2010. február 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
Falkák

Kezdjük azzal, hogy kikkel nem. Aki azt mondja, hogy el kell venni, az azonnal álljon az ajtón kívüli falkába. Eleve, milyen alapon lehetne elvenni? Meglehet, megvettek kilóra, mint a libát, hogy készítsek egy nem középiskolás fokon oktató oktatófilmet. Viszont azt garantálom, hogy minden pecsét, engedély, aláírás a helyén volt a hét- vagy nyolszámjegyű összeg kifizetése előtt. Úgyhogy pofát lehet súlyba tenni és csorgó nyállal bámulni a Lancia Thesist és a mediterrán hangulatot. Arra senki ne merjen dolgozni, hogy elveheti. Az ilyenek sötét idióták és mehetnek kifelé az ajtón falkázni. Vagy nekem mindegy, mit csinálnak az ajtón kívül, csak a Thesis kulcsa után ne nyúlkáljanak, világosan fejeztem ki magam?

Na azért.

Akik maradtak, azok is álljanak két falkába. Egy falkába állhatnak a Jobbik meg a Fidesz hívői. Miért, bazdmeg, nem ugyanaz a vezérelv, rend, erő, feszületmániás barmok? Aki ilyen hülye, hogy vezéreket imád droidmódra, az falkázzon a Fidesszel. Akkor végre lesz kétharmaduk és akkor végre lehetnek radikális változások, pont olyanok, mint amilyeneket Feri is megpróbált.

Ha meg nem vagy nyálcsorgató slusszkulcselvevő idióta, se radikális változásokat akaró feszületes vezérelvű, akkor állhatsz a harmadik falkába. Nevezzük ezeket normálisaknak.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

En rajottem! Tegnap este bekesen tertem nyugovora a sajat vilagomban, es reggel a Tukoruniverzumban talaltam magam. Ezt onnan tudom, hogy a Mester a Fospumpat nepszerusitette. Mi johet meg ezutan a Tukoruniverzumban? Joszivu Cartman? Normalis Gamma? Pacifista Ornaga? Jokepu Tolgy? Es vajon itt a Kivont Ertek hozza a Thesist? Megannyi kerdes...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igaza van, Nevtelen. Jobbikosok szavazzanak a Fideszre, a normalisok pedig valaki masra.

Ez a vilag rendje.

bz249 írta...

Szerintem bojkottalni fogom a szavazast. Akkor nem tudjak ram bizonyitani, hogy a vesztes szekertoloja voltam.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem másra, hanem az MDF-re. Túl megengedő ma, KGB.

Ezredes K Őrnagy írta...

Köteles hazajönni Bz a náciktól szavazni, és megakadályozni a Fospumpa kétharmadát. És működik Kelenföldön a BKVjegyautomata.

bz249 írta...

Ornagy: maga ennyire nem tud konspiralni? A Mozgalomnak most kriptohaladarokra van szuksege, aki a Fospumpa remuralma idejen is orzik a langot.

A szolobanyakba zart haladok vagy a kivegzettek viszont ezt nem tehetik meg. Rendkivul ovatosnak kell lennunk. Ha tovabbra is ilyen szoszatyat kenytelen leszek feladni magat a Staatsicherungsdienst-nek. Szigoruan a mozgalomert.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

hat en nem leszek kriptohaladar, hanem oszinten megmondom a velemenyemet, hogy a Fospumpa egy fospumpa. A szolasszabadsagomhoz senki nem merjen nyulni!

Persze van az a penz, de a hulyek partja keptelen kicsengetni. Pedig mi az a nyolcszamjegyu osszeg nekik, ha hamarosan kezukben a kassza kulcsa?

bauer írta...

A Jobbikból kiugrott szőke MILF visszagvág (ez egyre mókásabb)

"Nem akar nyerni a Jobbik, mert a megbízói nem engedik. A nemzetközi zsidóság csak úgy tud fennmaradni, ha egy ellenségképet kreál. A Jobbikot erre használják. Másként nehezen magyarázható, hogy élsportolók, művészek, közismert értelmiségiek indítása helyett olyan listát állít össze, amilyet" - mondta a Narancsnak Szöőr Anna jogász, aki az EP-választások előtt lépett be a pártba, majd miután nem lett képviselőjelölt, otthagyta őket. A választásokon végül Mátészalkán, a Torgyán-Kisgazda Koalíció színeiben indul.

Mint elmondta, kommunikációs tréningeket tartott, ahol arra tanította a tagokat és szimpatizánsokat: más a radikalizmus és más a bunkóság. "Nem azt mondjuk, hogy zsidó, hanem a multinacionális nagytőkéről beszélünk. Nem rohadt cigányozunk, hanem a cigányok munkába állítását hangsúlyozzuk" - Szöőr szerint a jobbikosok itták a szavait, csak azt nem érti, a vezetőségnek miért nem tarthatott tréninget.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.nem_rohadt_ciganyozunk_-_a_jobbik_kulonos_valtozasai.139097.html

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Pancelvonat Gabor a nemzetkozi zsidosag markaban?

Hogy tortenhetett ez meg egy ilyen tiszta emberrel? Megvettek egy Armanival es egy BMW-vel? Mert azok kepesek ra.

Gabi, Gabi, remelem, draga BMW-modellert adtad el magad.

bauer írta...

KGB: Látja, a Mester beérte egy Lanciaval és egy mediterrán hangulattal és még prolik közé se kellett keveredni. Így kell ezt.

Ezredes K Őrnagy írta...

Csurka Pista bá' is megmondta, hogy Páncélvonat Gabor egy szefárd zsidó. Ha ketten mondják ugyanazt, akkor az úgy is van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A nemzetkozi zsidosag az elit, nem?

Azert gondolom, mert akinek sok penze van, az elit.

bz249 írta...

Azert a penz nem minden, vagy netan egy Szeles Gabort is Elitnek kellene tartani? Ha megfizeti, akkor lehet belole Elit, de csak ugy gratiszban nem.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

szeles gabor elit, mert tevet vett maganak es magankonstrukcioban uzemelteti a BKv buszait.

Nekem is fizetett.

bz249 írta...

KGB: a kulcsmondat a végén hangzott el. Pl. Csányi is lehet Elit, mert szalámigyára és pincészete van. Ellenben mégiscsak Lajos a Hős ellen konspirált. Azon múlik ki adja a zsét.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Már mióta elit egy szőlőgyáros? Jóhogynem egy homo agriculturát próbál itt elitként beadni. Szalámigyár és pincészet nem ZSÍR.

Unknown írta...

Tisztelt Mester,

örömmel tölt el a harmadik falka normálisokként való definiálása..:)