2010. március 30.

bz249
Reménysugár

Mindenki ellenünk van Elitek, ez a Szarszagú Hüjeország csupa proliból áll. De ma azért sikert aratott a Haladás, hiába a csapodista belső kártevők aljas aknamunkája, ma győzött az Igazság, és Mucsa egyetlen független intézménye meghozta az egyetlen lehetséges döntést. Bizony ennyi független intézmény maradt, még a demokrácia egykori támasza is a Nácik mellé állt. Ők sem függetlenek többé.

Sőt a Párt soraiba is aljas árulók férkőztek, akik nem átallanak szövetséget javasolni a Fospumpának. Sőt ez a szövetség már meg is valósult, amikor egységfrontot hoztak létre a Racionalitás Pártja ellen.

De a Független Intézmények reménysugarat jelentenek, ugyanis a tekintélyükkel és demokrata elkötelezettségükkel kiállhatnak a helyes megoldási javaslat mellett, vagyis hogy az USA olvassza üveggé ezt a veszedelmes nácikkal borított Múltbarévedő Hüjeországot. Vagy, ha a koszos fekete komcsi erre nem hajlandó, akkor legalább az UFO-k. Biztos vagyok benne, hogyha a Racionalitás Pártja és a Független Intézmények erre kérik őket, akkor ők megteszik.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bz, felszerelték már a stratégiai csapásmérő fegyvereket a jachtra?

Go Lajos, go!

Lavrentyij Pavlovics

Névtelen írta...

Bz, felszerelték már a stratégiai csapásmérő fegyvereket a jachtra?

Go Lajos, go!

Lavrentyij Pavlovics

bz249 írta...

Lavrentyij Pavlovics elvtars, sajnos a Kozep-Afrikai Koztarsasag kisebb financialis zavarokkal kuzd ezert a zaszlon es a jokivansagaikon kivul semmit nem tudnak biztositani (a sajat mogyimat meg nem erre koltom). Viszont hivatalos elnoki spamkuldesi jogot kaptam, talan abbol lesz eleg mogyi a fegyverekre.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megérkeztem Mucsára. A helyzet reménytelen. Mindenhol fospumpista heccbrigádok cirkálnak. A félelem általános légköre miatt a Haladás hívei lehet, hogy nem mernek elmenni szavazni!

bz249 írta...

En megmondtam KGB, nem maradt mas megoldas, mint a dekontaminacio. El kell torolni Mucsat a fold szinerol. Sot olyan fegyvereket kell bevetni, amelyik a Fospumpa fold alatti szolobanyaiba menekulo nacikat is megsemmisiti.

Névtelen írta...

Bz, hogy fogja így üveggé olvasztani mucsát? A Kilencedik Főigazgatóságról nyugdíjba küldött elvtársaim elraktak pár dolgot a nehezebb napokra, nem érdekli?

KGB, ne csüggedjen: a proli is a Haladásra szavaz, ha Tokarevet szorítanak a tarkójához.

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kérdés, nincs-e valami sugárzás, ami Mucsa elpusztítása után is újrateremti az itt tenyésző gonoszságot. Volt már rá példa, nem is emlékszem melyik szörnyfilmben.

bz249 írta...

Akkor nincs mas hatra az UFO-khoz kell fordulni. Ezeket javasoljak a szakertok

http://www.stardestroyer.net/Empire/Essays/Planet-Killers.html

Névtelen írta...

KGB, a Mester is megmondta: neutronbomba kell, az sterilizál, de nem károsítja az infrastruktúrát.

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

neutronbomba, berija elvtars, az olyan xx. szazadi. a szedito jovoben a gonoszsag akar a kozetbe is bele lehet kodolva. kepzelje el, hogy a mucsaisag a parlament suttoi meszkovebol arad.

Névtelen írta...

KGB, akkor a Cár-bombára van szükség, az még a mészkövet is elpárologtatja.

Lavrentyij Pavlovics

Ezredes K Őrnagy írta...

Atomot nekik!

eN írta...

Weimar, Weimar!!!!
"Az elutasítottság dimenziójában viszont Bokros Lajos megítélése a legkedvezőtlenebb (54 százalék)"

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/orbant_kozvetlenul_is_megvalasztanak/