2010. március 7.

Kovátsch Gamma Bertalan
Ezt mondják az egyenletek

Három éve, hogy elkezdtem véleményt formálni ezen a médiafelületen, de arra magam se számítottam, mennyi színvonaltalan, személyeskedő támadást kapok majd. A fröcskölődőknek azt üzenem, hogy igen, valóban van magánvéleményem közéleti kérdésekről. Amint azonban Newtont se befolyásolhatta mozgásegyenleteinek megalkotásában, hogy szerette-e az almát vagy sem, a magánvéleményem nem torzíthatja az elemzéseim objektivitását. Ha egyszer az jön ki az egyenletekből, hogy a Fidesznek igazából kárt tenne a kétharmad, Vona Gábor pedig egy politikai zseni, akkor ezt őszintén, melléduma nélkül kiblogolom. Még akkor is, ha a magánvéleményem egyáltalán nem ez.

De ha kíváncsiak vagytok, megmondom, mi a magánvéleményem. Az én magánvéleményemet ez a komment írja le tökéletesen. Kevés a szuverén, akit a pártok nem tenyészthetnek állatfarm módjára és sok a diktatúrára ácsingózó birkamagyar. Ez van, ilyen körülmények között még Vona Gábor is jót tehet a demokráciának. Mi, szuverének megértenénk egymást, de a vérszomjasan bégető birkák acsarkodása miatt kénytelen voltam törölni a fenti kommentet ajánló bekezdést a post végéről.

Azért voltam kénytelen törölni, mert a magánvéleményem nem kerülhet a postba.

Csak az, amit az egyenletek mondanak.

18 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

Mi folyik itt? Újabban már nemtényezőkkel is foglalkozik?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Már nem értem, miért lenne nemtényező egy blogoló politológus, aki a Tudomány Embere.

Ezredes K Őrnagy írta...

Írtak szívhezszóló levelet az ország összes érettségizőjének, ami az ő művét ajánlotta a figyelmükbe ?

gloire írta...

Hiánypótló útmutatás volt, kösz.

Névtelen írta...

Szóval a Tudomány mai állása szerint a Fospumpa belebonyolódott egy neccharisnyába. Hát, én már semmin sem lepődöm meg.

Leskelődő

Ps.: Objektív elemzésem szerint a márciusi hóesésről Gizike tehet, aki nincs.

bz249 írta...

Leskelődő: minden évben van márciusi hóesés, ez az egyetlen hónap, amikor biztosan havazik legalább egyszer. A decemberi havazás az ritka, a márciusi normális. Ilyen az éghajlata ennek a Mucsai Hüjemagyarországnak.

Mennyit lehet keresni a függetlenséggel? Ugye KGB a függetlenség azt jelenti, hogy az embernek szabad mogyifogadó vegyértékei vannak mindenféle pártok irányába? Ha így van javaslom a Tirpákblog legyen független megmondó lap, és engedjen teret a Haladásellenes véleményeknek is. Mondjuk ötszörös felárért.

Höndör B. Margit írta...

Jól értem, ez a poszt arról szól, hogy mekkora jó arc ez a Doomhammer?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem, ez a poszt arról szól, hogy mekkora zseniálisan zseniális arc vagyok én.

Doomhammer egy nagyszájú lófaszjancsi, nem Tényező.

tölgy írta...

A hálóharisnya tényleg új elem tirpák kultúrában. A Fospumpa is hordja?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tölgy, ennek a felfedését hagyjuk a kampány utolsó két hetére.

bz249 írta...

KGB: van elég csontváz a szekrényben... ne fokozzuk ilyen hálóharisnya dolgokkal. Meg különben is az az Őrnagy magánügye, hogy hétvégenként női ruhákban mászkál.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, ezt nem mondhatja komolyan. igaz lenne, hogy a Fospumpa csontvazakat tarol a szekrenyeben? vajon kik a szerencsetlen aldozatok, talan olyan politologusok, akik nem voltak hajlandoak asszisztalni a diktatorikus terveihez?

csak kerdezek.

bz249 írta...

KGB: rosszabb a helyzet, a Fospumpa a csontvazakat (akik egyebkent Haladasparti Szakertok voltak, mielott a Verfarkas felfalta oket) a Halado Erok embereinek a szekrenyeiben rejti el es aztan rafogja, hogy Hagyo Miki azert ilyen dagatt diszno, mert felfalta azokat az embereket. Szornyu diktatura keszul.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Oriasi a tet. Azt a diktaturat meg kell akadalyozni. Ha kell, diktaturaparti eroket kell tamogatni a diktatura megakadalyozasa erdekeben.

Névtelen írta...

BZ!

Ezek szerint nem csak a nyugdíjasokból készítenek kolbászt, hanem a Haladáspárti Szakértőkből is parizert? Itt az idő reaktiválni régi elvtársamat, Vaszilij Mihajlovicsot.

Lavrentyij Pavlovics

Névtelen írta...

BZ!

Ezek szerint nem csak a nyugdíjasokból készítenek kolbászt, hanem a Haladáspárti Szakértőkből is parizert? Itt az idő reaktiválni régi elvtársamat, Vaszilij Mihajlovicsot.

Lavrentyij Pavlovics

Névtelen írta...

Szép dolog a gasztronómia.
Sajnos, pillanatnyilag nem érek rá foglalkozni vele, mert a Hubbert-görbéim Gizike váratlan felbukkanásával összekuszálódtak, a havazás-Gizike-modell matematikailag sokkal bonyolultabb lett, úgyhogy a pontos paraméterezéssel kell bíbelődnöm néhány napig.

Tavaly egyszerűbb volt. Gizike február 8-án megígérte, hogy mindjárt itt a tavasz, és így is lett.

Leskelődő
*gondterhelten sóhajt*

[Ps.: A görbe szakmai támogatásért köszönet Dzsucseharcosnak]

Névtelen írta...

Ó.
Azt hiszem, a Barikádnak sikerült felülírnia minden neccharisnyás képzeletet:

http://barikad.hu/index.php?q=img_assist/popup/48361

Roppant hatásos és majdnem olyan szép, mint ez volt:

http://m.blog.hu/to/toriblog/image/brezsnyev/DSCN6141.JPG

hüledező Leskelődő