2008. november 6.

Kovátsch Gamma Bertalan
Arcképcsarnok

Beszarok, népszerűség. Hülyearcúak azon pufognak, hogy az Úrnak nincs népszerűsége. Hát eleve, mi a népszerűség? Kinek hiányzik, hogy a sok proli szeresse az Urat? Elég, ha befogják a pofájukat és teszik a dolgukat, kedves barátaim. Az Urat csak nekünk, eliteknek kell szeretnünk és mi szeretjük is, a többieknek pedig szarok a szájába. Nagy dolgok mindig, mindig népszerűtlenséggel jártak, itt az ideje, hogy a hülyemagyaroknak újra órát adjak. Már a múltkori '56-os téma is milyen népszerű volt.

Itt van, bazdmeg, néhány történelmi figura. Ők nem keresték a népszerűséget, hanem tettek, a prolik meg kapták a fospumpát a pofájukba.

Attila, a hun

Ugyanaz volt, mint ma. A sok hülyenép, vizigótok, gepidák, alánok és még a faszom tudja, hány kis törzsecske mind önálló önkormányzattal nyomult. Micsoda pazarlás! Pedig már akkor is tudták, hogy nem jut minden lófőnek Teszkónagyáruház, de hát tudjátok, akkor is csak a nagyzolás ment. Attila elsöpörte ezt a sok nyunnyadt önkormányzatot költségkímélés végett. Azt hittétek, szerették érte? Egy faszt szerették, de mit törődött ezzel Attila? Kurvára semmit se törődött vele, hanem aki ellenkezett, azt orrbaverte. Reformokat így hajtanak végre, nem ám ondolált nyáladzással.


IV. Béla

Ugyanaz volt, mint ma. A sok hülyebáró nem akart adót fizetni a királynak. Nem volt más hátra, fehéríteni kellett. A fehérítés éppen kezdett sikert hozni, amikor kitört a világválság. Megjelentek a tatárok. A tatárok begyűrűzését egy ilyen nyitott gazdaságú ország nem tudta elkerülni, de a tatárok visszavonulása után a reformok így újabb lendületet kaphattak! Azt hiszitek, megértették a hülyemagyarok, hogy a fehérítés, a tatárok és a reformok az ő érdekeiket szolgálták? Akkor nem értették meg, de ma már minden kisdiák megérti. Ezért is egy nagy faszság a népszerűséget keresni.

Napóleon Bonaparte

Ugyanaz volt, mint ma. Sok hülyeországocska és hülyebirodalom, mindegyik saját törvényekkel. Hát hatékony volt így az adminisztráció? Nem volt hatékony. És azt hiszitek, hogy amikor Napóleon új adminisztációs eljárások bevezetését javasolta, akkor ezek tapsoltak örömükben? Egy faszt tapsoltak, pfujoltak meg minden. Hiába pfujoltak azonban, a szájuk el lett kenve. Szerették Napóleont. Egy túrót szerették. De nem is volt kíváncsi a véleményükre!

Ha ezek a történelmi alakok a népszerűségükkel törődtek volna, most nem lennének benne a történelemkönyvekben. De szartak a népszerűségre és most mindenki megtanulja a nevüket. Ennyit ér a népszerűség történelmi perspektívában, ezért szarik rá az elit.

Remélem, ti is szartok a népszerűségre?

41 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

A lófő az székely tisztség volt KGB.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Feri nyer, mindenki veszít?
(te vagy az a nő, ki mindig felhevít)

Ferenczy A. Szidónia írta...

átjött az üzenet:

Ha a népszerűtleneket bántják, én is népszerűtlen vagyok!

martonx írta...

KGB hogy jön ön ahhoz, hogy 3 ilyen senkit hasonlítgasson az Úrhoz???

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Lofo, herceg, alkiraly vagy torzsfonok, nem kurvara mindegy, Ornagy? Royalista, teokrata cimek ezek a tortenelem szemetdombjarol. Attila nem cicozott es megreformalta ezeket a cimeket, egyet se hagyott beloluk. A viseloikbol se.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, nem tud olvasni??? Nem hasonlitottam oket az Urhoz, csak megjegyeztem, hogy ezek a tortenelmi alakok sem voltak nepszeruek. Az Ur sem nepszeru, viszont modernizal es demokrata! Ez a nagy Hozzaadott Ertek ezzel a harom royalistaval szemben.

Ezredes K Őrnagy írta...

Értem akkor már az üzenetet. Jöhetett volna Sztálinnal is. Ő se volt népszerű, mégis igen sok Értéket adott hozzá.
Míg a Fospumpa Hitler népszerű volt, aztán mégis.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, latja, erre szamitottam. Milyen igenytelen dolog mar Sztalinnal es Hitlerrel jonni. A magas Hozzaadott Ertek abbol jon, hogy en ezeket a neveket le sem irtam, maga spontan megis eljutott hozzajuk.

Most egy perc nema ahitatot kerek a magam szamara.

Ezredes K Őrnagy írta...

Miért igénytelen. Ők sok Értéket adtak hozzá, és vettek el. A Mester is sűrűn előjön velük.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagyom, kicsit dorzsoltebb elitek azonnal gyanut fognak Hitler vagy Sztalin nevenek emlitesere.

Ezt ismeri?

Reductio ad Hitlerum, also argumentum ad Hitlerum, or reductio (or argumentum) ad Nazium – dog Latin for "reduction (or argument) to Adolf Hitler (or the Nazis)" – is a modern informal fallacy in logic. It is a variety of both questionable cause and association fallacy. The phrase reductio ad Hitlerum was coined by an academic ethicist, Leo Strauss, in 1953.
...
The relative frequency of such comparisons in Usenet discussions led to the formulation of an adage called Godwin's Law in 1990, which posits that the probability of analogies involving Hitler or the Nazis approaches 100% as the duration of an online discussion increases.

Gizike írta...

A népszerűségre IS, és minden másra IS.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es mi van az olajos furdovel? Arra IS? Az egesz orosz kremtortakkal, amiket magaba szokott tomni? Arra IS?

Gizike írta...

Mostanában marcipánban utazom, KGB.
Maga még dolgozik?
(elégedett vigyor)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A csokolade a leghatasosabb.
Igen, meg dolgozom (kop-kop az asztalon).
Magat mar elbocsatottak?

Gizike írta...

Mi? Mi? Hallott valamit?? Begyűrűzés van??
(idegesen felül a nyugágyból, leesik a könyve a földre)
Várjon, iszon egyet a boromből.
(iszik egyet)
Most mondja!

Gizike írta...

Mikor indul haza? Még sokan lesznek az utcákon, tereken, metrón, buszon, vonaton?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem hallotta?
Mindenki errol beszel!
A tatarok begyuruztek a Vereckei-hagon keresztul es mar elertek Budapest elovarosait. Az orszag keleti reszen mar nincs aram es viz es ki tudja, mashol meddig lesz!
Rohanjon a furdoszobaba, vegyen aramot es vizet vodorbe, a marcipant pedig rejtse el, mert arra nagyon jonnek a tatarok!

Legjobb persze, ha elbujdosik az erdobe.

Mire var, rohanjon mar!

Gizike írta...

Olyan jó nézni, ahogy a kutyám rohangászik a kertben, a macskák bóbiskolnak a padon...
Maga mit lát, ha körülnéz?
Engem nem mernek bántani a tatárok, KGB, de kedves magától, hogy félt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hat sajnos mar csak egy hetem maradt itt, Madeiran. Egy het mulva indulnom kell haza. Addig azonban pihizek egy kicsit, az izgalomrol meg gondoskodik az elo kozvetites a magyarorszagi tatardulasrol.

Most mondtak be, hogy a kan 2000 tonna marcipant kovetel Budapesttol, kulonben felegetik a varost.

Ezredes K Őrnagy írta...

IS-3

Milyen tatárok? A Vereckei-hágót már a hucul pásztorok őrzik, ott nem jöhettek át.
Maga a jobbikosokat nézi tatárnak, KGB

Gizike írta...

Milyen kan?
(Felcsillan a szeme)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Sziklakat latok es tengert innen a teraszrol. Kicsit kozelebb az asztalon a felig megivott koktelt a poharban. Macska volt, de lehajintottam a teraszrol.

Miert kerdi?

Gizike írta...

Azt hittem, egy irodában ül, és gyúrött arcú embereket lát kockás ingben.
Ugye milyen szép a természet?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike írta...:
"Milyen kan?"

A tatar kan.
De ezt csak igy magunk kozott mondom, mert allitolag vagott mar embereket negybe, mert kannak szolitottak.

Helyesen ka'nnak kell hivni ot.

Gizike írta...

Jaj, ne tegye már magát, KGB, mikor szólították magát kannak?
Ugyan már.

Gizike írta...

És miért érdekelné ez a tatárokat?
Szerintem magának már megártott a munka.
Miért nem megy haza?:)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike írta...:
"Azt hittem, egy irodában ül, és gyúrött arcú embereket lát kockás ingben."

Osszekevert Prosztoval.
Most eppen tozsdei kaszalasomat unnepelem.
A haverokkal ramentunk nehany orszagra es zsebretettunk par tizmilliot. Dollarban. Izlandra biztosan emlekszem, volt ott valami keleti orszag is, Pakisztan vagy Ukrajna, mar nem is emlekszem. Csak arra emlekszem, hogy a budapesti hireket kellett nezni.

Faraszto harom nap volt, megerdemlem a nyugit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike írta...:
"Jaj, ne tegye már magát, KGB, mikor szólították magát kannak?"

Soha. Az tul draga nekem, tozsdei kaszalas ide vagy oda. Legfeljebb a "tozsdecapa" megszolitast tudom megfizetni. Komolyan emelkedtek az arak.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike írta...:
"És miért érdekelné ez a tatárokat?"

Micsoda? A marcipan?
Azt senki se tudja.
Egyszeruen jonnek a marcipanra, mint a darazsak. Osszeszedik az osszes marcipant, amit csak talalnak es mennek tovabb. Miert, senki se erti.

Ezredes K Őrnagy írta...

Marhaság. A tatárok a tőzsdecápákra vadásznak, mióta bedőlt a mongol tőzsde. Megnyúzzák őket élve, majd a bőrüket RT közgyűlés emlékeztetőkkel tömik ki. Holmi marcipán nem érdekli őket, az csak az elpuhult Nyugat mételye.

Ezredes K Őrnagy írta...

Marhaság. A tatárok a tőzsdecápákra vadásznak, mióta bedőlt a mongol tőzsde. Megnyúzzák őket élve, majd a bőrüket RT közgyűlés emlékeztetőkkel tömik ki. Holmi marcipán nem érdekli őket, az csak az elpuhult Nyugat mételye.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akkor kezdhetunk aggodni Proszto miatt. O a tozsdecapa.

Szerintem a mongol tozsden nem mi jartunk a haverjaimmal. Bar ebben nem vagyok biztos, ez a sok afrikai kis orszag ... mindig osszekeverem oket. A monitoron annyira egyformak.

Ezredes K Őrnagy írta...

Maga is tőzsdecápa, fizet érte. Az előbb lebukott. A Kurultaj döntése alapján a maga bőrét OTP-közgyűlési jelentésekkel tömik ki, most jelentette az árnyéktitkosszolgálat. A bakáim nem szállhatnak szembe a mongolokkal, diplomáciai gondot okozna. Sőt a tatárokkal sem, épp most kértek állampolgárságot Putyintól. Remélem van életbiztosítása. Esetleg ha sok piercinget berakat gyorsan, akkor egy sima fejlevágással megússza.

eN írta...

Itt is vagy egy arcékpcsarnok, Őrnagy ez a maga vidéki házának kerítése, belülről?
http://m.blog.hu/su/subba/image/200811/keprejtveny.jpg
Remélem az Úr képe a tisztaszobában függ, az ágy felett.

Névtelen írta...

Őrnagy,

látta, hogy teázni hívták?

Leskelődő

Ezredes K Őrnagy írta...

Az Úr képe a szabadkőműves jelképek fölött van természetesen?

Teázni hívtak? Ki, tán Horn Gyula?

Névtelen írta...

Őrnagy,

ne legyen tuskó, az nem a Maga reszortja.

Loxonról beszélek.

Leskelődő

Ezredes K Őrnagy írta...

Már közben kapcsoltam, megnéztem odaát. Hát igen, megígértem a postot, de még csak a fejemben létezik. Jó munkához idő kell. Meg rá kell magam hangolni, korabeli könyveket, cikkeket olvasni.

Ezredes K Őrnagy írta...

És tényleg, kinek a reszortja a bunkósság itt?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezredes K Őrnagy írta...:
"És tényleg, kinek a reszortja a bunkósság itt?"

A sok kibaszott prolié, bazdmeg.

Névtelen írta...

Hangolódjon, Őrnagy, csak hangolódjon.

Segítségül megadom a normál Á-t:

HajráÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Leskelődő
:)