami nem dörzsöl nagyon, és használja rendeltetésszerűen.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

komuves, maga mit erolkodik itt? Tan maga is megmondani akar?

Fenyiteskeppen elmondom, hogy a komuves lakcime: Berkenyemagos, Rossztelep u. 72.

Ettol talan visszavesz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, milyen apropo ez a prolikracia.

Nincs valami technikai megoldas arra, hogy a komuves kommentjei olvashatatlan bolhabetuvel irva jelenjenek meg?

bz249 írta...

KGB: úgy nézek én ki, mint egy főgomb fejlesztő? Én megmondással és ivással szoktam foglalkozni. Főleg az utóbbival, de azt a tevékenységet nem értékelik súlyának megfelelően a pénzügyminisztériumban.

A prolikrácia olyan, amikor a prolik is szavazhatnak. Sőt ugyanannyit ér a szavazatuk, mint egy emberé. Ami versenypiaci alapon is marhaság, mert egy proli egy zacskó száraztésztáért hajlandó eladni a szavazatát, én meg minimum egy Lancia Thesist kérnék érte. Na ez egy újabb kommunista csökevény, amit ki kell gyomlálni, mindenkinek érjen annyit a szavazata, amennyiért eladja Verseny, Piac és Élő Pénz. Na de a lényeg, hogy ilyen körülmények között a rohadt sok proli szavazata dönti el a választást, vagyis proliuralom (prolikrácia) van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

ezt mondom en is. Prolikracia az, amikor komuvesek szabadulnak el es az elitblogon elit megmondoknak szolnak be, mint amilyen en is vagyok. Ugy kellene, mint a regi egyiptomi kepeken, hogy aki fontos, az nagy meretben van rajzolva, aki pedig nem fontos, az kicsivel. Hasonlo modon az en kommentjeim nagy betuvel jelennenek meg, a komuvese kicsivel.

Ezredes K Őrnagy írta...

Kossuth is ilyen kőműves felforgató volt.

Névtelen írta...

Uraim,
az ilyen kezdő kőműves kommentálók hozzászólásait egy SMSnyi terjedelemben kellene limitálni. Pláne ha még a diagrammok és a táblázatok fontosságát se érti. Az előbb is végigolvastam.

Ennyi betűből egy elit 2-3 érdemi megmondást is ki tudott volna hozni.

Hébér-Lopó

Free Mason 33rd degree írta...

Lopó, maga szerint KGB ominózus táblázata érdemi megmondás része volna? Nekem úgy tűnik, csak egy hülye lista, amibe KGB a hosszú téli estéken kitalált neveket ír. Diagramokat pedig még nyomokban sem tartalmaz.
Ami pedig a betűk számát illeti, igenis ott van a 3 db érdemi megmondás, csak tömörítve. Magának persze külön kellene mindegyiket szájbarágni, de erre nekem nincs időm.

Ezredes K Őrnagy írta...

Takarodj kőműves!

bz249 írta...

Az a gond az ilyen hosszu es ertelmetlen kommentekkel, hogy sokaig tart atgorgetni oket. Kene valami olyan feladatot talalni a komuvesnek, ahol vakolokanalat kell hasznalni, hatha akkor nem jutna ideje kommentelni.

Bar, ha jol latom a komuves szakszervezeti tag, azokat meg nem szeretjuk.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Komuves, nagyon sajnalom, hogy nem ertette meg a megmondas jelentoseget, pedig a Mester postjaban is a szajaba lett ragva.

Hiaba rejtozkodik holmi nikknevek moge, hogy bemosson a szeretetnek es a racionalitasnak, az Excel-tabla ugyis utoleri es az unokainak magyarazhatja, miert alcazta magat komuvesnek, amikor a mosogepszerelo is tisztes foglalkozas.

Sajnos az altalanos iskola nem dolgozik a kezem ala, hiaba bontom ki a Mester igazsaganak minden reszletet, egyeseknek meg ez is keves. Nem irhatok a Mester minden szavahoz magyarazatot, mint egyes kokori tundermesekhez megtettek!

Free Mason 33rd degree írta...

Identitászavaros bloggerek (akik nem tudják magukról eldönteni, ezredesek-e avagy őrnagyok) kíméljenek. Egyébként meg kőműves a nénikéje.

Névtelen írta...

Mason 33,
az Excel-tábla eszköz, amivel a gyűlölködés, kirekesztés és ostobaság ellen lehet küzdeni. Egy igazi haladó dolog. Ez a lényeg. Hogyan lehet ezt nem érteni?

u.i. Tirpákbokrétáson nincsenek kőművesnők. Honnan származik az információja?

Hébér-Lopó

töégy írta...

Örömm látni, hogy kitört tt s a szeretetteli racionális szociáldarwnizmus.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga kőműves, ne tagadja. Más úton akar haladni, mint az Élő Pénz, így ellenség. .

Höndör B. Margit írta...

Én szerelmes vagyok a kőművesbe.
A kőműves marad.

Tölgy, ne igyon többet. Legközelebb lehagyja az é betűt is, és tőgynek fogja nevezni magát.
Tudja, mit? Mégis igyon még egyet, tőgyike.

Űrnagy, maga hol volt idáig??
Látja, mi lett a blogból?
Hasson oda KGBre valami nehéz tárggyal.

Lajos, írjon már valami intellektuálisat, legyen szíves:)

Ezredes K Őrnagy írta...

Teleltem. Olyan elit helyen, hogy nem volt net. Nagyon örülök, hogy hiányoztam magának.