2010. január 4.

bz249
Evolúció és Elit

Elitek beszéljünk egy kicsit az Evolúcióról! Az a nagy büdös helyzet, hogy az ember biológiai teste és a majmok között van valami kapcsolatféle. Különösen nyilvánvaló ez, ha a prolikat vesszük, akik csak gyereket termesztenek, lógnak az állami csecsen és hitelből zabálnak és döglenek a hitelből vett plazmatvjük előtt és bámulják az igénytelen tv-műsort. Ja meg kukákat borogatnak és jobber módra hőzöngenek. Ezek a prolik lényegében csak testek, Majmok. Vagy valami olyan, ami nem sokkal több, mint egy Majom.

Az Elit más. Az Elitnek nem csak teste van, bár kétségkívül azzal is rendelkezik. Meg a sajátján kívül mindenki másnak a testével, amikor és amire éppen csak szüksége van. Ha cementeszsákot kell hordatni valakivel, akkor arra, ha kifinomult szexuális élvezetekre akkor arra. De az Elitet nem a Lobster-szigeteki nyaralás, a svejci óra, a kaviáros szendvics vagy akár a Lancia Thesis teszi. Ez mind része az Elitségnek, de az Elitség ennél több. Az Eliteket az Élő Pénz saját magához emelte, és kivonta őket a Majmoknak való Evolúció hatásai alól. A Tőke tökéletes, a Tőke a saját képére formálta az Eliteket. Az Elitek tökéletesek, így nem is fejlődhetnek.

Az Evolució meg szépen szelektálja ki a buta, majomszerű prolikat.

9 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Azt mondja, az elitekben vilagit az Elo Penz, a prolikban meg csak a sotetseguk vilagit?

Ez forradalmi gondolat, predikaciora melto.

Ugy erzem, megvilagosodtam.

bz249 írta...

Valahogy igy.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es biztos, hogy az az Elo Penz nem ugral at idonkent mas emberbe?

Kinos lenne, ha rarepulnenk erre az Elo Penz dologra, aztan egy proli elkezdene azt hirdetni, hogy az Elo Penz mindenkiben ott lakik.

bz249 írta...

KGB: annyi minden marhasagot hirdetnek a prolik... bizonyitekot kell kovetelni tole. Ugye tudjuk, hogy az Elo Penz aramlik, cselekszik es szeret felhalmozodni. Megpedig annal, akit megjelolt. Vagyis aki csoro proli, abban nem lakhat ott az Elo Penz. A gazdag fospumpistak meg bunozok, akik torvenytelen modon ragadtak el a vagyonukat es nem a bennuk lakozo Elo Penz altal (mert az nincs bennuk), es igy torvenyszeruen el fognak bukni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megfoghatatlan ez az Elo Penz. Mi van, ha egy proli azt mondja, hogy igaz ugyan, hogy a penztarcaja ures, de az Elo Penz benne lakik.

Kellene valami jel, ami a kivalasztottakat megjeloli. OTP reszvenyt 6000 Ft-ert veve? Az jo jel?

bz249 írta...

Furcsa dolog ez az élő pénz, afrikai fekete prolik mit keresnek az IMF-ben? És miért lövöldöznek egymásra?

http://index.hu/kulfold/2010/01/05/egy_hazankkal_foglalkozo_imf-es_lotte_le_a_magyarszakos_missziovezetot/

Höndör B. Margit írta...

Hát, maga valóban nem fejlődik, bz.
göcgöc:)

bz249 írta...

Gizike, maga viszont sokat valtozott az utobbi idoben. :P

Névtelen írta...

komoly, elmegyógyász látott mostanában?