2010. március 19.

Kovátsch Gamma Bertalan
Nevem Bertalan. Tolvaj vagyok.

Szánalmas, parázna majmok vagytok, akik szarnak minden erkölcsi parancsolatra! Te ott a harmadik sor szélén, a vékonykeretes szemüvegben! Tudom rólad, hogy 5 éve párhuzamosan két nővel is megosztottad az ágyadat. Aztán persze lebuktál és akkor azt hazudoztad, hogy nem akartad megbántani se Izabella, se Berta érzékeny lelkét. Aztán persze Izabella és Berta egyesült erővel dobott ki a lakásból, egy szál lepedőben, még szerencse, hogy akkor nem volt YouTube. Te dumálsz erkölcsről, te szarjankó? Aztán te azzal a szigorú tekintettel a leghátsó sorban középen! Tudom rólad, hogy gyerekkorodban cukrot loptál a közértből! Sőt, odáig vitted, hogy a lopott cukrot be is csereberélted az osztályban mecsboxra meg repülőgépecskére. Amíg el nem kapott a bolti eladó, mert akkor persze ríttál, hogy ilyet soha többé!

Tolvaj, képmutató szarjankók vagytok mind. Bűnösök vagytok, igen, nézzetek magatokba és ott vannak a szánalmas kis bűnöcskéitek, melyeket úgy dédelgettek, mint más a sérvét. Mégis, milyen alapon vágytok a szépre, a jóra, milyen alapon oktattok ki másokat, hogy ezt nem szabad, az meg csúnya dolog? Ahelyett, hogy bevallanátok magatoknak az igazságot, mint az anonim alkoholisták, hogy

A nevem Aladár. Rest vagyok a jóra. A nevem Borbála. Haragban vagyok mindenkivel, de főleg Aladárral. A nevem Cecil. Ellenállni az islernek nem tudok. A nevem Dénes. Még az islert is irigylem Ceciltől. A nevem Etelka. Egy évben átlagosan 20 szeretőm van. A nevem Flórián. Azért vallom be a bűneimet, mert az ingyen van. A nevem Györgyi. Ez a blog nem méltó arra, hogy akár csak a nevemet is megemlítse.

És ha már így bevallottátok a bűneiteket, akkor milyen alapon marasztaltok el másokat? Cukortolvaj, milyen alapon pampogsz arról, hogy így nokiásdoboz meg úgy nokiásdoboz? Etelka, miért sírod tele a női magazin levelezőrovatát, hogy így nem lehet élni?

Ahelyett, hogy egyszerűen beismernétek, hogy ez így van. Nem lehet rajta változtatni. Ilyenné teremtett az Evolúció, a nagybetűs, hét nap alatt. Igen, bűnöztünk, na és? Miért, betartható, hogy ne legyünk restek a jóra? Ma hányszor voltál rest a jóra te kis tüsifrizurás az első sorban? 217-szer? Az egy kicsit soknak tűnik nekem. Lényeg, hogy nem lehettek bűntelenek. És ha nem lehettek bűntelenek, akkor minek arra törekedni, amikor a bűn pedig jólesik?

Látjátok, a liberálisoknak ilyen gondjaik nincsenek. Ha nem lennétek ilyen képmutatóak, nektek se lennének ilyen gondjaitok.

17 megjegyzés:

Free Mason 33rd degree írta...

A hét főbűn! KGB, maga sokra vihette volna, ha a korrupció fel nem zabálja a liberális mozgalmukat.

Most majd jön Margit klientúrája, akik majd hatékonyabban fogják a mogyit osztani az elitnek.

Névtelen írta...

KGB, csak keményen. Ha gondolja, a fiúkkal elintézzük, hogy pár bűnös a megfelelő büntetésben részesüljön. Tudja, mint a Se7en-ben.

Szabadkőműves testvér, az lehet hogy jön Margit klientúrája, de Margit nem.

Lavrentij Pavlovics

tölgy írta...

Nem értem, mi Etelka bűne a 20 szeretővel.
Nem eléggé nyitott, toleráns, kirekeszt magából másokat?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tolgy, eppen errol van szo. etelka csak azt csinalja, amit az Evolucio - aldassek a neve! - beprogramozott neki. erkolcscsoszt jatszania teljesen felesleges.

tölgy írta...

Ja vagyúgy!
Az világos, hogy lopni, csalni, hazudozni hatalmas szelekciós előnyt jelent az önző géneimnek.
Akkor azt nem értem, hogy az az Evolúció nevű hogyan magyarázza pl. a füves cigit meg a kevertet?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nagyon egyszerű.
A sztyeppén vadászó-gyűjtögető őseink felfaltak volna mindent maguk körül és emiatt kihaltak volna, ha nem ütik ki magukat valami durvával. Emiatt lett szelekciós előny a füves cigi és a kevert.

bauer írta...

Lassan a Mester is eljut ahova Jótündi.

jotunder http://orulunkvincent.blog.hu 2010.02.27. 14:50:35

@Kettes: En szep egyenletesen undorodom mindenkitol.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bauer, amikor nem az oszinte bunosoknek van ketharmada, hanem a kepmutato bunosoknek, akkor mi a fenet mondhat a racio hive? a tobbseg agyatlan debil, az a keves, akinek van agya, de nem latja az igazsagot, meg rosszabb.

bz249 írta...

KGB: van olyan lehetőség, hogy megvallom a bűneimet és ezért állami mogyit kapok, hogy megnyugodjon a lelkiismeretem és újra teljes erővel a Haladás előrevitelére koncentrálhassak?

Névtelen írta...

viagra florida online pharmacylittle yellow pills valium

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online us[/url]

Névtelen írta...

KGB, nem akar részesedést adni az elitnek a gyógyszerhamisítvány-bizniszéből?

Lavrentyij Pavlovics

tölgy írta...

KGB.

ezt szeretem ebben a reverse enineering-ben. Ami van, az azért van, mert csak az lehetett. A létező világok legjobbikában élünk. És az Ibolya közönsége biztosan szelekciós előnyben van a sok kevert miatt.

bauer,
Undorkodóknak is egy kis szelekció kéne, hátha az segítene a bajukon.

Névtelen írta...

Ha jól értem a Mestert, akkor az, aki keresztény életvitelt folytat, az épp azt csinálja, amihez kedve van, tehát tulajdonképpen liberális:

>@fáskerti elvtárs: "Ha vallásos vagyok, nem csalom a feleségem, és még csak nem is drogozom, akkor ki vagyok tiltva a liberálisok közül? "

jaj ne add már a hülyét. pont arról volna szó, hogy mindez a te dolgod.<
index.hu/video/2010/03/19/visszajott_gyurcsany_kitort_a_hiszti/

Látják, a Mester is saját szabad akaratából lett ilyen fantasztikus:
http://www.hegyvidekujsag.eu/site/upload/import/0705/obj/ck29.jpg

tölgy írta...

Névtelen,

nem csodálom, hogy ilyen zagyvasághoz nem meri a nevét adni, csak arcát.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

berija elvtars, hogy klasszikust idezzek, kaparj kurta, neked is jut. maga is hamisithat gyogyszert, reklamozhatja a blogon es en csak a bevetel 20%-at fogom kerni. ez a Verseny es Piac es nem holmi kommer egyenlosdi.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

hat persze, hogy a lehetseges vilagok legjobbikaban elkunk, tolgy. az Evolucio - aldassek a neve! - miert vegezne felmunkat? hiszen mindenhato es evmilliardok alltak a rendelkezesere.

Névtelen írta...

KGB elvtárs, inkább maradok a ricinnél és a talliumnál, azok közelebb állnak a szívemhez.

Lavrentyij Pavlovics