2010. március 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Faktor

A Magyar Fogorvosok Szövetsége négy párt programját hasonlította össze az "A", "B" és "C" faktor hatásossága szerint. A tudományos és elfogulatlan elemzés végkimenetele nem kérdéses: csak és kizárólag Lajos, a Hős programja garantálja a káros mikróbák elleni legteljesebb védelmet, mindhárom faktor részeredményét figyelembe véve. A Jobbik programja egy faktorban győzedelmeskedhet, de a nagy egészt tekintve lemarad a Hős mögött!

Válassza a Hatékonyságot, válassza a Tudományt, válassza a Programot!

12 megjegyzés:

bz249 írta...

Én nyugati import programot használok, az 4-es felett teljesít ezen a skálán. Mondjuk tény a hülye mucsai termékek közül Hős Lajosé a legjobb.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A független szakértők mit mondanak a maga programjáról? Mert nehogy itt valami propagandaízű reklámozás menjen!

bauer írta...

Igen!!! GO Lajos GO!!

(amúgy kurva jó, a diagrammok mintha a tirpákra készültek volna :)

bz249 írta...

Azt, hogy Lajos erről másolta... és szerintem Silvana Koch-Mehrin jobb MILF, mint Ibolya.

De itt Mucsán, ezzel kell főzni, mert még mindig ez a legnyugatosabb és a legjobb MILF.

Névtelen írta...

KGB, a független elemzők ezt jól elcseszték: az rendben van, hogy a Páncélvonat megelőzi a Fospumpát, de miért előzik meg az Urat?
Ha Lajos és a Hölgy nem szerez többséget, akkor a grafikon szerint a Páncélvonatot kell bevenni a kormányba.

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Berija elvtárs, ha a Tudomány szerint a Jobbik kell kormányozzon, akkor érzelmeskedésnek nincs helye, így kell történjen. Megmondta a Mester is: attól, hogy fasiszta, még lehet haladó.

Névtelen írta...

KGB, a Jobbik nagyon messze van az európai értelemben vett fasisztáktól (pl. Pinochet), akiket szeretünk. Tagadhatlan, hogy a melegfronton volt pár alulról jövő kezdeményezés, de a diktatórikus vezetés (*) ezeket csírájában eltiporta. A globalizációellenességükről már ne is beszéljünk: hogy fog az elit az Alditól és a Tescotól mogyit kapni, ha kizavarják őket az országból?
*: Csak azért baj a diktatórikus vezetés, mert nem mi diktálunk.

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

berija elvtars, volt Pinochetnek programja vagy nem volt? Volt. Van a Jobbiknak programja vagy nincs? Van, ezt meg fuggetlen elemzok is kimutattak. Akkor meg mit kotozkodik?

Névtelen írta...

KGB, magának a zöldhippik programja is imponál?!

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Berija elvtars, kezd elfogyni a turelmem. A Magyar Fogorvosok Szovetsege belevette a zoldhippiket a fuggetlen elemzesebe? Ugye, nem. Akkor meg mit foglalkozik veluk? A zoldhippik nem Tenyezok.

Névtelen írta...

KGB, a zöldhippik tényleg nem tényezők, és a Páncélvonat valóban az, de erősen túlértékelet. Az a baj, hogy maga nem tudja amit én: az elemzést összesítő szakértő kábítószertartalmú cukorka hatása alatt állt, amikor a Páncélvonat adatain dolgozott.

Lavrentyij Pavlovics

Névtelen írta...

Nagypéntek van, és ilyenkor nem illik politizálni. Helyette a pedofil papokról tessék megmondani.