2008. szeptember 29.

Ferenczy A. Szidónia
Turul végveszélyben

Bazmeg van, tirpákok. Már a lehallgatókat is lehallgatják. Nem is akárhogy, hanem egyenesen 21. századi technológiával - és ezt biztos forrásból tudom.

No de nem kell ám kétségbeesni, mert a Mester résen van. Átlát a szitán, mondhatni, és rávilágít a lényegre két rövidke, ám annál fajsúlyosabb szóval: fidesz, korrupció

Mert idehaza nincs újdonság, sőt, az a mondás járja világszerte, hogy az újszülöttnek és a magyaroknak minden vicc új. Hiszen aki tovább lát a sávoknál meg a turuloknál, az tudhatja: egyik 19, a másik egy híján húsz. Ezek lopnak.

A fospumpa nem képes hazugságra, genetikailag. Az Úr pedig nem tud bűnbe esni.

Most mégis, mintha a hülyék pártja látszana elhúzni az Aljadék-olimpia fináléjában. Bizony, ezek a fiatal demokraták bitbűvészek. Kigolyózzák a régivágású számítógépeseket a fürdőkádjukból. A Mester ezt is meglátta: pirosvirág. Bizony bizony, az igaz demokraták nem törik fel a másik szerverét - akármit is jelentsen az, hogy feltörés. Az igaz demokraták nem hallgatják le a titkosszolgálatot.

Mester, engedjen meg itt egy személyes hangvételű közbevetést: SENKI nem hallgatja le a titkosszolgálatot. Senki, baszdmeg. Mert lehet, hogy nem demokratikus, lehet hogy populista vagy neonáci, netán fost köp a világra gejzírként, de figyi, *ennyire* senki nem hülye. Még ő se.

Az igaz demokrata nem tör be a "kormányzati gerinchálóra", függetlenül attól, hogy mi a kormányzati gerincháló. Az igaz demokrata azzal harcol, amilye van. Ha éppen mindenféle nyikhaj firkászok kicsavarják a kezéből a saját titkosszolgálatát - ami persze messze legitimebb a hülyemagyarokénál (se EKG se NBH feltörés) - nosza, talál másikat. A kincstárit, ha az van kéznél. Elvégre háborúban állunk, most semmi sem drága.

Még a sikerek megmutatása sem. Erre van keret, mert ez mindenki érdeke. A tanulmányok nem kerülnek fel a netre, mert arra sosincs elég pénz. Ezt persze a haladó értelmiségiek is belátják, mert nincs annyi cuki hattyúfotó meg hátranyilazós kép, ami elég lenne a sok igazság megmutatására, különösen ha csak a felület 1/20-ad részére írunk.

Már tisztára elkanyarodtam a témától, a francba. Szóval, mindenki kémkedik, mindenki hazudik, mindenki csal, mindenki lop, mindenki osztogat, mindenki rossz és gonosz. De a lényeg ott van az utolsó sorban, örök mementóként.Köszönjük, hogy nyitva tartod a szemünket!

22 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Muhahaha, bukta van, megmondta Greczy Zsolt is.
Az MSZP nyert, a Fidesz vesztett, mert erintett lett sotet ugyekben.
Az Ur pedig nem is nyilatkozik a sotet ugyekrol, mert a demokratikus intezmenyrendszerbe vetett hitet nem akarja megrenditeni.

A Fospumpa mondjon le.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Az én gyerekeim is így gondolkoznak. Ha nem tudok róla, akkor nincs is.

Persze, más szövegkörnyezetben is hallottam már ezt a szituációt a napokban. Az állami tulajdonban lévő vagyonról szóltak, illetve arról, hogy ami nincs leltárban, és valaki elveszi, az tulajdonképpen nem is lopás.

mert hát ha nem tudom, hogy az enyém, akkor hogyan tudnám hogy ellopja valaki? a tolvaj meg nyilván nem jelenti be a yardon, hogy most lopott egy egész bányát, és azóta csak egy nagy semmi van a helyén.
Tehát ha a tulaj nem jelentkezik, akkor bizony nincs bűncselekmény.

Ez itt a bűntelenek országa.

Gizike írta...

khm.
Érdemi hozzászólás helyett két vidám link reggelre:
"http://www.mti.hu/cikk/312273/"
:))

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/09/30/stohl_andras_lanya_egesz_hajnalban_sirt

tölgy írta...

Gizike,
maga érzéketlen.
Stohl buci pár napos kislányának fáj a hasa, és ez a vidám link maga szerint?
Köszönöm szépen az érzékenységét!
pffh

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mi ez a rohoreszes holmi hasfajos kisdedeken?
Panka rakos es a neten jar iskolaba.

Ezt tessek tematizalni!

Ezredes K Őrnagy írta...

Angolvíz barátaim, angolvíz.

tölgy írta...

KGB,
ez a Gyurcsány nem az, aki a tv-n keresztül is tud gyógyítani?
Mert mostantól gyógyíthatna a neten keresztül is. És az eü finanszírozási problémák nagy részét is megoldaná.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez az, Tolgy, most a kozepebe vagott!
Tovabb javithatnank az egeszsegugy minoseget, ha a haszontalan kiskorhazak mellett a haszontalan megyei korhazakat is megszuntethetnenk. A megoldas a webes gyogyitas.

Vegye eszre, hogy a kisiskolak problemajara is frappans valaszt ad ez az otlet. Feri a kisiskolak mellett van, de minek oda fizikai epulet es fizikai tanar, amikor weben is megy minden?

tölgy írta...

Akkor nem csak a kisiskolásoknak, de betegeknek is adunk egy laptop-ot. Nem kéne most a laptop bizniszbe befektetnie a tirpákoknak?

Gizike írta...

KGB
Látja, most jót tett.
Nagyon meghatódtam. Milyen jó ember itt mindenki!
(sír)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mi az, Gizike, maga is erdekelt a laptop-bizniszben?
Nyomuljon ra, amig nem keso. Az orszag Panka'i epedve varjak a laptopokat es mi, a Verseny es a Piac hivei nem is habozunk azokat a laptopokat leszallitani.

Ezredes K Őrnagy írta...

Látják, az Úrnak van szociális érzéke. A hülye Fospumpa meg be akarja fagyasztani a nyugdíjasokat meg Gizikét.

Nekem van 500 eladó 386-os laptopom. Közbeszerzésben 100 000-ért megszámítom darabját.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Alkalmas a konfiguracio a Kormanykozeli Rt. Tavtanulas a Kistelepuleseknek nevu programcsomagjanak a futtatasara?
Biztos vagyok benne, hogy nem. Ha netan alkalmas lenne, leszolok a fiuknak, hogy ne legyen alkalmas.

Sajnos magat kenytelen leszek kizarni a tenderbol.

Ezredes K Őrnagy írta...

Magát meg én zárom ki, mert maga szociálisan egy érzéketlen tuskó. Ilyen gonosz emberek nem dolgozhatnak ilyen fontos projeck-en.

Én fogok nyerni, és hülyére keresem magam. Ha-ha-ha-ha-ha!!!!! Lexussal járok majd budira is ! Ha-ha-ha!

tölgy írta...

A laptopokkal szembeni további követelmény - a távgyógyítás és oktatás mellett -, hogy alkalmasak legyenek a lakások fűtésére és melegvízszolgáltatásra. Így amikor kedvenc Rézműves Yvette bejelentkezik, a jelszó megadása után a "Szociális Érzékeny Központ" elkezdi fűteni a lakását az szociálisan érzékenysége mértékében.

tölgy írta...

Őrnagy,
mit szarozik? Lövessen!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Van csipkartyaolvaso es iriszfelismero kamera a maga laptopjaban? Nincs? Akkor mi a turot beszel itt szocialis erzekenysegrol, amikor is ezek a periferialis eszkozok a szocialis erzekenyseg legfontosabb technikai elofeltetelei?

Legyen a beszallitom es akkor kaphat egy kis mogyorot.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Őrnagy, ne járjon lexussal budira, mert nekimegy és eltörik a fajansz.
járjon inkább segway-jel. az is van olyan drága arányaiban.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es ha segway-t adnank a kistelepuleseknek? Vallalom a leszallitasat.

tölgy írta...

Segway-ekkel és laptopokkal a Haladást, Picot és Versenyt szolgáljuk.
Őrnagy, meg kaphat páncélozott laptopot és segwayt.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Lehet, hogy gond lesz a segway tömeges elterjesztésével. ugyanis Piroska néni a szomszédból nem tudja használni, mert vagy a segway kormányát fogja, vagy a járókeretet.

kellene most rögtön alapítani egy céget, ami a szociális egyenlőségért meg az akadálymentesítésért küzdene és saját fejlesztésként integrálná a járókeretet a terepsegway-jel. tutti kapnánk rá eu-s támogatást is.

Ezredes K Őrnagy írta...

Tölgy ,ha páncéloztott a segway is akkor meg vagyok véve. Meg nem ártana rá egy forgatható géppuskatorony se.