2009. augusztus 30.

Kovátsch Gamma Bertalan
Lobster

Akkor most egy kicsit a műhelytitkokról. Beszélhetek róla, úgy se tudjátok utánam csinálni, akármennyire is elitek vagytok. Ehhez egyszerűen túl jó vagyok, ezért is vagyok ennyire a Piac és a Verseny barátja.

Hadd mutassak be egy ujjgyakorlatot meggyőzésképpen.

Tegyük fel, hogy a szuverén értelmiségi a következő üzenetek megírására kap megbízást.

Olvasmányos és meggyőző ez így? Hát persze hogy kurvára nem. Ahhoz, hogy az elit két nyomtatódriver installálása közben elolvassa ezeket, sőt, agyacskájába bele is fészkeljék magukat ezek a gondolatmagoncok, jelentős utókezelésre van szükség.

Először is a szavak. A szavak ereje. A blogomra bőven barangoló jobber majmok nem értenek meg akármilyen szavakat. Úgy kell beszélnem, ahogy ők, hogy beszivároghassak közéjük. Ezért nem elég olyat írnom, hogy buzi - ezt minden kocsmában így mondják - hanem a sötét jobber majmok nyelvén azt kell mondjam, hogy buzeráns, az ő szájukba adva. Vagy nem elég azt mondanom, hogy cigány gyerekgyárosok, ami az én véleményem, hanem a jobber majmok szájába azt kell adjam, hogy cigány gyerekgyárosok.

Aztán pedig ezek nem akármilyen témákra harapnak. István király, Jézus, francia forradalom, ezel mind mennek náluk. Fogom a a jól bevált szavakat, összemixelem a jól bevált témákkal és mire kettőt pislant az a jobber majom, a kulcsüzenetek már bele is vannak hegesztve abba a rothadó kocsonyába, ami a fejében agy helyett van.

Ez az én munkám és nem is kevés. Ne irigyelje tőlem senki el a hétszámjegyű összeget, más ezt utánam csinálni nem tudná úgyse. Kijár nekem a pihenés, ezért Gizikét és Bauert követve jövő keddtől elutazom a festői Lobster-szigetekre, ahol nem lesz internetkapcsolatom - ez egy különleges szolgáltatás a hétcsillagos szállodától. Viszlát szeptember közepétől újra!

4 megjegyzés:

tölgy írta...

Mi ez a tegezés, he?

Ha ilyen lett, akkor vissa se jöjjön.

Ezredes K Őrnagy írta...

Ja, ne tegzzé'

bz249 írta...

A tegez az őstirpákkodó turbónácik jele, úgyhogy KGB most lebukott.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

a tegezest a sotet jobber majmok szajaba adtam. Ok igy szoktak. Miert, maguk magazodni szoktak a jobber majmokkal?