2008. november 14.

Kovátsch Gamma Bertalan
A garasoskodás kárai

Tudtam, bazdmeg, tudtam. Flóri Annára volt pénz, a blogot meg nekem kellett megcsinálnom a Modern Képmesékhez. Arra meg már végképp nem volt pénz, hogy angolra fordítsuk a rajzfilmsorozatot és elküldjük Obamának.

Pedig megcsináltam volna egy hétszámjegyű összegért.

És tessék, most itt van az eredmény. Obama, a fospumpa nemzeti egészségbiztosítást akar csinálni. Lapáttal akarja a dollárt a nép közé szórni, mert még nem jött rá, hogy egy egészségbiztosítás legyen biztosításalapú. Aki nem fizet - a sok proli - az ne kapjon semmit.

Ha megnézte volna a vonatkozó képmesét, ilyet nem csinál.Ez az a kommerség, amire már az előzőekben is rányitottam az elit szemét. Meglátjátok, az lesz majd a baj Amerikában, hogy a sok adócsaló nem fizeti be a TB-járulékot és a kórházak így is ellátják. Ha Obama megnézte volna a képmesét, akkor megvilágosodik és talán még a Medicaid-et is eltörli. Igazából nem tudom, mi az a Medicaid, de nekem azt mondták, hogy nem biztosításalapú, így jó nem is lehet.

Látjátok, egy ilyen kis piszlicsáré megbízáson múlik egy nagyhatalom sorsa. Ebből is csak az a tanulság, hogy he spóroljatok az elit projektjein. Sokszor többe kerül később.

Obama pedig egy fospumpa.

14 megjegyzés:

Prosztó M. Beléndek írta...

Kezd szimpatikus lenni ez az Obama.

Szar lehet manapság a neoliberalizmus hívének lenni (természetesen gazdasági szempontból, Gizike), amikor egyszerre dőlt meg az összes paradigmájuk...

Megint eljött a beavatkozó gazdaságpolitikák ideje.

Na ezért vagyunk nagy szarban. Egy rakás tehetségtelen, öntelt hülyével.

Magyarország f.a.

Prosztó M. Beléndek írta...

Játszanak a forumwarzzal?
Tök jó.

http://www.forumwarz.com/

Mozilla kell hozzá.

Prosztó M. Beléndek írta...

Na-na, milyen az új avatarom?

Prosztó M. Beléndek írta...

Egészen más, mint az előző.

http://ninefrancois.com/animal.php

tölgy írta...

Prosztó,
rendben van, maga akarta: megalapítjuk az Állami Bloggazdálkodási Központot. Keresünk egy alkalmas Vezetőt az élére, mondjuk Gizikét.
Azután a blogvilág hiányosságai és a bloggerek irracionális viselkedése miatt a Központ alá rendelünk minden bloggot, minden blog admin jogait csak a Központ kezelheti. Ezek után racionálisan és igazságosan elosztjuk a poszt- és kommntírás jogait és kötelezettségit.


PS Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a korábban emlegetett 17 mrd Euro tartalékok megvan-e még? És ha igen, akkor miért kell az IMF pénz? Vagy hogy?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez az, Tölgy, jól csinálja!
Üsse csak a madárijesztőt!

Az a baj különben a kommerekkel, hogy álcázzák magukat. Bush is mekkora kommer volt, még ki is terjesztette a Medicaid-et, ahelyett, hogy megszüntette volna a picsába!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Prosztó M. Beléndek írta...:
"Na-na, milyen az új avatarom?"

Valahogy ennek gonoszabb a nézése, nem találja?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem értem a forumwarzt. Mi az, hogy fórum?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

"PS Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a korábban emlegetett 17 mrd Euro tartalékok megvan-e még? És ha igen, akkor miért kell az IMF pénz? Vagy hogy?"

Ezt csak a közgazdász szakértők érthetik. Proli kérdéseivel ne zavarja a tényszerű és nívós vitát.

Fuck off!

tölgy írta...

KGB,
maga megpróbált a lelkembe gázolni. Sajnálattal kell közölnöm, hogy azért is vagyok kemény, mert nekem olyanom nincsen.
Aggódik, hogy a Központ nem tűrné tovább a demokratikus önkényeskedését?
Aggódjon is! A jelentésem már régen elment.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kedves Tölgy. Nem aggódok a Központ felől, természetesen én ülnék abban is.

Egyszer.

Másodszor azonban pontosan milyen elvárásaink is vannak a blogolási lehetőséggel szemben? Hogy mindenki megtehesse, aki akarja, és egészen extrém esetektől eltekintve (Btk) szabadon kifejthesse a véleményét. Van bármiféle követelmény az uniformizált szolgáltatással kapcsolatban, például hogy minden blogger egyenlő időt kapjon a Főblogon? Gondolkozzon el ezen és érdekes következtetésekre juthat.

Gizike írta...

Nagyon cuki az új avatarja, Prosztó. Egyre cukibbak az avatarjai.
(elgondolkodik)

Gizike írta...

KGB!
Fospumpa csak egy van!
Obama egy szarcsimbók!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike, a Haladás változásokat követelt.
Mint azt kinyilatkoztattam két posttal lejjebb, fospumpák vannak. Ez lehetővé teszi azt, hogy ha Obama újra rossz fát tesz a tűzre, akkor fospumpa ÉS szarcsimbók legyen.